Mataffär i Västra Götaland

Härryda  (1 st)
Alingsås  (1 st)

Topp 25 mataffärer i Västra Götaland

• Marianne N
    Marianne N: Här finns allt i ostväg och vänligt bemötande av en mycket kunnig personal!
    Karl E
    Karl E: En supertrevlig butik. Ser inte ut att vara sås tor men inuti är den enorm stort utbud jättetrevlig och hjälpsam personal. Här finns allt och lite till, verkligen värt ett besök!!
    Ted G
    Ted G: Stor och billig mataffär men även en hel del användbara hushålls artiklar och till och med kläder, i närheten av Kållered centrum. Med mycket variation av det mesta.
    lukas a
    lukas a: Ett underbart trevligt ställe att vista sina eftermiddagar på. Här har dom allt! Om du inte hittar det på netto så behöver du det inte.
  • Annica K
    Annica K: Mycket trevlig affär med kunnig personal, en otrolig manuell charkdisk. Enda nackdelen är att det ofta är långa köer
  • 10 omdömen
    Nina
    Nina: Bra butik, med stort sortiment. Personalen oftast mycket trevlig och hjälpsam, men det finns tydliga undantag. En av de stormarknader vi handlar oftast på. Fiskaffären precis utanför är en fin upplevelse, med goa människor.
  • sara c
    sara c: Mycket personal varje dag, trots sina långa öppettider är det alltid välbemannat. De är hjälpsamma och kunniga. Många kassor brukar vara öppna vilket minskar köerna. Ska du ha något snabbt ska du verkligen springa in på kvantum i stenungsund.
  • 6 omdömen
    Viktor H
    Viktor H: Öppet alla dagar 8-22, vilket är underbart när man är dålig på att planera och bara handlar av ren impuls. De har också bra priser och mycket bra utbud. Det ligger också på cykelavstånd från min bostad på lindholmen vilket gör att man hellre åker dit och får lite motion än att ta bussen in till stan eller nån annan stans!
  • 7 omdömen
    Per S
    Per S: Trevliga anställda som hjälper till om man bara frågar.Klarar lätt mina förväntningar, bra sortiment samt färska grejor.En lugn miljö att handla i.Härligt prisvärt, gott grillat,egen potatissallad underbar.Ett ställe jag rekomenderar.
  • 5 omdömen
    Lenny D
    Lenny D: Välskött butik. De kanske inte har det stora utbudet vad gäller lite mer udda mat eller till festen. Men för vardagsbehovet har de allt man behöver. Lätt att hitta, välskött och helt ok priser. men det som gör Willys Partille till mitt val är den otroliga personalen. Alla är verkligen trevliga och gör det lilla extra. Enda negativa jag kan komma på att ibland gör kön till tobak/post disken det svårt att komma förbi med sin kundvagn när man betalt i kassan. Den kön kanske kan planneras bättre på något sätt. Ps, Anette rules ;)
  • Richard A
    Richard A: Min "komplementsbutik" sedan flera år då jag bor i området. Förutom storhandlingar på större butik så handlar jag här. Bra sortiment och ett utmärkt prisläge, på vissa varor smäller man stormarknaderna på fingrarna. Personalen är enormt trevlig och tillmötesgående, man känner sig välkommen. Ljusa lokaler, lätt att hitta bland varorna. Helt underbar närbutik!
    Ma S
    Ma S: En mysig liten affär.Med trevlig personal.bra öppetider
    Lock S
    Lock S: Willys Hemma Björkekärr. Handlar här minst 2 ggr i veckan, Trevlig personal som alltid är behjälpliga om man frågar nåt. Kan bara ge denna affär 4 av 5 i betyg då det lätt blir långa köer när det är mycket folk.Lite tråkigt bara att det kostar att ställa bilen på utsidan, kanske nåt för butiken att påtala med 10 min parkering för dom som handlar. Edit Mars 2022: Det har så klart ändrat sig en del sen 2012. Det finns nu 4 stycken 30 minutersparkeringar utanför affären. Själva butiken har fått ett lyft med självscanning och med mer engagerad personal. All gammal inredning har slängts ut och ersatts med nytt. Dubbelkolla gärna kvittot då det ibland blir fel på slutsumman.
    M
    M:
  • Fredrik L
    Fredrik L: Blev förvånad över hur personlig denna jättebutik kändes. Otroligt trevlig och servicminded personal. Fick god hjälp när jag letade tårtljus sist. Och varje gång jag besöker dem så känns det nästan som att komma in i en trevlig kvartersbutik. Fast det förmodligen är Skövdes största mattempel.
    Jessica L
    Jessica L: Liten närbutik ett halvt stenkast från Geovetarcentrum. Butiken har större utbud än de flesta småbutiker. Det mest positivt överaskande är att det har en halv frys full med vegoprodukter. Samt att de har en massa ekologiska produkter! Ganska billigt också. Trevlig personal.
  • 10 omdömen
    Sara
    Sara: Efter att ha byggt ut affären så blev den mycket luftigare och trevligare att handla i! Visst, den har inte lika stort utbud som en stormarknad men i och med utbyggnaden i höstas så har man utökat sortimentet en del. Grönsaks avdelningen är bra och som svar på tidigare inlägg så tycker jag att både frukt och grönt från willys håller sig längre än hos grönsakshandlaren över gatan.
    Kerstin j
    Kerstin j: Trevlig närbutik med stora ytor. Okej priser, fantastisk personal, jättefin chark. Tycker att man ska vara rädd om sina närbutiker, man saknar inte kossan förrän båset e tomt.
  • 9 omdömen
    Inger N
    Inger N: Alltid hjälpsam personal. Extra STORT TACK till den goda servicxe som William gav idag, när jag beställde glasstårta för morgondagen. Nu håller vi bara tummarna att leveransen kommer imorgon👍👍
  • 9 omdömen
1234...7