Rent i höga kusten AB

Rent i höga kusten AB

www.hogakustenstad.se
  • BadgeTwoYears
4.5

Rent i höga kusten AB är ett företag som erbjuder professionella städtjänster för både hem och kontor. Vi är specialiserade på städning av alla slag, från grundliga och omfattande städningar till fönster- och trädgårdsstädning. Vi har ett dedikerat team av professionella städare som är utbildade och erfarna inom städning och...

51 omdömen om Rent i höga kusten AB

Sedan starten hos Reco 2022

Sofie L
Skrev om Rent i höga kusten AB

Oseriöst företag! Hade bokat flyttstäd förra veckan men ingen från företaget dök upp till avtalt tid. Skickat mejl, sms och ringt till 3 olika nummer men kommer bara till mobilsvar. Rekommenderas ej!

Ann-Sofie J
Skrev om Rent i höga kusten AB

Väldigt bra bemötande, trevliga. Höga förväntningar och levde tyvärr inte upp till de höga förväntningarna. Beställde flytt stad av kök och det va ok när jag visat hur skitigt de va men det utfördes inte ett flytt städ. När jag kollade mer grundligt så va det inte rent. Lådor, skåpsluckor , golvlister och dörrkarmen.

Anna C
Skrev om Rent i höga kusten AB

Mycket rent och noggrant städat !

Johanna E
Skrev om Rent i höga kusten AB

Så snabbt svar och tillmötesgående personal. Perfekt utfört jobb! Rekomenderas verkligen! 👌

Marianne L
Skrev om Rent i höga kusten AB

Svarar snabbt på telefon. Jobbade effektivt.

Sinix A
Skrev om Rent i höga kusten AB

Snabbt, bra och serviceminded. Kanon!

Anna-Lena N
Skrev om Rent i höga kusten AB

Fantastiskt företag med mycket bra service och fint bemötande.Bra arbete. Vill rekommendera företaget inom och utom kommunen!

Linda N
Skrev om Rent i höga kusten AB

Bra bemötande och välstädat hem

Svar från Rent i höga kusten AB

Stoort tack Linda, tack för den trevlig återkoppling och för att du tog dig tid att skriva denna härliga recension. Ha en trevlig kväll!

Olgas S
Skrev om Rent i höga kusten AB

Ingen fint ord om det företag!!!

Svar från Rent i höga kusten AB

Olgas städ trots att vi inte utfört nån tjänst åt dig men tack ändå!

Ludvig E
Skrev om Rent i höga kusten AB

Vi har haft några olika firmor för regelbunden städning i hemmet, och äntligen känns det som att vi prickat in rätt. Städningen är effektiv och väl genomförd, och de har till och med tagit hand om en alldeles för vildvuxen häck på tomten. Enkel kommunikation och öppna för olika önskemål. Allt som allt kan jag verkligen rekommendera Rent i Höga Kusten AB om du letar efter en pålitlig städfirma!

Svar från Rent i höga kusten AB

Vad fin att höra det, tack så mycket Ludvig, stort tack för att du tog dig tid att skriva denna härliga recension, vi är jätte glada att du är nöjd med oss. Ha en trevlig kväll!

Ingeborg B
Skrev om Rent i höga kusten AB

Jag är mycket nojd. De förstår mina behov som handicappad. väldig noggrant

Svar från Rent i höga kusten AB

Vad trevlig att höra det, vi är jätte glada att är nöjd med oss, stort tack för dig Ingeborg. Ha en trevlig kväll!

Henrik V
Skrev om Rent i höga kusten AB

Köpte flyttstäd av villa. Bra bemötande både via mejl och mkt trevliga personer som utförde uppdraget.

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack snälla Henrik, och tack för att du tog dig tid att skriva denna härliga recension. Ha en trevlig kväll!

Eva B
Skrev om Rent i höga kusten AB

Jag har skrivit avtal med min nya fastighets ägare och i god dialog och genomgång av hyresavtal för mig som hyresgäst.Hoppas på att kunna minska elförbrukning då jag fick löfte om att de gamla elementen ska bytas ur./Baronen

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack snälla Eva, vi hoppas att det blir mindre med elförbrukningen, och att du stannar nöjd alltid. Ha en trevlig kväll!

Helene O
Skrev om Rent i höga kusten AB

Första gången vi anlitade ett städföretag. Jättetrevliga och snabb återkoppling. Kom på utsatt tid. Dom var snabba och vi är väkdigt nöjda med städningen. Bra pris!

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack Helena, vi är jätte glada att höra det, tack så mycket för denna fin omdöme. Ha en trevlig kväll!

Gunilla Y
Skrev om Rent i höga kusten AB

Trevliga Killarna som utförde ett mycket bra arbete med fönsterputsning, dom blev fantastiskt rena. Mycket bra service

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så jätte mycket Gunilla, tack för att du tog dig tid att skriva denna härliga recension! Ha en trevlig kväll!

Christer N
Skrev om Rent i höga kusten AB

Företaget ger.ett seriöst intryck och det finns inget att klaga på när det gäller städning.

Svar från Rent i höga kusten AB

Vad bra att höra det, stort tack för den härlig återkoppling, tack Christer! Ha en trevlig kväll!

Jo-Ann L
Skrev om Rent i höga kusten AB

Bra kontakt och bra utförd städning

Svar från Rent i höga kusten AB

Supet tack för dig Jo-Ann för den trevlig återkoppling, trevlig kväll!

Eva N
Skrev om Rent i höga kusten AB

Mycket vänligt bemött. Varit lyhörda för mina önskemål. Överenskommen tid har alltid fungerat. Köpta tjänster: Gräsklippning och annat trädgårdsarbete.

Svar från Rent i höga kusten AB

Stoooort tack Ingerged, hoppas att du är nöjd och glad hos oss alltid! Trevlig kväll!

Monica K
Skrev om Rent i höga kusten AB

Mycket trevlig personal. Det var fönsterputs jag beställt och de gjorde jobbet toppenbra. Rekommenderar dem gärna.

Svar från Rent i höga kusten AB

Super tack för dig Monika, det är jätte trevlig återkoppling, tack snälla!

Julius K
Skrev om Rent i höga kusten AB

Vi anställer Rent i Höga Kusten AB för hel-städningar av vår stuga när vi hyr ut den. De har verkligen varit flexibla, alltid trevliga, samt bra på att ta feedback när vi delat sådan. Vi har skött majoriteten av kommunikationen på distans och därmed kan det ibland vara svårt att att få till det precis såsom man föreställt sig (vi har både höga krav och detaljrika instruktioner). Men efter ett par gånger är de i princip självgående. Till sist känner vi stor tillit till dem, vilket är en av de absolut viktigaste komponenterna....

Svar från Rent i höga kusten AB

Stooort tack Julius, vi är jätte glada på den trevlig återkoppling, vi önskar att du stannar nöjd hos oss alltid! Trevlig kväll!

Raymond F
Skrev om Rent i höga kusten AB

Jag är Raymonds godeman och bortrest för tillfället , kan därför inte uttala mig om Raymonds åsikt.

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack ändå för den trevlig återkoppling!

Maria M
Skrev om Rent i höga kusten AB

Fantastiskt bemötande. Lösningsfokuserade med tid och behov av åtgärd. Tomten trimmades och sen gräsklippning. Allt till återvinningen. Allt från min källarstädning togs till återvinningen. Hade även fönsterputs och visningsstädning inför husförsäljning. Allt till belåtenhet. Kommer även ha slutstädning senare

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack för dig Maria, vi är jätte glada för den härlig återkoppling och för att du är nöjd hos oss. Hoppas att du är nöjd med oss alltid!

Ruth K
Skrev om Rent i höga kusten AB

Fick inga anmärkningar av hyresvärden så det var toppen!

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Ruth för den trevlig återkoppling!

Karl H
Skrev om Rent i höga kusten AB

Snabbt jobbat, enkelt att boka en tid och framförallt så blev det väldigt rent och fint.

Svar från Rent i höga kusten AB

Vad snäll du är, stoort tack för den trevlig återkoppling och hoppas att du är nöjd hos oss alltid! Ha en jätte fin kväll!

Johan G
Skrev om Rent i höga kusten AB

Väldigt trevligt bemötande och städningen var perfekt! 🤩

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Johan, hoppas att du stannar nöjd hos oss alltid. Ha en fin dag!

Stefanie H
Skrev om Rent i höga kusten AB

Personalen kom i tid, gjorde ett väldigt bra arbete och var effektiva!

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Stefanie, vi är jätte glada att du är nöjd hos oss. Ha en fin dag!

Bengt L

Brautförtstädning ,trevligtbemötande ärmycket nöjd

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack Bengt, det är jätte snäll återkoppling. Vi önskar en fin dag till dig!

Hans F
Skrev om Rent i höga kusten AB

Anlitade bolaget för storstädning av en lägenhet i Härnösand. Vi är mycket nöjda med service, engagemang och proffsig utförd städning. Rekommenderas varmt😊

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack Hans, det var jätte snäll att hör din härliga bedömning. Trevlig kväll!

Kristina V
Skrev om Rent i höga kusten AB

Trevlig personal dom städar bra jag är mycket nöttes Högakustenbron städ och rekommenderar dem gärna🥰

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack snälla Kristina, tack för din trevlig återkoppling. Trevlig kväll!

Hans Erik B
Skrev om Rent i höga kusten AB

Fantastiskt bra jobb. Professionellt bemötande. Överträffade alla våra förväntningar. Skinande rent i hela huset. Rekomenderas varmt!

Rent i höga kusten AB gillar detta
Svar från Rent i höga kusten AB

Hej Hans, tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva denna härliga recension. Trevlig kväll!

Mohammad M
Skrev om Rent i höga kusten AB

Ett stort härligt bemötande, och jätte trevliga personal Jag är mycket nöjd med dem, rekommenderar 100%

Rent i höga kusten AB gillar detta
Svar från Rent i höga kusten AB

Hej Mohammad, stort tack till dig och till den härliga återkoppling, vi önskar att du är nöjd med oss alltid. Trevlig kväll!

Ingrid A
Skrev om Rent i höga kusten AB

Snabbt svar på förfrågan. Bra kommunikation. Bra pris. Smidigt och allt efter överenskommelse.

Svar från Rent i höga kusten AB

Vad trevlig att hör den trevlig omdömen, stort tack för dig och för att du tog dig tid att skriva denna härliga recension Trevlig kväll!

Gun O
Skrev om Rent i höga kusten AB

Utmärkt arbete. Snabbt och effektivt.Mycket nöjd kund.

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Gun, tack för din trevlig återkoppling, vi är jätte glada att hjälpa dig med städningen på ditt fint hus. Trevlig kväll!

Leif Q
Skrev om Rent i höga kusten AB

Fick ett mycket trevligt bemötande av Mai och hon förklarade jättebra upplägget hon hade för mig. Jag är mycket nöjd med deras städning.

Svar från Rent i höga kusten AB

Hej Leif, stort tack till dig och till den härliga återkoppling, vi önskar att du är nöjd hos oss alltid. Trevlig kväll!

Lilly-Ann N
Skrev om Rent i höga kusten AB

Bästa möjliga bemötande glada ”jättegoa” som gör vad jag ber om + ser vad som behövs göras Toppen 10 av 10 poäng

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack Lilly för din återkoppling, våra enda mål är att se våra kunder är nöjda hos oss. Trevlig kväll!

Samantha F
Skrev om Rent i höga kusten AB

Otroligt fint bemötande och städar Otroligt fint!

Svar från Rent i höga kusten AB

Hej Samantha, tack snälla, tack för din återkoppling, vi önskar att du är alltid nöjd hos oss. Trevlig kväll!

Anto K
Skrev om Rent i höga kusten AB

Väldigt positivt och tillmötesgående bemötande. Företaget lever absolut upp till våra förväntningar. de kommer i tid och utför städningen snabbt och på ett bra sätt Rent i Höga Lusten utför varannan vecka hemstädning hos min far.

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack för din fin återkoppling, vi som är jätte glada att städa hos din trevlig far. Trevlig kväll!

Sosanne J
Skrev om Rent i höga kusten AB

Härliga rena fönster Allt gick jätte fint

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack snälla Sosanne, stort tack för din trevlig återkoppling. Trevlig kväll!

Eva H
Skrev om Rent i höga kusten AB

Har alltid blivit trevligt bemött av företaget. Företaget har levt upp till våra förväntningar. Alltid glada och trevliga när de kommer för att städa vår villa. De är alltid två som kommer vilket gör att arbetet utförs effektivt på halva tiden samt att de schemalagda datumen alltid har hållits. De är mycket duktiga och noggranna och utför städningen till full belåtenhet. Vi är oerhört nöjda med företaget.

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva denna härliga recension. Trevlig kväll!

Britta K
Skrev om Rent i höga kusten AB

Mycket nöjd med arbetet av gräsklippningen under sommaren, kommer anlita dem kommande sommar igen. Finns inget att klaga på dessutom väldigt trevligt bemötande av personalen. MVH Britta Krogstad Tel 072 733 72 42

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Britta, det är vi som är glada att klippa gräs hos er, stort tack för din trevlig återkoppling. Trevlig kväll!

Sandra L
Skrev om Rent i höga kusten AB

Städade inte rent och otroligt dyrt

Svar från Rent i höga kusten AB

Hej Sandra, tack så mycket för din bedömning, vi kommer alltid göra våra bäst men om vi missat nånting då får vi åtgärda allt gratis, men vi inte hörde av dig nånting då! Våra enda mål är kundnöjdhet så vi önskar att du hör av dig till oss då kan vi lösa det på¨nåt sätt. Trevlig kväll!

Anna S

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Anna för din bedömning, vi önskar att vi utförde ett bra jobb hos dig. Trevlig kväll!

Gunvor W
Skrev om Rent i höga kusten AB

Ett fint bemötande både från den som tog emot beställningen och den som utförde arbetet med att putsa fönstren i min stuga. Det blev ett besvärligt arbete med många inner och ytterfönster som var besvärliga att öppna. Fönstren blev skinande rena. Jag blev jättenöjd. Rekommenderas varmt!

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack Gunvor för din härlig återkoppling, vi önskar att är nöjd hos oss alltid. Trevlig kväll!

Erik L
Skrev om Rent i höga kusten AB

Snabb återkoppling och utförande. Hjälpt till med att klippa gräs, röja sly, bortforsling samt andra trädgårdsarbeten. Trevliga och pålitliga. Rekommenderar.

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack snälla Erik, det var jag som är glad att hjälpa dig med din härlig trädgård, stort tack för din trevlig återkoppling. Trevlig kväll!

Liselotte H
Skrev om Rent i höga kusten AB

Snabb service trevligt bemötande av ägare? Och fönsterputsare. Bra pris. Fönstren rättså rena, regnade-duggade då de putsades som kanske påverkade renheten eller så dålig tätning av fastighetsägarna😊 Återkommer nog😊

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Liselotte, tack för din trevlig bedömning och för att du tog dig tid att skriva denna härliga recension. Trevlig kväll!

Anna T
Skrev om Rent i höga kusten AB

Mkt trevligt bemötande, pålitlig levererar de tjänster jag beställt, i tid omfattar städning bostad, byggstäd, gräsklippning, trädgårdsskötsel bra priser och villkor

Svar från Rent i höga kusten AB

Hej Anna, vi är jätte glada att hjälpa dig, hoppas att du är nöjd hos oss alltid, stort tack för din härlig bedömning och trevlig återkoppling. Trevlig kväll!

Uno W
Skrev om Rent i höga kusten AB

Trevligt kund bemötande nogranna har ett högt kunnande jag rekommenderar detta företag och dess personal starkt

Svar från Rent i höga kusten AB

Stort tack Uno, det var jätte snäll att hör din härliga bedömning. Trevlig kväll!

Eva-maria S
Skrev om Rent i höga kusten AB

Trevligt bemötande vid beställning och när vi träffades innan flyttstädningen. Jag har inte hört något från nya hyresgästen, så han var nog också nöjd.

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Eva-Marie för den härliga återkoppling, tack för att du tog dig tid att skriva denna trevliga recension. Trevlig kväll!

Thomas B
Skrev om Rent i höga kusten AB

Hej, Jag är jättenöjd med Rent i höga kusten och jag hoppas att kunna anlita företaget mer under 2023. God Jul!

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack så mycket Thomas för den fina återkoppling, vi önskar att hjälpa dig igen på sommaren. God fortsättning! Trevlig kväll!

Ola N
Skrev om Rent i höga kusten AB

Mycket bra, tog snabbt kontakt med mig. Förväntningarna var naturligtvis att ha ett rent fint hem. Jag är nöjd med vad dom utför här varannan vecka. Samt att dom överraskar med lite omflyttningar på grejer. Vilket jag uppskattar det är kul att komma hem när dom varit här. Min upplevelse är bara positiv. Jobbar mycket själv. Så hinner inte med så som jag vill mitt hem ska se ut.

Svar från Rent i höga kusten AB

Tack snälla Ola, det är vi som är jätte glada att städa hos dig, stort tack för din härlig återkoppling och för att du tog dig tid att skriva denna trevliga recension. Vi önskar att du stannar nöjd hos oss alltid. Trevlig kväll!