Toppen! super hjälpsamma och lösningsorienterade
Kocken & Grisen AB
Kocken & Grisen AB är experter på god mat! Vi erbjuder exklusiv catering och mathantverk i Stockholm, Uppsala, Norrtälje och Roslagen. Oavsett uppdrag följer vi alltid med och levererar samt serverar maten, vilket gör oss unika. Med en stor passion för matlagning levererar vi matupplevelser av högsta kvalitet till bröllop, grillfester...
81 omdömen om Kocken & Grisen AB
Goda börjare och bra service.
God mat bra kockar väl tillagats fler alternativ att välja. Grill över öppen eld.
Fantastisk upplevelse från början till slut! 🌟 Vi hade vårt bröllop med 50 gäster i en lite utmanande lokal, men allt överträffade våra högt ställda förväntningar. Från första mötet och planeringen till menybygget, leveransen och själva dagen, helt perfekt!! När gästerna och sen vi anlände till lokalen möttes vi av ett proffsigt och varmt bemötande, fantastisk service och framför allt otroligt god mat! Många av våra gäster sa att det inte alls kändes som “bröllopscatering”, utan snarare som att äta på en riktigt bra restaurang....
Service inriktade Bra personal Bra mat Finns bara lovord
VI har beställt salami från dem och fick snabbt svar och information om priser samt leverans.
Anlitade dom till mitt bröllop och maten var fantastisk och otroligt trevliga kockar och superlätta att ha att göra med! :)
Bra bemötande, trevliga kockar som var på plats. Bra upplägg. Alla verkar nöjda med maten. Relationen mellan nivån på maten och den totala kostnaden gjorde att det kändes ganska dyrt. trodde kanske att det skulle vara lite mer finess på maten. i det stora hela är vi dock jättenöjda.
Hej Jan-Erik! Tack för omdömet och att ni i det stora hela är jättenöjda! I vårt streetfood-upplägg lägger vi fokus på att det ska vara rustikt, vedeldat och gott. Vi har många andra menyer där fokus ligger på finess och elegans! Vi är väldigt tacksamma för att vi fick komma och laga mat till er ! Hoppas våra vägar möts igen! :)
Superfint bemötande från första kontakt till när maten lagades på plats vid festen. Maten överträffade våra förväntningar och bidrog till en fantastisk kväll. Lyhörda för våra önskemål gällande både meny och hur maten tillagades och serverades. Alla överenskommelser fungerade klockrent gällande tid och plats. Byggde kök innan festen för att inte störa öven fast vi ville ha maten serverad betydligt senare under kvällen. Sociala och trevliga kockar som slet hårt för att leverera ut maten snabbt och smidigt. Rekommenderar varmt Kocken & Grisen AB och hoppas på att få återkomma som kund i framtiden.
Tusen tack Mattias! Och tack för ett väldigt fint och utförligt omdöme! För oss är alla detaljer viktiga och vi älskar att slita hårt med att göra det vi älskar! :)
Genomgående grym service & toppklass av mat. Full kontroll och orienterade för att kvällen ska bli så lyckad den bara kan. Kommer absolut boka igen och kan varmt rekommendera Kocken & grisen till ALLA!
Tack Tore för en oförglömlig kväll! :) Och även stort tack för det fina omdömet! Hoppas vi ses snart igen!
Otrolig service och maten var magi! Alla var topp nöjda och vi kommer absolut höra av oss igen vid tillfälle. 10/10.
Hej! Så roligt att höra att ni upplevde oss som magi! :) Vi hade superskoj hos er också! Vi ser redan fram emot nästa gång!
Maten håller riktigt hög klass och servicen är fantastisk – både proffsig och avslappnad. Dessutom är allt runtomkring väldigt lätt smidigt och fungerar bra. Rekommenderas varmt!
Hej Stefan! Stort tack för att vi fick äran att laga maten till er i år igen! Och tack för ditt fina omdöme! Hoppas vi ses snart igen! ;)
Mina höga förväntningar på mat och presentation överträffades och det suveräna bemötandet av mig och mina gäster visade på personal som hade kunskap och trivdes med jobbet. Till råga på allt ösregnade det med kuling i byarna. Inte ens det gjorde att någon tappade sugen. Stort tack till er alla!
Tack så hjärtligt Joakim! :) Vilket fint omdöme! Nä, vi är alltid glada, även när det ösregnar så lyser ju solen inom oss! ;)
Fantastisk kommunikation och service! Tveka inte att använda dig av deras serveringspersonal under dagen. Tryggheten och professionalismen var värt varenda krona. Maten var också väldigt god och alla gäster jag pratat med var otroligt nöjda med maten. Mina 5 stjärnor grundar sig dock i service, trygghet och flexibilitet. Det var ovärdeligt på en annars stressig bröllopsdag.
Tusen tack för en fin recension! :) Laga god mat kan många göra, men det är många som missar allt runt omkring! Så roligt att du tar dig tid att berömma service, trygghet och flexibilitet! :) Det betyder mycket för oss!
Otroligt nöjda med Kocken & Grisen som stod för mingelmat och middag på vårt bröllop. Gästerna pratar fortfarande om den goda maten. De var även grymma med att hjälpa till med planeringen av själva middagsschemat.
Tack så jättemycket Josefin! :) Både planeringen och själva bröllopsdagen var ett sant nöje för oss också! :)
Vi är så nöjda med vårt samarbete med Kocken och Grisen. Hela upplevelsen från start till mål har varit professionell, och bemötandet trevligt och tydligt. Vi är dessutom tacksamma för deras flexibilitet när det kom till pussla ihop en meny som passade just vårt tillfälle. Maten var utsökt och vi har fått massvis med komplimanger från våra gäster kring just detta. Alla var supernöjda, inklusive de som hade specialpreferenser! Vill även plussa för den serveringspersonal som var på plats under kvällen (via Kocken & Grisen) som gjorde ett pangjobb.
Tusen tack Andreas! Vilket fantastiskt bröllop! :) Så glada att vi fick äran och så roligt att ni är så nöjda!
Kocken och grisen hjälpte till att göra vårt bröllop till en helt fantastisk upplevelse. Vi tog menyn hav och jord och alla gäster sa att framförallt räkorna var magiskt god. Det var som en gäst sa” det är viktigt med bra mat på ett bröllop och det här är verkligen bra mat”
Tack så jättemycket! :) Vi håller verkligen med: Maten är viktigast! Hoppas ni får en fin tid som nygifta!
Kocken och Grisen's personal har alltid bemött oss på ett mycket vänligt-trevligt och artigt sätt och har varit flexibla med at anpassa sina tjäster för att bemöta våra önskemål. Även e-post och telefonsamtal har bemötts med punktlighet och snabba svar av Daniel och Marcus. Vi är mycket nöjda med kvaliteten på Kocken & Grisens mat och servicenivå. Våra medarbetare, kunder och vänner på vår företags-event var mycket imponerade och nöjda med Kocken & Grisens meny, mat och Vänligt Bemötande. Jag skullle varmt rekommendera Kocken och Grisen till andra kunder.
Tusen tack! :) Hoppas våra vägar möts igen! :)
Väldigt proffsigt, bra service, smidigt och god mat!
Tusen tack Olivia! Hoppas vi får komma och fira in sommaren med er fler gånger! :)
Mycket goda burgare som verkligen uppfyllde våra önskemål. Dessutom serverade av trevlig personal.
Tack så jättemycket Lena! :) Hoppas vi ses snart igen!
Vi valde Kocken & Grisen till vårt bröllop(nästan 40 gäster) och det blev superbra! Vi och alla gäster tyckte maten var riktigt god. Servicen var utöver vad man kan förvänta sig. Vår toastmadame vill ge ett speciellt tack till serveringspersonalen som hjälpte till med de förberedelser som vi inte riktigt tänkt på. Vi kan varmt rekommendera Kocken & Grisen!
Tack Jenny för fina ord! Det värmer verkligen att höra! Ha det bäst! :)
Kocken & Grisen levererade cateringen till vårt bröllop och var en stor del i att göra det minnesvärt. Maten var helt fantastisk och tillagad med mycket kärlek. Hela konceptet att grilla framför gästerna är superkul. Det har blivit mycket beröm för maten från våra gäster. Professionellt och trevligt bemötande från början till slut. Rekommenderas starkt.
Tack så hjärtligt för det fina omdömet och tack för att vi fick laga maten och leverera servicen på er bröllopsfest! :)
Kocken och Grisen, skötte catering av vårt bröllop på Nybynäs Gård den 5 juli, 2025 (83 gäster). Vi kunde inte vara nöjdare med vårt samarbete, otroligt trevligt och professionellt bemötande både under inför mötena och även på plats. Vi fick mängder med positiv feedback från våra gäster om att maten var fantastisk och ett kul koncept, då vi valde sharing is caring menyn. Stort tack för gott samarbete, vi kommer igen och kan med gott samarbete rekommendera Kocken och Grisen som leverantör till ert event.
Tusen tack Anna och Per för att vi fick vara era bröllopskockar! :) Och tusen tack för ett fint omdöme! Hoppas våra vägar möts igen!
Klockrent från start till slut. God planering, pålitliga i tider och återkoppling. Fantastisk mat, service och bemötande som alla på festen pratade om. Topp notch!
Tack så jättemycket! Det var så roligt att vara en del av er härliga fest! :)
Maten magisk, personalen supertrevlig! Anlitat Kocken & grisen ett antal gånger och detta var inte den sista. Fem tummar upp av fem möjliga. 👍👍👍👍👍
Tusen tack Katarina! Vi längtar redan till nästa gång! :)
Vi bokade Kocken och Grisen för ett mindre företagsevent på 20 personer och blev rekommenderade en tre rätters- meny som slog alla förväntningar. Fantastiskt kött och tillbehör och en magisk efterrätt. Inte bara maten var toppklass, personalen var trevliga och väldigt hjälpsamma och bidrog till god stämning (trots rusk och regn). Skulle rekommendera att boka de!
Tusen tack för ditt fina omdöme! Och så trevligt att komma och laga mat åt er på ert event! Även om regnet öste ner så sken solen inom oss! ;)
Otroligt bra bemötande och energi. Vi kände direkt att de blev en del av vår fest! Maten var helt magisk och vi pratar fortfarande om den, helt klart den bästa catering vi haft!
Tusen tack för ditt dina omdöme! :) Vi kommer gärna tillbaka, lagar mat åt er och förgyller er fest igen!
Vi anlitade Kocken & Grisen för att grilla på en studentskiva. Vid kontakt fick jag ett proffsigt och trevligt bemötande och på plats blev det bara bättre. De bidrog verkligen till att höja stämningen på festen och gästerna blev imponerade när de kom in i trädgården och såg kockarna grilla på Ofyr. Att få en nygrillad god burgare i handen är det få saker som slår. Mycket uppskattat hos gästerna. Trevligt att de tar initiativ och presenterar sig själva och maten och skapar en familjär stämning. Dessutom gör de grymt god salami som också kan rekommenderas.
Tack för att vi fick äran att förgylla er studentskiva! :)
Sann matglädje med god energi!
Underbart att höra! Tack så hjärtligt! :)
Kocken och Grisen levererade en helt fantastisk matupplevelse på vårt bröllop. Från första planeringsmötet till sista tuggan präglades allt av genuin professionalitet, engagemang och fingertoppskänsla. Menyn var genomtänkt och smakrik, med råvaror av högsta kvalitet och kombinationer som överraskade och imponerade. Våra gäster har fortfarande inte slutat prata om maten, ett tydligt bevis på att det verkligen var något utöver det vanliga. Utöver maten vill vi också lyfta teamets närvaro och bemötande – de var proffsiga,...
Tusen tack Matilda! :) Vi blir alldeles lyckliga av att läsa om er upplevelse av oss. Hoppas verkligen våra vägar möts igen! ;)
Superbra leverens, god mat, trevlig personal och prisvärt
Tusen tack för ditt fina omdöme! :)
Fantastisk mat som tillagas och presenteras på ett mycket trevligt och tom underhållande sätt. Tillagningen på grillen ger en mycket trevlig plats för mingel, inte minst med den väldigt trevlige kocken.
Tack så jättemycket! Det var så trevligt att få komma och laga mat åt er! :) Hoppas vi ses igen!
De har genuina och äkta produkter gjorda med kärlek.
Tusen tack Birgitta! :) Så roligt att ni gillar våra produkter!
Mycket serviceminded och hjälpsammma
Tusen tack för fint omdöme! :)
Vi kan bara rekommendera Kocken & Grisen till andra som skall ha fest. Det var smidigt, spektakulärt och väldigt gott. Vi köpte dessutom till en servitris som var helt fantastisk.
Tusen tack Erik! :) Så roligt att få vara en del av er fest och lära känna er! Hoppas våra vägar möts igen! ;)
Mycket nöjd med leveransen från Kocken och Grisen, från planeringsstadie till utförande!
Tusen tack! :) Så härligt att vi fick komma och laga maten åt er!
Sammarbete fungerar bra med dem och vi är riktigt nöjda.
Tack så jättemycket! Hoppas på ett långt och bra samarbete!
Enda minus att be om ett omdöme.
Tack så mycket! :) Jag förstår att du tycker det! Men det är ett sätt för oss att få nya kunder och fortsätta blomstra som företag! Hoppas du förstår! Ha det bäst! :)
Professionellt. Supertrevlig personal Enastående mat
Tusen tack för att vi fick äran att grilla hos er och laga julbord åt er! Hoppas vi ses snart igen! :)
Kocken & Grisen gjorde verkligen skillnad på vår sommargrillning för över 500 personer. Så tillmötesgående och duktiga! Det gör vi om!
Tusen tack att vi fick förgylla er sommargrillning!❤️🔥 det gör vi gärna om!!
Jag är otroligt imponerad av Kocken & Grisen! Maten var vällagad och utsökt – varje rätt smaka fantastiskt och är vackert presenterad. Servicen är helt enastående, med en personal som är både professionell, varm och uppmärksam. Ett bolag som verkligen levererar på högsta nivå. Rekommenderas varmt!
Tusen tack Crille att vi fick äran att laga fantastisk mat till er🔥❤️!!
Bara bra dom gånger vi har anlitat dom.
Tusen tack Stefan att vi fick förgylla era kväll med god mat❤️🔥
Superbra service från början till slut!
Tusen tack att vi fick förgylla er kväll med god mat❤️🔥
Extremt god mat. Bra service och trevlig personal! Att maten är lokalproducerad och handgjord är såklart också ett stort +
Tusen tack, mat från trakten smakar smaskens❤️🔥🐗
K&G är mycket serviceinriktade och har fantastiska produkter - mathantverk när det är som bäst.
Tusen tack John för att du gillar det vi älskar att göra- mathantverk och matupplevelser❤️🔥🐗
Snyggt proffsigt och gott! Härligt med lukten av nygrillat och lukten av elden gör upplevelsen väldigt trevlig.
Tusen tack! Doften av nygrillad mat är svårslaget 🔥❤️
Med kort om tid och sen beställning så fixade Kocken och Grisen att vi kunde servera Salamibricka på mässan vi skulle på samma dag. Helt otroligt gott och fint fixat. Alla på mässan älskade salamin och var mycket positiva att det va några som inte bara hade godisskålar. Salami och svinstark salami serverade vi.
Tusen tack, vi hoppas att de blir flera gånger vi kan få briljera med god salami🔥❤️
Vi har anlitat Kocken & Grisen vid fem olika tillfällen under mindre än ett år – och varje gång har de levererat över förväntan! Med över 250 gäster vid varje tillfälle har de hanterat allt med imponerande professionalitet. Maten har varit fantastisk, menyerna väl genomtänkta och personalen både trevlig och effektiv. De har varit flexibla och lösningsorienterade från start till mål. Vi hade höga förväntningar och Kocken & Grisen har verkligen överträffat dem. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera dem vidare!
Tusen tack vilka fester vi har fått äran att förgylla med god mat från oss! ❤️🔥🥳
Bra ordnat, hade med sig allt inkl personal. Super god mat, fanns alternativ för alla. Vegetarianer, veganer. Super allt i tid mycket välordnat från deras sida.
Tusen tack Marie att vi fick laga god mat till er!❤️🔥
Kocken och Grisen stod gör catering på en fest hemma i vår trädgård. Fantastiskt gott, professionellt, och trevligt bemötande. Mina gäster var lika nöjda som jag. De får mina varmaste rekommendationer.
Tack Paul att vi fick laga god mat i din trädgård till dig och dina gäster❤️🔥