Snöröjning i Västernorrland

Verifierat företag
    4.5
    251 omdömen
    Erik L
    Erik L: Snabb återkoppling och utförande. Hjälpt till med att klippa gräs, röja sly, bortforsling samt andra trädgårdsarbeten. Trevliga och pålitliga. Rekommenderar.
  • Pia I
    Pia I: Väldigt bra och trevligt bemötande genom hela processen, från beställning till utförande! Bra information om olika alternativ för nedtagning. Väl på plats gjorde de ett imponerande precisionsarbete - ingav fullt förtroende genom hög professionalitet och snabb hantering trots trädens känsliga placering! Vi hade tre riktigt stora och gamla träd, varav en lönn i dåligt skick som stod nära och lutade över huset. Efter besök och besiktning av träden bestämdes att de skulle använda en kran för nedtagning och bortforsling. Sedan jättegranen tagits ned upptäcktes att ytterligare ett träd var dåligt - vilket löstes på plats- det var inget problem att få ta ned det med - dessutom till ett rabatterat pris. Vi är väldigt nöjda med arbetet- inte minst att de lyckades undvika skada kringliggande träd och buskar på ett exemplariskt sätt! Vi kommer utan tvekan anlita Daniel och c:o igen om behov uppstår!
  • Dan L
    Dan L: Väl utfört arbete. Det utfördes exemplarisk fast vi inte kunde vara på plats själva för att visa vilka träd som skulle fällas. Det enda vi skickade i vår beställning var fotografier på träden.
  • Erik Tommy W
    Erik Tommy W: Mkt kunnig och hjälpsam personal Inget problem är olösligt! Tommy Jag var där idag och fick omg hjälp med trådning av trimmerhuvud.