Representant för Kajulen Barnklä:
Nu är butiken nedlagd sedan snart två år, men jag blir skitirriterad när jag läser Johan L´s kommentarer om att det skulle vara "ägaren" som skrivit rekommendationerna nedan. Det är INTE jag! Jag upptäckte dessutom att dessa rekommendationer överhuvudtaget FANNS för första gången IDAG!!! Men jag har väldigt schyssta kompisar och KUNDER som skrivit dessa snälla rader om mig och min dåvarande butik! Så Johan L; ägna dig åt annat än att hoppa på en simpel liten secondhandbutik som knappast kan ha stört din tillvaro allt för mycket!!!
Hanna D:
Mysig och välordnad secondhand-butik med riktigt fina kläder till bra priser. Personalen är väldigt hjälpsam och det är alltid trevlig stämning i butiken. En riktig pärla som jag varmt rekommenderar!
Fröken:
Oftast väldigt trevlig personal som själva får välja vilken musik som spelas i affären. Mycket bra sortiment för att vara second hand, i synnerhet vad gäller böcker och kläder. Vissa brukar uppleva att priserna är lite höga ( "Kära nån, 40 kr för en topp?!" ), men själv har jag aldrig reagerat på prisnivån. Dessutom verkar varorna vara noggrant utvalda, så det är aldrig några problem att hitta snygga saker. Lokalerna är väldigt fräscha och moderna, det finns även ett charmigt café i anslutning till affären.
Frida Johanna S:
Tillmötesgående personal, kan dock ej prissätta varor på plats. Den här secondhansaffären har ALLT! Trevlig stämning och många som vill fynda, köbildning inför öppning! Mycket prisvärt sortiment och stor fyndpotential. Butiken ligger lite avsides, men är väl värd ett besök. Här hittar du allt från glas till fina kläder, superbilliga skor i gott skick och litterära klassiker. Bokutbudet på svenska är helt suveränt!
Gunhild S:
Klädbyttan på Vasavägen 26 i Stocksund har ett stort utbud av dam- och barnkläder, även en del herrkläder. Ägaren Gun Jansson är en varm, intresserad och omtänksam person med stort hjärta för alla sina kunder. Som i alla second hand-affärer bör man gå ofta för att göra de stora fynden.
Dragan:
Fantastisk bemötande.Massa otroliga kläder- man tror att man är delaktig i någon Hollywood film.Gör dig själv en tjänst.Gå dit!
PS Affären ligger på Sturegatan 28.
Eskil M:
Gullig butik med riktigt stort utbud (man får stå ut med att det blir lite trångt med alla saker) och bra priser på allt möjligt begagnat. Jättetrevligt bemötande av hon som driver det. Det har inte varit så många andra där när jag tittat in, så jag hoppas att det ändå går bra för dem.
Emilie L:
På underbara Bondegatan granne med Tjallamalla ligger Lisa Larssons second hand butik. En av stans mest kända second hand butiker där man alltid kan hitta något trevligt om man är en van och duktig second hand shoppare!
Sofie J:
Här finns secondhand till bra pris och bra kvalité. De har ett stort utbud av smycken, stövlar, väskor och skärp. Satsa på accesoarer snarare än kläder. En stor butik som har allt och lite till.
Emma J:
En av mina favoritaffärer. Butiken är lätt att hitta i och har någolunda ordning och reda. Personalen är glad och trevlig. De har ganska gott om kläder och har man tur hittar man något snyggt, det är billigt! De har dessutom sytt ihop en hel del egna plagg av olika Second Handkläder, massa söta och speciella klänningar. Så fort man tittar på dem får man stor lust att själv sätta sig vid symaskinen och pyssla lite.
Maria H:
Mycket ojämnt utbud av kläder, udda plagg och känns osorterat, mycket H&M och nylonplagg. Stor jeanssortering, bra urval där! Mycket liten herravdelning, nästan inga skor alls varken dam eller herr. Många trenchcoats i varierande kvalitet. Personalen trevlig!
Nikke L:
Camillas second hand har oftast lyckats lösa akuta klädbehov åt mig. De är väldigt nogräknade och tar inte emot vilket skräp som helst, vilket gör att utbudet är lite smalare, men alltid fräscht och av god kvalitet.
Nu ska jag förbi och försöka hitta mig ett par svarta kortisar i solen.