Tandläkare i Halland

• 1,038 omdömen
    Sören O
    Sören O: Tandhygienist, trevligt bemötande, proffsigt utfört
  • SAIF EDDIN A
    SAIF EDDIN A: Super nöjd , bemötandet , arbetet och resultatet blev toppen , kan starkt rekommendera till de som är rädda för tandläkare besök och tycker det jobbigt som mig , men här gick allt kanon bra o smidigt 👍👍👌
  • 3 omdömen
    Sara Margareta B
    Sara Margareta B: Mycket proffsigt team med fantastiskt bemötande. Fina lokaler och varm miljö. Hela min familj går hos Kungskliniken och vi är alla lika nöjda. En fröjd att gå tilltandläkaren och resultatet är alltid glimrande. Rekommenderas!
  • Josefine H
    Josefine H: Här kan du slappna av och bli omhändertagen av personal i toppklass. Rekommenderar verkligen Team Nyström
  • 1 omdöme
    Moa T
    Moa T: Jättetrevliga och så bra bemötande och har bra hand om oss som är rädda, proffesionella och riktigt bra.
  • Martin Rolf N
    Martin Rolf N: Att börja gå hos Magnus & Therese har i princip botat min livslånga tandläkarskräck, underbara människor!
  • 1 omdöme
    Mariett H
    Mariett H: Patient hos Christian Stangenberg sedan flera år tillbaks. Är så nöjd med Christian. Christian är alltid vänlig och har ett trevligt bemötande när jag kommer till den årliga kontrollen. Av alla de behandlingar som Christian har gjort på mig så har det blivit ett gott resultat. Världen bästa tandläkare.
  • Charlotte N
    Charlotte N: BÄSTA TANDLÄKARE EVER!!!! äntligen har man hittat någon som är supertrevlig, duktig, noggrann, tar sig tid och bryr sig
  • Ingen A
    Ingen A: Snabb och säker i sitt bemötande. Han har ny teknik som möjliggör att läka tänder istället för att man alltid måste laga dem. Under långa behandlingar har han lätt för att prata om allt möjligt för att göra vistelsen mer behaglig.