Sandra Y:
Tusen tack för ett fantastiskt, proffsigt och fint arbete! Alla mina preferenser, pedanteri och idéer uppfylldes till fullo och mer därtill. Lyhörd och extremt noggrann! Kan inget annat än att rekommendera Målarproffsen Limani!
Karin F:
Vi har anlitat Stefan för två olika uppdrag i vår villa. Förutom att han är en duktig målare är han väldigt serviceinriktad och kom med många bra förslag på lösningar under arbetets gång. Han är punktlig, lätt att ha att göra med och har rimliga priser. Vi kommer definitivt att anlita honom igen!
Lennart A:
Jag anlitade Albo måleri och Olof Stålhammar för en totalrenovering í mitt sommarhus och det var den bästa investering jag någonsin gjort.Dom höll utlovade tider, bra priser och ett utmärkt arbete. Tack för alla förslag vi fick om kulörer och färgsättning
mvh
Lennart Askersand
MAGNUS G:
Jag har haft nöjet att anlita Schööns Måleri vid olika tillfällen.
Alltid med hög tillgänglighet och snabb återkoppling.
Arbetena alltid väl utförda med hög kvalitet till ett vettigt pris.
Mitt förstahandsval när det gäller hantverkare!
Kristian P:
En väldigt pålitig och kunnig målaremästare. Kommer alltid med bra förslag och utför arbetet precis som överenskommet samt håller tider bra.
Anna V:
Vi anlitade Vision måleri för ett uppdrag som där uppstod komplikationer under tiden då underlaget i väggarna var inte som vi förväntade oss, Målarna från Vision Måleri åtgärdade felet kostnadsfritt.
3 märkvärdiga saker att beskriva Vision Måleri med och dessa är; Punktliga, ödmjuka, och verkligen bra att ta till sig kundens önskemål och förverkliga dom.
Tack för att vi fick vara med i er resa där ni verkligen kämpar att ständigt följa er Vision vilket är att förverkliga kundens vision till verklighet.
Andreas M:
Vi har vid ett par tillfällen anlitat Svensson & son för ett målerijobb inomhus och ett utomhus. Det är utan tvekan det mest seriösa företag vi använt oss av. De har varit trevliga, snabba och inte lovat saker de inte kunnat hålla. De har dessutom varit billiga och är den enda hantverksfirma vi anlitat som inte bara slänger allt där de står utan har städat efter sig. Jag rekommenderar dem varmt, det kändes verkligen som att de är måna om att vi som kunder skulle bli nöjda och att de ville göra ett bra arbete.