Konsulter i Kalmar

2 rekommenderade konsulter i Kalmar kommun

• Jonathan O
    Jonathan O: Trevligt bemötande, fina lokaler, gott kaffe.
  • Driver du konsulter i Kalmar?

• 4 omdömen
    Jonas K
    Jonas K: Blev uppringd av säljare i samband av byte av tele-operatör till Telia. Det var för mig inte tydligt för mig att personen jobbade på "Dital" och inte Telia. Därför begick jag misstaget att teckna avtal via aktuell person. En rad problem uppstod: - uppgörelser om pris som vi kommit överens om både via mail och över telefon gällde inte - Tveksamma metoder föreslogs som att jag kunde fakturera mellanskillnader i efterhand. När jag bar om detaljer var svaren svävande och utan detaljer - I samband med ifrågasättande av avtal gick de ej att få tag på Oerhört frustrerande, och sorgligt för Telias räkning, att Telia samarbetar partners likt denna. Tyvärr hjälper det lite att varna för dessa då de presenterar sig under, i mitt fall, Telias namn. En bister lärdom för mig bli blev att alltid säga nej kontrakts-påskrift tills exakt allt ni kommit överens om finns tydligt i kontraktet. Muntliga avtal eller mail gäller tydligen inte. Och Telia som företag är ej att lita på att de har pålitliga, ärliga säljare.