Missnöjd. Var gör 5min och tog betald för bil och 1h. Kollade ett fel jag redan sa fanns

Kungslås AB
4 omdömen om Kungslås AB
Hej Alexander, Tack för din feedback. Vi vill förtydliga att vi var på plats i ca 30 minuter. Under besöket genomförde vi en noggrann felsökning av problemet och gav ett kostnadsförslag på den åtgärd som behövdes – vilket du sedan valde att tacka nej till. Innan besöket skickade vi även ut en kostnadsuppgift via e-post, som du accepterade. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att debitera halvtimmar eller minuter, då det inte täcker våra kostnader. Vi debiterar lägre än snittet branschen som det är. Vi beklagar...
Bra och kunnig personal, rekomenderas;
Skulle göra 2 kopior av en nyckel och fick inget besked om när det skulle vara klart. Hur mycket jag än frågade så gick det inte att förutspå enligt personen i butiken. Om det blir idag, imorgon eller om några veckor gick helt enkelt inte att få reda på.
Såhär får det verkligen inte gå till! Vi är ledsna för det tråkiga bemötandet du upplevde. Vi har gjort om lite i butiken, så jag hoppas att ditt nästa besök blir betydligt trevligare. Välkommen åter!
Trevligt bemötande, snabb respons och billigt.