Mikael E:
Gummihuset har en väldigt bra hemsida där man efter att ha valt vilken bil man har "rullas" det in en bil av valda modell i menyn. När man sedan bläddrar mellan de olika fälgarna som passar till bilen kan man även välja att visa hur fälgen skulle se ut på bilen. På detta sätt får man enkelt och snabbt en bra fingervisning om hur fälgarna passar in på just din bil.
Jag var i behov av att skaffa nya däck inför sommaren och har under en längre tid varit sugen på att köpa nya fälgar till bilen. När det visade sig att tre av fyra däck var lite väl dåliga var det ett enkelt val att köpa nya däck och fälgar :)
Att jag valde att handla från just gummihuset beror till stor del på hemsidan som snyggt och enkelt visar hur fälgarna kommer se ut på bilen. Efter en del letande bland andra sajter kunde jag konstatera att gummihuset även verkar vara prisvärda.
Från det att jag gjorde min beställning via hemsidan tog det tre arbetsdagar så hade allt blivit levererat. Så snabb leverans bra priser och en mycket bra hemsida gör att jag garanterat kommer tillbaka.