Restaurang i Värnamo

10 rekommenderade restauranger i Värnamo kommun

Anders j
    Anders j: Bästa servicen & mat på hela hamburgerhill? Japp! :)
  • Driver du restaurang i Värnamo?

• christoffer f
    christoffer f: En väldigt trevlig restaurang som serverar thailändsk och kinesisk mat men dom har även pizzor för dom som är sugna på det. Och dom har även en väldigt trevlig personalstyrka.
  • 4 omdömen
    Samuel J
    Samuel J: bästa pizzan i värnamo mycket bra fina bagare med hår på rompa
  • Calma L
    Calma L: Så många härliga måltiderman ätit där!
  • Noname N
    Noname N: Trevligt ställe med bra mat och härlig lounge miljö Bra service, Gött med uteservering mitt i stan, bra lunchbuffe och trevlig krog på kvällaren. trevlig personal, trevlig och passande miljö
    Noname N
    Noname N:
    Elise S
    Elise S: Ett trevligt caf'e som ligger inne på Värnamo sjukhus. Serverar goda baguetter, mackor, lättare luncher och framörallt gott fika till vanliga "fika-priser". Finns även vackra tavlor att köpa som ägaren Git målar.
  • Anton Ä
    Anton Ä: Fräsha grillade hamburgare och alltid krispiga pommes. Strategiskt placerad utmed vägen, för nära mcdonalds och max hamburgerrestaurang, stor uteplats som är kanon på sommaren då hamburgaren smakar som best utomhus:)
    Elise S
    Elise S: Populärt caf'e i hjärtat av Värnamo. Serverar allt i fika-väg. Fint beläget vid ån lagan. Mysigt inrett. Rätt dyra priser dock.
  • Driver du restaurang i Värnamo?

• meli l
    meli l: Äckligt!!! Jag beställde en pizza och fick massa med rå tomater över pizzan och det rann tomat vatten överallt. Jag bad om att byta pizzan, men de hittade bara på ursäkter så jag lämnade pizzan och gick iväg!