Mycket bra genomförande av såväl inomhus-städning som röjning av sly. Trevligt bemötande och de finner snabbt lösningar på ev. problem som kan uppstå.
Rent i höga kusten AB
Rent i höga kusten AB är ett företag som erbjuder professionella städtjänster för både hem och kontor. Vi är specialiserade på städning av alla slag, från grundliga och omfattande städningar till fönster- och trädgårdsstädning. Vi har ett dedikerat team av professionella städare som är utbildade och erfarna inom städning och...
184 omdömen om Rent i höga kusten AB
Sedan starten hos Reco 2022
Vi fick en trevlig första träff med personal från företaget. Vi kunde informera om våra behov av hjälp och vilka områden som skulle klippas. Sedan gjordes arbetet under sommaren helt klanderfritt och över våra förväntningar. Vi hade behov av hjälp med gräsklippning vid vår fastighet och fick höra om de tjänster som Rent i höga kusten erbjöd. Vi är mycket nöjda med resultatet av det arbete som utfördes under sommaren!
Snabb och tydlig offert. Lätt att bestämma datum. Mycket gott städresultat. Hyresvärden imponerad.
Jag är otroligt nöjd med företaget som klippte min trädgård i år! När jag tog kontakt fick jag svar omedelbart. De kom redan dagen efter för att titta på ytan som skulle klippas och kunde börja arbetet bara några dagar senare. Priset är oslagbart. Alltid positiva och trevliga att ha att göra med. Jag rekommenderar dem varmt och ser redan fram emot nästa år då de även ska få beskära mina fruktbuskar. Stort tack för det fantastiska arbetet! Jennifer Fayet
Otroligt trevliga och jobbar snabbt och effektivt. Trädgården har aldrig någonsin varit då fin dom den blev när dom fixade till den .Dom är snabba på att svara när man skickar mail och väldigt tillmötesgående när man har önskemål eller frågor. Jag rekommenderar dom varmt.
Smidigt, snabbt och väl utfört.
Exceptional service, they were always helpful and did what we needed and more
Jag har bara positivt att säga, mycket nöjd med resultatet. Trevlig och duktig personal. Kan varmt rekommendera dem.
Bra kontakt och bra bemötande. Jag fick dock inte ok vid slutbesiktningen, De kom tillbaka på kort varsel och åtgärdade bristerna och gav mig en kompensation för mitt merarbete. Sammantaget är jag nöjd med den utförda flyttstädningen.
Professionellt bemötande och utfört arbete.
Bra städat, enda negativa var att diskmaskinen hade hamnat i error läge pga mycket skum. Annars var allting välstädat. Enkel att ha att göra med.
Fantastisk bemötande. Förstår mina önskemål. Har haft städning flera gånger. Nu senast slutstädning vid flytt. Allt skinande rent, både inom huset och fönster. Även källarens hyllor avtorkade. Mai som har varit min kontaktperson vet precis vad som ska göras och allt utförs på ett perfekt sätt. Snabb återkoppling också.
Jag är väldigt nöjd med städningen.
De arbetade proffsigt. Gjorde sina uppgifter snabbt och tillräckligt rent.
Vänligt bemötande! Snabb återkoppling! Bra utfört arbete!
Enkel kontakt med Rent i Höga kusten AB, effektiv och snabb städning, mycket nöjd, rekommenderar dem.
Vi kan lita 100% på att det vi avtalar blir gjort . Rekommenderas varmt Hälsningar från en helt nöjd och tacksam kund Alice i Docksta
Bra att ha att göra med . Hade dock slarvat i köket med städningen. Men ingick i avtalet att de städade om gratis . Helt ok företag att ha att göra med .
Alltid välstädat! Proffsigt bemötande, svarar snabbt på förfrågningar om städ, kommer på utsatt tid och städar med kvalitet över förväntan! Mai har städat hos oss ett par år nu och vi är supernöjda! Kan varmt rekommenderas!
Allt var i stort sätt väldigt bra. Det var eventuellt lite småslarv i köket, t ex så var lådorna blöta och en del fläckar kvar här och där.
Helt suveränt bra ifrån första kontakt till genomförande. Mycket trevliga och kompententa! Rekommenderas verkligen!!
Flyttstädning av hus på 160 kvadrat gjordes på en arbetsdag. 8400kr blev vår kostnad för det. Flera ytor städades inte bland annat fönster, karmar och köksbänk. Även stora missfärgade fläckar på köksfläkt. De ville komma och åtgärda det hela men de nya ägarna insisterade på få flytta in i lugn och ro.
Supernöjd! Bra priser, enkel kontakt och trevlig personal. / Ivar
Väldigt trevvliga och ducktiga
Jag beställde flyttstädning. Bra bemötande och snabbt svar på förfrågan. Jag har tagit hjälp av företaget tidigare och blev mycket nöjd även då. Jag kan varmt rekommendera företaget till andra.
Trevligt bemötande men dålig städning
Väldigt bra bemötande, super fint städat. Rekommenderar de starkt🙌
Trevliga och bra bemötande via mail och telefon.
Jag köpte flyttstädning lnklusive fönsterputsning
Min första arbetsförfrågan blev snabbt åtgärdad vilket jag förstås hade hoppats på och känslan var enbart positiv. Snabbt, tydligt svar. Väldigt bra tidshållning och bra tydliga meddelanden både före och efter arbete. Gräsklippning och bortförsel av trädgårdsavfall.
Trevligt bemötande, snabbt men ändå väl utfört arbete. Har aldrig förut haft så rena fönster.
Mycket noggrann städning. Levererar alltid enligt förväntan.
Trevlig glada personal som gör sitt bästa.
De arbetadehelt fantastiskt o regnet hela dagen utan lunch. Helt fantastiskt.
Blev inte jätteimponerad av resultatet.
Vi lejde för flyttstädning och vi är bara nöjda! Mycket trevliga att ha att göra med både via telefon och mail.
Bra bemötande och utförde jobbet snabbt och snyggt trots att det var kort varsel. Mycket nöjd!
Snabbt och bra ………….,,,,,,
Jätte bra bemötande. Kan tänkas anlita Rent i höga kusten igen👍
Mycket bra kommunikation och toppenbra arbete
Trevligt möte inför upphandling av era tjänster. Bra utfört arbete och fin service!
Jag har inte kollat städningen. Inte heller hört något missnöje från köparna ännu. Flyttstädning Med vänlig hälsning Eva Rodén Fors
Rent och fint trevligt bemötande.Nöjd
Mycket bra städning och fönsterputsning Hälsningar Gunilla Rödin
Väldigt nöjd med deras flyttstädning . Svarar snabb på mail och kunde erbjuda en tid inom snar framtid. Trevlig personal. Kan varmt rekommendera detta bolag!
Fönster putsning,bra gjort,trevliga killar.
Väldigt trevliga och de gör alltid det lilla extra för att det ska vara fint när jag kommer hem 😊
Vet ej hur arbetet blivit utfört eftersom jag inte befinner mig på plats. Hade kontakt med en person per telefon och Blev utmärkt bemött.
Ett positivt och proffsigt bemötande. Ett bra utfört arbete helt i linje med vad som överenskoms vid första kontakten. Rekommenderas till nya kunder.
Bemötandet från företagets företrädare har varit personligt, vänligt, tillmötesgående och korrekt. Prissättningen förefaller bra. Rödfärgning av två husgavlar jättebra. När det gäller renovering och målning av fönster har vi påpekat en del brister och upprepar dem inte här. I någon mån har samarbetet med målarna försvårats av att de inte tyckts behärska svenska språket och dessutom saknat förståelse för vädermässiga förutsättningar för måleriarbetet (regn, kalla nätter) och därför tvingats göra om visst arbete. Dock har också målarna varit vänliga och tillmötesgående.