Fönsterputsning Bra arbete Bra bemött Hjälpsamma trevliga
Rent i höga kusten AB
Rent i höga kusten AB är ett företag som erbjuder professionella städtjänster för både hem och kontor. Vi är specialiserade på städning av alla slag, från grundliga och omfattande städningar till fönster- och trädgårdsstädning. Vi har ett dedikerat team av professionella städare som är utbildade och erfarna inom städning och...
227 omdömen om Rent i höga kusten AB
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket trevliga och snabb återkoppling
De är oftast flera som kommer och det går väldigt fort men jag är nöjd med deras arbete. Har använt deras företag vid ett par tillfällen och kommer att fortsätta med det.
Mycket nöjd! Trevligt bemötande, snabba svar vid frågor och mycket bra städat.
Jah fick rutorna på min inglasade balkong rengjorda. Gediget arbete. Jag är jättenöjd.
Mycket nöjd och jag har tänkt återkomma inom kort med mera jobb, hälsningar Leif
Vi är fantastiskt nöjda, arbetet utfört precis som vi önskat, inom avtalad tid och pris samt mycket trevligt bemötande, 100% nöjd!
Kontakten innan var bra, snabb återkoppling vid efterfrågan av offert. Efter genomförd städnimg luktade det rent i huset, men vid närmare koll var så inte fallet. Ny köpare ansåg inte att vo dkulle kontakta företaget igrn få de var sngelägna om att få flytta in, så de fick aldrig möjlighet att åtgärda våra synpunkter.
Bra bemötande,trevlig personal.Fint utfört arbete.Gräsklippning.
Vår flyttstädning var vi nöjda med. Så vitt jag vet har inte de nya ägarna klagat på något😊Fönstren var mkt fina👌🏼
Toppen service Trevliga Bara Toppen
Trevliga, kom som vi bestämt och gjorde ett bra jobb med att kitta om några fönster.
Underbara människor som gjorde rent hus. Rekommenderas varmt
Trevligt bemötande av dom som kom .jag ville ha rena och fina fönster och det fick jag Så jag är nöjd med det jag fick.
Jättenöjd med bemötandet och det utförda jobbet. Välstädat och luktade gott när städbolaget lämnade oss.
Bokade flyttstäd vilket var enkelt men det var väldigt undermåligt städat, de kom och komplettetingsstädade och det vart bättre men jag fick själv städa det sista för att få städningen godkänd. Kommer inte anlita Rent i högakusten igen.
Väldigt bra städat ! Blev som en ny lägenhet och luktade väldigt gott ! Fick snabbt svar på offert och frågor på mail !
Mycket bra utfört arbete. Trevlig personal som jobbade noggrant och effektivt med fönsterputsning.😊
Superduktiga killar, jobbade snabbt o effektivt. Självklar är de givna till nästa fönsterputs🤩
Trevligt bemötande och proffsigt arbete. Målning av tak. Kan rekommenderas.
Rena fönster snabbt och effektivt
Det inleddes med en upphandling där de placerade sig med bästa pris. Vi fick efter de inledande kontakterna per telefon bra kontakt. Arbetet utfördes medbelåtenhet på överenskommen dag. Tackar för städhjälpen. Willis
Lite missar på plåtarna i ugnen i tvåan men i övrigt klart godkänt. 4 stjärnor Tackar för gott bemötande och snabb hjälp där får ni 5 stjärnor. Ni får inte använda detta svar som en referens utan endast som information till er. Mvh Lillemor Ni får i
Jag nöjd, den som flyttade in nöjd och fastighetsägaren nöjd
Bra.,......... ........,.......
Jag är maximalt nöjd på det jobbet de jort i min före detta lägenhet. Med beröm godkänt Med vänliga hälsningar Lars- Ove Edin
Vi har fått hjälp av Rent i Höga kusten med tömning av ett gammalt förråd och därefter rivning av förrådet. De kom och kollade förrådet direkt efter att jag kontaktade företaget och var snabba, effektiva och mycket trevliga! Vi kommer att anlita företaget igen och rekommenderar dom till vänner o bekanta. Marianne o Torbjörn Öbrand
enkel att göra affär med och trevlig
Trevligt arbetsgäng som gjorde rent mina fönster. Snabba och noggranna. Rekommenderar dem med varmt hjärta. Faktura via mail vilket passar mig perfekt Mvh Helga Erlendsdottir/Kramfors
Snabba och duktiga och ett bra resultat.
Vi beställde möbel och mattvätt, personalen kom den tid vi överenskommet, gjorde ett mycket bra arbete och var mycket trevliga!
Bra kontakt, städningen var helt ok, bra med garanti om kunden inte skulle vara nöjd. Behövde dock inte prova den möjligheten.
Så rent och fräscht efter flyttstädningen.
De är alltid lika glada, trevliga och serviceminded. Oerhört flexibla och tillmötesgående. De utför hemstädning (privatbostad) hos oss varannan vecka och har gjort så i flera år. Vi är oerhört nöjda med deras arbete och tycker om dem alla så mycket. Kan verkligen rekommendera dem!
Stort tack Eva för de fina orden! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att ni är nöjda. Det är alltid lika trevligt att komma hem till er, och vi uppskattar ert förtroende under alla dessa år. Tack för att vi får hjälpa er med städningen!
Utmärkt, professionellt och korrekt. Tack för hjälp!
Tack snälla Madeleine för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig igen.
Kom snabbt och utförde snöskottningen effektivt och noga. Bara beröm till 3 trevliga grabbar!!
Stort tack Göte för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både jobbet och bemötandet. Vi uppskattar verkligen dina ord och hjälper dig gärna igen framöver.
Toppenbra på alla sätt. Ni var hos grannen ,när jag kontaktade er,för att höra om ni kunde skotta mitt altantak. Vilket ni kunde och vilken lättnad för mig. Tusen tack.
Tusen tack Vivianne för ditt fina omdöme! Vad skönt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt och att det blev en lättnad för dig. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och finns här om du behöver hjälp igen.
Snabb hantering, den enda invändningen är väl att jag aldrig fick någon återkoppling med foto att jobbet var utfört.
Tack Annelie för ditt omdöme och din feedback. Vi är glada att du är nöjd med den snabba hanteringen. Vi tar till oss din synpunkt och ska bli bättre på att återkoppla med bild efter avslutat arbete. Tack för att du hjälper oss att bli ännu bättre.
Bra och snabb kontakt Gjorde ett utmärkt jobb
Stort tack Peter för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både kontakten och arbetet. Du är alltid välkommen att höra av dig igen.
Har fått hjälp med trädfällning och snöskottning och är mycket nöjd med utförande och bemötande
Stort tack Lars för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och bemötandet. Vi uppskattar ditt förtroende och hjälper dig gärna igen framöver.
Snabb service! Fint bemötande!
Tack Anders för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Du är alltid välkommen att höra av dig igen.
De är noggranna, snabba, effektiva och tjänstvilliga! Jag rekommenderar dem varmt! En lyx väl värd att betala för att slippa slita ut sig själv.
Stort tack Ulrika för ditt fantastiska omdöme och din rekommendation! Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete. Vi är glada att kunna underlätta för dig och hjälper dig gärna igen när du behöver.
Leveransstarka, trevliga och flexibla. Kan varmt rekommendera dem!
Stort tack Elin för ditt fina omdöme och din rekommendation! Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete och bemötande. Vi uppskattar ditt förtroende och hjälper dig gärna igen.
Mycket bra genomförande av såväl inomhus-städning som röjning av sly. Trevligt bemötande och de finner snabbt lösningar på ev. problem som kan uppstå.
Tack Helena för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både städning, röjning och vårt bemötande. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hjälper gärna till igen när det behövs.
Vi fick en trevlig första träff med personal från företaget. Vi kunde informera om våra behov av hjälp och vilka områden som skulle klippas. Sedan gjordes arbetet under sommaren helt klanderfritt och över våra förväntningar. Vi hade behov av hjälp med gräsklippning vid vår fastighet och fick höra om de tjänster som Rent i höga kusten erbjöd. Vi är mycket nöjda med resultatet av det arbete som utfördes under sommaren!
Stort tack för ert fina omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både bemötande och arbetet under sommaren. Det har varit ett nöje att hjälpa er, och vi finns gärna till hands igen när ni behöver.
Snabb och tydlig offert. Lätt att bestämma datum. Mycket gott städresultat. Hyresvärden imponerad.
Tack Astrid för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att både offert, planering och städning blev till belåtenhet – och att hyresvärden också blev imponerad. Vi hjälper gärna till igen när det behövs.
Jag är otroligt nöjd med företaget som klippte min trädgård i år! När jag tog kontakt fick jag svar omedelbart. De kom redan dagen efter för att titta på ytan som skulle klippas och kunde börja arbetet bara några dagar senare. Priset är oslagbart. Alltid positiva och trevliga att ha att göra med. Jag rekommenderar dem varmt och ser redan fram emot nästa år då de även ska få beskära mina fruktbuskar. Stort tack för det fantastiska arbetet! Jennifer Fayet
Tusen tack Jennifer för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både service, pris och bemötande. Det ska bli roligt att hjälpa dig med fruktbuskarna nästa år också. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och din rekommendation!
Otroligt trevliga och jobbar snabbt och effektivt. Trädgården har aldrig någonsin varit då fin dom den blev när dom fixade till den .Dom är snabba på att svara när man skickar mail och väldigt tillmötesgående när man har önskemål eller frågor. Jag rekommenderar dom varmt.
Stort tack Andreas för ditt fina omdöme och din rekommendation! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både arbetet och vårt bemötande. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hjälper gärna till igen när du behöver.
Smidigt, snabbt och väl utfört.
Tack Carita för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet. Vi hjälper gärna till igen när det behövs.
Exceptional service, they were always helpful and did what we needed and more
Thank you Ahmad for your kind words! We’re glad to hear you’re happy with our service and that we could help beyond your expectations. We’re always here if you need us again.