Frisör i Eslöv

6 rekommenderade frisörer i Eslöv kommun

• Anders E
    Anders E: Mycket bra och kundvänlig personal. Har gått och klippt mig där i 35+ år.
  • Driver du frisörsalong i Eslöv?

• Per M
    Per M: Alltid lika trevligt bemötande och väldigt professionell i det hon gör. Kan inget annat än att lovorda Hannahs Frisörsalong. Någon annan här skrev att hon tar lång tid på sig. Har jag själv inte märkt alls. Men noggrant jobbar hon så det är kanske en slarver den personen är ute efter. Tycker dessutom att hon är väldigt prisvärd.
  • Rebecca R
    Rebecca R: Hon jag klippte mig hos var duktig och trevlig. Dock kan jag tycka att de tar överpris.
  • 3 omdömen
    Elisa
    Elisa: Här har jag hittat "min frisör"! Proffsiga Bosse ger råd, tips och har erfarehet!
  • 1 omdöme
    A
    A: Centralt läge, mitt på gågatan! Dropp-in och billig men bra klippning. Mycket trevlig personal och i en salong som känns som en riktig salong. Ägarinnan och hennes kollega är ett bra team ihop som kompletterar varandra, här kan alla klippa sig, gamla som unga till barn. Noga med klippningar, färgningar och ger lite extra service utöver vad jag förväntar mig för priset.
  • Driver du frisörsalong i Eslöv?

• 1 omdöme
    Catrine M
    Catrine M: Skitig och tråkig lokal med halvkul personal. Dock ganska så billigt.