Konferens i Södermanland

Letar du efter en naturnära konferensanläggning i Södermanland, du kanske behöver vara när Skavsta eller så gillar du bara landskapet. Oavsett vilket finns det några härliga anläggningar att välja på där man kan arrangera sin konferens. På Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade konferensanläggningarna i Södermanland just nu!

Här på Reco.se kan du även ta del av tidigare kunders individuella erfarenheter samt läsa helhetsomdömen för olika konferensanläggningar i ditt område. Genom Reco.se kan du även be om offerter direkt, genom att se flera offerter från olika anläggningar kan du få en bättre helhetsbild över vad de olika anläggningarna erbjuder och till vilket pris.

Vi hoppas att du ska hitta en anläggning i Södermanland där du och ditt företag får en lyckad konferens och en fin vistelse med många minnen och mycket lärdom. Lycka till, önskar Reco.se!

Här kan du ta del av några tips för en lyckad konferens!

Konferens
Orter i Södermanland
Nyköping  (1 st)
Gnesta  (1 st)

Topp 2 konferensanläggningar i Södermanland

• Torbjörn J
    Torbjörn J: Det här var internatskolan Jan Guillou gick på. Här låg ondskan. Idag är det golf, hotell, konferens och sånt som gäller. Rekommenderas! Men läs gärna Ondskan före. :-)
  • Eva P
    Eva P: Jag ringde för några veckor sedan och frågade om de hade handikappanpassade rum eftersom jag sitter rullstol. Och det fanns det. Så jag bokade det rummet för mig och min man. Samma vecka som vi skulle åka så ringde jag igen till receptionen och ville få det bekräftat att det var rullstolsanpassat. Och det fick jag bekräftat att så var fallet. Vi åkte i god tid från Stockholm för att vara i Nyköping så att vi skulle hinna gå till stan och äta och titta i affärer och olika andra saker. Först och främst fick vi vänta till kvart över tre kanske innan vi kunde checka in. Sedan fick vi vårat rum. När vi kom till rummet så gick min man in direkt till toaletten för att kolla anpassningen. Han upptäckte att det fanns endast ett stödhandtag vid toaletten. Vilket är helt orimligt för mig eftersom jag är rullstolsburen. Måste ha två handtags-armar att stödja på vid toabesök. Gick ner till receptionen. Det var mycket folk så vi fick vänta, när vi pratade med personalen sa de att de kunde inte förstå att det var bara ett handtag. Så en av de gick och tittade i de andra handikapprummen, men det var likadant där, bara ett handtag. De ordnade så att det skulle komma en vaktmästare med en duschstol som jag skulle använda som handtag. Vi återvände till rummet och väntade på stolen. Då såg vi att rullstolen inte fick plats bredvid sängen. Alldeles för smalt mellan säng o vägg. Det var helt omöjligt. Fick gå tillbaka till receptionen och påtala. Vi fick vänta och vänta igen. Till slut ordnade de ett rum till som var lite större. Efter en stund kom personal med en bricka med två flaskor vatten i en ishink och 1400kr i presenkort som vi kunde använda på hotellet. Då hade tiden gått så långt så vi hann inte gå till stan innan alla affärer stängde. Så vi fick sitta på hotellet ända tills vi skulle hem nästa dag och vi var jätte lyckliga att äntligen komma hem. Konstigt nog har hotellet inte någon knapp för automatisk öppning av ytterdörr. Inte heller till handikapp-rummen. Hög tröskel in till rummet också. Hade inte fungerat att klara sig själv på detta hotell, och det är väl det som är meningen med anpassat hotell ?