Det tog lång tid att putsa fönsterna men för mig är resultatet det viktiga. Därför var jag väldigt nöjd. Jag kommer att utnyttja dem mera framöver.
Rent i höga kusten AB
Rent i höga kusten AB är ett företag som erbjuder professionella städtjänster för både hem och kontor. Vi är specialiserade på städning av alla slag, från grundliga och omfattande städningar till fönster- och trädgårdsstädning. Vi har ett dedikerat team av professionella städare som är utbildade och erfarna inom städning och...
251 omdömen om Rent i höga kusten AB
Sedan starten hos Reco 2022
De gjorde ett bra jobb Rent ock snabbt Vi rekommenderar Rent i Höga Kusten
Helt suverän trevliga gjorde ett gott intryck hade hört att dom var duktiga dom tvättade fönster
Jag beställde fönsterputs och det var mycket bra gjort. Personalen var mycket service inriktade. Jan Göransson
Mycket bra utfört arbete. Trevligt bemötande! Rekomenderas varmt!
Nöjd med bra service! Sköter kontakten med Krambo vilket är toppen!
Väldigt rena fönster trevligt bemötandener er komma till hösten igen
Mycket nöjd med städningen, rent och snyggt överallt.👍
Lätt att få kontakt med och snabba svar. Uppdraget var gräsklippning under 3 veckor i juli. Jag är mer än nöjd med resultatet mycket bra utfört. Kommer att beställa uppdrag även nästa sommar. Kan varmt rekommendera detta företag!
Snabba och effektiva och att dom jobbar en lördag Trevligt bemötande.
Mycket bra utfört arbete trevlig personal ,vi är mycket nöjda med deras arbete som bestod av trädfällning med bortforsling samt grasklippning
Väldigt bra service och rent blir det, mycket trevlig och effektiv personal
Bra snabb service och till rätt pris! Trevligt och professionella i bemötandet av mig! Tack!
Mycket bra. Punktlig. Lätt att kontakta. Bra utfört jobb.
Punktliga, trevliga och snabba. Kan mycket väl tänka mig anlita företaget igen. Gjorde ett riktigt bra jobb.
Bra och trevliga asassssssssssssssssssssss
Snabbt och bra bemötande. Klara besked om när de kunde komma, samt att kontakt togs när det fanns tveksamheter De tog bort buskar/högt gräs på tomten.
Bra jobbat snabb service kompetent personal rimliga priser
Superbra flyttstäd när min mamma gick bort. Full pott från mig.
Serviceminded. Tillgång till många olika kompetenser.
Snabba, pålitliga och noggranna!
Andra gången, allt har fungerat enkelt och städningen klockren.
Jobbade som sjutton. Har kunnat vara lite lägre klippt men ok. Tacksam!!!
Otroligt missnöjd. Dålig städning, fick påpeka fel flera gånger och det blev ändå inte åtgärdat. Rekommenderar inte.
Fönsterputsning Bra arbete Bra bemött Hjälpsamma trevliga
Mycket trevliga och snabb återkoppling
De är oftast flera som kommer och det går väldigt fort men jag är nöjd med deras arbete. Har använt deras företag vid ett par tillfällen och kommer att fortsätta med det.
Mycket nöjd! Trevligt bemötande, snabba svar vid frågor och mycket bra städat.
Jah fick rutorna på min inglasade balkong rengjorda. Gediget arbete. Jag är jättenöjd.
Mycket nöjd och jag har tänkt återkomma inom kort med mera jobb, hälsningar Leif
Vi är fantastiskt nöjda, arbetet utfört precis som vi önskat, inom avtalad tid och pris samt mycket trevligt bemötande, 100% nöjd!
Kontakten innan var bra, snabb återkoppling vid efterfrågan av offert. Efter genomförd städnimg luktade det rent i huset, men vid närmare koll var så inte fallet. Ny köpare ansåg inte att vo dkulle kontakta företaget igrn få de var sngelägna om att få flytta in, så de fick aldrig möjlighet att åtgärda våra synpunkter.
Bra bemötande,trevlig personal.Fint utfört arbete.Gräsklippning.
Vår flyttstädning var vi nöjda med. Så vitt jag vet har inte de nya ägarna klagat på något😊Fönstren var mkt fina👌🏼
Toppen service Trevliga Bara Toppen
Trevliga, kom som vi bestämt och gjorde ett bra jobb med att kitta om några fönster.
Underbara människor som gjorde rent hus. Rekommenderas varmt
Trevligt bemötande av dom som kom .jag ville ha rena och fina fönster och det fick jag Så jag är nöjd med det jag fick.
Jättenöjd med bemötandet och det utförda jobbet. Välstädat och luktade gott när städbolaget lämnade oss.
Bokade flyttstäd vilket var enkelt men det var väldigt undermåligt städat, de kom och komplettetingsstädade och det vart bättre men jag fick själv städa det sista för att få städningen godkänd. Kommer inte anlita Rent i högakusten igen.
Väldigt bra städat ! Blev som en ny lägenhet och luktade väldigt gott ! Fick snabbt svar på offert och frågor på mail !
Mycket bra utfört arbete. Trevlig personal som jobbade noggrant och effektivt med fönsterputsning.😊
Superduktiga killar, jobbade snabbt o effektivt. Självklar är de givna till nästa fönsterputs🤩
Trevligt bemötande och proffsigt arbete. Målning av tak. Kan rekommenderas.
Rena fönster snabbt och effektivt
Det inleddes med en upphandling där de placerade sig med bästa pris. Vi fick efter de inledande kontakterna per telefon bra kontakt. Arbetet utfördes medbelåtenhet på överenskommen dag. Tackar för städhjälpen. Willis
Lite missar på plåtarna i ugnen i tvåan men i övrigt klart godkänt. 4 stjärnor Tackar för gott bemötande och snabb hjälp där får ni 5 stjärnor. Ni får inte använda detta svar som en referens utan endast som information till er. Mvh Lillemor Ni får i
Jag nöjd, den som flyttade in nöjd och fastighetsägaren nöjd
Bra.,......... ........,.......
Jag är maximalt nöjd på det jobbet de jort i min före detta lägenhet. Med beröm godkänt Med vänliga hälsningar Lars- Ove Edin