Johan N:
Hyr inte lastbil här!
Jag hade veckor i förväg bokat att hyra en lastbil. Några dagar innan ringer jag dessutom för att bekräfta en detalj. Inga problem, var svaret.
Bilen visar sig ha odokumenterade skador som jag måste påpeka. När jag sen sätter mig för att köra i väg visar det sig att förarstolen inte går att justera, det går inte att flytta den fram och tillbaka. Sittställningen är långt ifrån säker.
Tjejen som hyr ut tittar och konstaterar att så är fallet. Någon annan lastbil finns inte tillgänglig och hon är inte det minsta intresserad att försöka hjälpa mig att lösa mitt transportbehov, hellre vill hon hålla på med bullar och mackor. Jag får efter bästa förmåga försöka lösa det själv. Någon kompensation var det naturligtvis inte heller tal om.
Dålig kvalitet på uthyrningsbil, dålig service, dåligt bemötande.
Muhamed G:
Har köpt en biltvätt, Fik en lapp med kod nummer för att tvätt då, gick iväg och kom tillbaka efter 30min. Det visar sig att tvätten/ maskinen inte fungerar. Gick in för att få tillbaka pengar då säger en kvinnlig personal som presenterar sig som chef att de inte vett om jag redan använt tvätten innan, och hon säger det på väldigt otrevlig sätt som att jag skulle försöka lura de på 149kr Och ville inte ge mig pengar tillbaka. Idiot säger jag bara. Fel människa på fel plats.