Alla kategorier Övrigt Skåne Kristianstad Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet

Nya Boulevarden 4, 291 31 Kristianstad — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 
Kristianstadsbladet - lokala nyheter för hela nordöstra Skåne.

Läs vad 1 kund tycker om Kristianstadsbladet

 • Agnetha L

  2011-02-25

  Spontant omdöme
  Agnetha L skrev om Kristianstadsbladet
  En förhållandevis bra blaska om ankdammen Kristianstad med omnejd. Skriver från allt om stora inbrott till rullator-reparationer. Journalisterna skiftar från allt till dugliga till aftonbladet-nivå. Kommenteringsfunktionerna på hemsidan är väldigt selektiv och hårt modererad och stängs emellanåt så fort vågorna går höga. Dessutom är bladet mycket dyr, ca. 2400 kr om året är INTE prisvärt.

  Uppdatering: Fria ord har nu bytt namn till Debatt och kommenteringsfunktionen är nu helt borta. Kommenteringsfunktionen är nu tillbaka men är hårt modererad och givetvis på utvalda artiklar.
  Kommentasfunktionen igen. I englighet med Expressen och SvD och andra vänster/höger-blaskor så har bladet dragit ner möjligheten att kommentera till ett minimum, troligtvis för att komma åt det så kallade "näthatet". Dom som hatar mest är troligtvis media-vänstern.

  Kommenteringsfunktionen på "Debatt" är nu helt borta, att kalla den sidan för Debatt är ett rent hån. Deras simpla förklaring är det inte är värt det. Läs mer
  gillar detta