KHD TRANSPORT AB

KHD TRANSPORT AB

Ring 073-769 00 96 khdtransport.se
5.0

Vi på KHD Transport erbjuder en trygg, effektiv och professionell flytthjälp samt flyttstädning av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss gärna för mer information och en kostnadsfri offert!

7 omdömen om KHD TRANSPORT AB

Annika R
Skrev om KHD TRANSPORT AB

Jag kan verkligen rekommendera KHD Transport. Väldigt pålitliga och smidiga att ha att göra med.

Charlotte L
Skrev om KHD TRANSPORT AB

Vi anlitade KHD Transport för bortforsling efter städning av vår lokal eftersom vi känner personerna bakom företaget sedan lång tid och vet att de är pålitliga och noggranna. Uppdraget utfördes också helt enligt förväntan, noggrant och pålitligt och snabbt.

Svar från KHD TRANSPORT AB

Tack för ditt förtroende och ditt positiva omdöme! Vi är glada att kunde hjälpa dig. 😊💙

Margatera S
Skrev om KHD TRANSPORT AB

Mycket fint o korrekt bemötande. KHD översteg mina förväntningar, De var otroligt hjälpsamma, dessutom snabba!

Svar från KHD TRANSPORT AB

Tack för ditt omdöme Margareta, vi är glada att du är nöjd.😊

Agneta K
Skrev om KHD TRANSPORT AB

KHD Transport är ett företag som är seriöst och pålitligt. Ägarna är noggranna och dessutom väldigt trevliga. Agneta Karlsson

Svar från KHD TRANSPORT AB

Tack för ditt positiva omdöme 😃💙

Tove B
Skrev om KHD TRANSPORT AB

Genom att anlita KHD Transport får du ett mycket proffsigt och schysst gäng som fixar din flytt eller annan transport på ett väldigt smidigt och bra sätt! Ett extra plus för deras mycket trevliga personal också!

Svar från KHD TRANSPORT AB

Tack Tove, vi älskar att träffa nya människor och sätter alltid våra kunder i fokus 😃💙

Liam K
Skrev om KHD TRANSPORT AB

Snabb, smidig och professionell flytt. Rekommenderas starkt! Med vänliga hälsningar/ Liam

Svar från KHD TRANSPORT AB

Tack för ditt omdöme, vi är glada att du är nöjd med vår service😃

Slim N
Skrev om KHD TRANSPORT AB

Very professional and everything went really smoothly

Thank you Slim, we appreciate your feedback! 😊💙