Princess Yachts West Sweden AB

5.0

9 omdömen om Princess Yachts West Sweden AB

Jarl S
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

Jag har köpt en Princess V39 från Benny och Jessica och fått en fantastisk service både vid köptillfället och många år efteråt. De svarar ALLTID i telefon och ser till att man får korrekt hjälp. Tillgång till reservdelar och service har varit på en professionell och hög nivå som jag inte upplevt någon annanstans i båtvärlden. Jag är mycket nöjd med att vara en del av Princessfamiljen och att jag köpt båt av Princess Yachts West. Jag vänder mig alltid till dem för råd och service och kan verkligen rekommendera alla att göra detsamma.

Anders L
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

Vi har köpt två båtar från företaget – först en Nord West 370 och senare en Nord West 420 – och har alltid varit helnöjda med både leverans och service. Vi har även haft båten vinterförvarad hos dem, och varje vår när vi hämtar den är den i toppskick – som ny igen. /Anders L.

Olof N
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

Alltid snabba svar, bra och noggrann service!

Benny N
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

Alltid superproffsigt bemötande och då även i högsäsong när ibland problem uppstår.

Anders David Henrik S
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

Fantastisk service. Kunskap på detaljnivå och alltid beredda på att lösa problem. Helt enkelt proffs på det de gör och finns ingen motsvarighet i båt branschen. Kan rekommenderas på det varmaste

Jonas H
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

På ett mycket trevligt sätt med stort engagemang och mycket kunskap. Vi hade höga förväntningar och allt det sköttes jättebra, med leverans i tid som lovat. Ordning och reda med mycket engagemang från alla. Köpte en ny Princess F50 år 2020 och har fått den servad och vinterförvarad hos dem därefter. Den är fortfarande som en ny båt.

Stefan P
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

Ett otroligt engagemang, professionella och skickliga. Ett rent nöje att göra affärer med Jessica och Benny . För att inte glömma , en fantastisk service nivå där vi som köpare känner en stor trygghet

Martin E
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

Service på topp med kunden i focus. Alltid lätt att nå och snabba åtgärder vi felanmälningar eller nya inköp av detaljer till båten. Det man önskar kan förbättras är när man vill sälja sin båt så är det så svårt att få sålt men när man köper är det lätt. Min önskan vore att vid inköp ha ett garanterat lägsta inbytespris/säljpris klart redan vid inköp av ny båt. Önskar att bolaget var mer likvida så att denna uppgörelse vore genomförbart. Förövrigt är Benny o Jessica exemplariska som entreprenörer.

Jörgen E
Skrev om Princess Yachts West Sweden AB

Bästa tänkbara service. Och otroligt noggranna. Alltid tillgängliga.