Webbsida i Värmland

Karlstad  (3 st)

Topp 3 företag inom webbsida i Värmland

• 125 omdömen
    Andreas L
    Andreas L: Vi har tagit hjälp av Jajja som rådgivare kring vår annonsering på Google Ads. Jag upplever stödet som professionellt, fokuserat och relevant, dvs vi får ut verkliga resultat. Generellt har det varit svårt att hitta bra och kompetenta personer med rätt kunskap inom digital marknadsföring. För första gången har vi fått den hjälp och den rådgivning som ger den effekt vi vill ha, dvs ger resultat. Ingen part vi engagerat tidigare under åren har varit i närheten av att skapa den förståelse eller effekt Jajja gjort för oss på väldigt kort tid. För de som vill satsa på Google Ads som kanal kan jag varmt rekommendera Jajja som partner.
  • Marcus H
    Marcus H: Pålitlig sajt med ärliga tester – hjälper verkligen i köpprocessen Jag har använt Konsumentvalet.se flera gånger det senaste året, både när jag letat efter nya produkter till hemmet och jämfört olika tjänster. Det jag verkligen gillar är att testerna känns seriösa och välgjorda. De ger inte bara en topp-10-lista, utan också tydliga förklaringar till varför en viss produkt hamnar högre än en annan. Senast använde jag sidan för att hitta en bra robotdammsugare – och den jag valde utifrån deras rekommendation har verkligen levt upp till förväntningarna. Jag har även jämfört elavtal och VPN-tjänster via sajten, och i båda fallen sparade jag både tid och pengar. Det märks att de faktiskt testar och granskar, inte bara lyfter fram produkter på måfå. Extra plus för att de förklarar både för- och nackdelar på ett enkelt sätt.
  • 1 omdöme
    Christian S
    Christian S: Mycket bra företag i Karlstad som genomför kurser och utbildningar i digital marknadsföring!