Dator i Karlskrona

4 rekommenderade företag inom dator i Karlskrona kommun

• Ronny J
    Ronny J: Altefur Development är verkligen något att hålla i handen! Tillmötesgående och serviceminded. Här kan man prata om att sätta kunden i fokus.
  • Driver du datorföretag i Karlskrona?

• 1 omdöme
    Iris F
    Iris F: Bentrix är ett ytterst professionellt företag med mycket hög fackkompetens. Under flera månader har jag fått hjälp att öka synligheten för min webbplats på nätet. Jag har fått snabb, tydlig och tålmodig support kring alla detaljer, samtidigt som de har arbetat effektivt och professionellt med både tekniska och innehållsmässiga åtgärder. Samarbetet har inte bara varit mycket bra – det har överträffat mina förväntningar tydligt. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Bentrix. Ett företag jag utan tvekan skulle anlita igen.
  • Lars E
    Lars E: Se ny hemsida http://www.bahnhof.se/wb325648/ Företaget kartlägger kompetens och ger bilder på möjlig utveckling och förbättring. Vill Du se bilder av Ditt företag utifrån önskvärda styrkor kan företaget hjälpa Dig. 0709387724 är nytt nr - alt 040-156280
  • Driver du datorföretag i Karlskrona?

• 1 omdöme
    Björn W
    Björn W: Har jobbat nära killarna på social factory under drygt ett halvår i flera utvecklings & design projekt. De har verkligen visat ett gediget intresse för att leverera. Att de också är prestigelösa och trevliga att jobba med är ju ett plus i kanten. Kan varmt rekommendera SF ifall ni söker en lyhörd och flexibel partner med i sammanhanget en vettig prispolitik.