Frisör i Halmstad

11 rekommenderade frisörer i Halmstad kommun

Haka T
    Haka T: Super trevliga och professionella personal . Jag är så nöjd jätteduktiga 😍⭐️
  • Driver du frisörsalong i Halmstad?

Susanne H
    Susanne H: Alltid bra och fint bemötande av er alla! Hjälpsamma, noga och lyssnar av kundens önskemål! En salong med lugn och trivsam miljö.
    Maria J
    Maria J: heidi är den bästa frissan i stan. man blir alltid så väl mottagen
  • 4.2
    6 omdömen
    Joel B
    Joel B: Vettiga priser i förhållande till vad man får. Brukar gå därifrån nöjd och snygg i håret. :-D Salongen ligger även centralt och säljer de flesta hårvårdsprodukter man kan tänkas behöva.
    Caroline Nilsson N
    Caroline Nilsson N: har väldigt bra frisörer extra plus till den mycket trevlig personalen
  • 4.0
    a
    a: Detta är ju Salong Jakobsson, syns dock inte på namnet. Bästa frisör jag någonsin varit hos. Trevliga, tillmötesgående. Bra frisörer. Jag går alltid hos Micke, har gjort i mer än 10 år. Bra läge, bra tillgänglighet. Hyfsat pris. Betalar gärna eftersom jag är nöjd.
  • 4.0
    Evelina D
    Evelina D: Salong nära stan med skicklig och trevlig personal! Helena i synnerhet vet hur hon ska få fram det bästa i en person. De verkar väldigt utbildade och uppdaterade i de senaste trenderna. Gå dit och unna dig en behandling av något slag, det är verkligen värt pengarna!
  • Driver du frisörsalong i Halmstad?

• 1.0