Anders A:
Detta är ett riktigt, riktigt kvalitetscafé, med egentillverkad kvalitetschoklad och spännande hyllsortiment av finsmakarprodukter. De är äkta passionerade entusiaster för sin sak, de som driver Jolla. De har även bjudit generöst på sin bakficka - en konferens/utbildningslokal - när Social Media Club Östergötland och Open Coffee Norrköping haft några träffar, det tackar vi för! För "flödesarbetare" är det ett stillsamt café med tillgång till elkontakter. Rekommenderas å det varmaste!
Maria H:
På sommaren är här alltid omotiverat lång kö. Vad köar då alla människor för? Ryktet om de stora, snygga glassarna. För det är sant, de största och snyggast upplagda glassarna finns här. Läget är också fantastiskt fint vid Göta Kanal. Priserna är dock på tok för höga och Söderköpings godaste glass finns inte här.
elisabet g:
det bästa waynes coffee jag varit på. supergod latte och morotskakan är grym! Lite dragigt på vissa platser eftersom det ligger i ingången till en bokaffär. Men som sagt sjukt gott!
Kristoffer F:
Gillar verkligen det här stället, har vid det här laget varit där så frekvent att det händer att min latte börjar göras i ordning redan innan jag hinner in i lokalen. Hitintills har jag bara stött på väldigt, väldigt trevlig personal (sånär som på en, som var lite mindre trevlig).
Kan varm rekommendera stället!