Vårdcentral på Södermalm

9 rekommenderade vårdcentraler på Södermalm, Stockholm

• 21 omdömen
    Elisabeth S
    Elisabeth S: Psykologavdelningen och Anna W: otroligt bra, fantastisk hjälp på alla sätt! Allmänvård: lätt att få akuttid men extremt lång väntetid när man väl är där. Måste förbättras
  • Driver du vårdcentral i Södermalm?

ANNA W
    ANNA W: Jag ger salong kungakronan högsta betyget. Jättetrevliga och fantastiskt fin lokal. Jag fixade mina fransar och det blev verkligen jätte jätte snyggt. jämna och tjocka. Jag är kanon nöjd. Tack tjejer för världens snyggaste fransar! kram
    Annika T
    Annika T: Jag gick hit per rekommendation av en vän. Jag behövde akut nya p-piller och hade kollat fel på deras hemsida när dom hade öppethus. När jag kom dit stressad för att inte sitta förgäves i timmar på ett öppethus för att få p-piller utskrivna, upptäckte jag att dom inte hade öppethus den dagen och blev så frustrerad att jag skulle vara tvungen att åka till Mama Mia på Östermalm. När jag skulle sätta på mig skorna ropar en av barnmorskorna att jag skulle vänta. Dom skulle egentligen ha möte men det blev inställt och hon den trevliga barnmorskan tog sig tid och hjälpte mig. TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR HJÄLPEN!
    sofie e
    sofie e: Medan de andra vårdcentralerna betar av dig på 2 minuter för att de nya reglerna sätter blåslampan i rumpan på läkarna, känns det befriande avslappnat på söderdoktorn som till synes obesvärat låter sina rumpor svida till förmån för patienten. I övrigt känns miljön i väntrummet mer som en lounge på ett lite flådigare hotell som gör att man känner sig som en viktig person och inte bara ytterligare en jobbig patient. Rekommenderas!
  • 17 omdömen
    VIVECA MARIE K
    VIVECA MARIE K: Det är så sorgligt att denna vårdcentral som för några år sedan var en så välkomnande, trevlig och välfungerande vårdcentral med massor av trevlig personal (som tyvärr alla verkar ha slutat) nu har blivit det rakt motsatta. Tycker så synd om denna stressade personal som idag måste jobba i dessa numera så tråkiga, ödsliga och själstomma rum.
    Martin
    Martin: Bra service och skojiga thailändskor. bjuder på kaffe el the
  • Lili H
    Lili H: Försöker hjälpa min mor som fått alzamer. och enligt läkaren behöver snarast komma igång med sin bromsmedicin. Skulle sätta in för några veckor senast. Men inget har hänt. kontaktar så åter igen hemsjukvården . Som helt plötsligt säger att det inte fått den information från Sabbatsberg sjukhus. Åter igen kontakt med sabb. Som informera mig om att det skickat remissen för 17 dagar sedan. Åter igen bollas bollen över till en heltidsarbetade anhörig. Som åter igen måste kontakta vårdcentralen på rosenlundssjukus .Finns det ingen inom vården som längre är intresserad att ta lite ansvar för för sina patienter? Hemsjukvården är en KATASTROF fortfarande ingen medicin till min mor 20/12 Kommer med dåliga anledningar till att det inte startat upp behandlingarna hela tiden.
  • Anette B
    Anette B: Läkare var respektlösa och nedvärderande. Tog inte mina problem på allvar, lyssnade inte och skrev fel i journalen. När jag ville boka tid vägrade telefonisten att ge mej en tid. Sa att jag fick söka mej någon annanstans. Klagade hos verksamhetschefen som även hon var nonchalant. De verkar inte bry sig över överhuvudtaget. Jag tror det är svårt att hitta en sämre vårdcentral.
  • Driver du vårdcentral i Södermalm?

• Ellen Mona W
    Ellen Mona W: Sökte ny husläkare och gick tyvärr på reklamen för Kry. Inget av det de lovar stämmer! Efter att ”enkelt ha listat mig” på deras hemsida och sedan haft kontakt via appen, blir jag hänvisad att kontakta en Kry mottagning. När ringer och vill boka tid får jag veta att det finns inga tider på flera månader! Reklamen har haft effekt säger de, och de är totalt överbelastade. Många av läkarna är inhyrda får jag senare veta, så deras löften om ”kontinuerlig kontakt med duktiga specialistläkare” stämmer inte. Och reklamen rullar vidare i media… Är så arg och upprörd!