Bra bemötande fick snabb hjälp inget problem med lånebil bilen snabbt klar. Trevlig personal.
Larms Maskin
Välkommen till Larms Maskin – din Autoexperten Bilverkstad i Eksjö! Vi hjälper dig att serva och laga din bil oavsett märke och modell på din bil. Vi har erbjudit bilservice och reparationer i Eksjö sedan år 2000. Vi hjälper dig med bland annat felsökning, AC-service, bromsservice, däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt...
68 omdömen om Larms Maskin
Trevligt bemötande och ett plus för lånebil
Trevligt och proffsigt bemötande
Smidigt att få tid.Proffsigt utfört.Service
Alltid lika trevliga och till mötesgående inga problem om man kommer med frågor eller problem. Ställer alltid upp.Mikael m personal är fantastika
Jättebra bemötande kontakt angående vad som behövs göras
Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.
Alltid bra bemötande och och flexsebla
Jättebra bemötande, lite dyrt.
Mycket bra service och tillmötesgående
Bra service och trevlig personal
Blev väl bemött. Bra problemlösning. Snabb leveranstid. Köpte reservdelar till släpkärra.
Mycket bra service och bemötande. Bra diskussion om vad som kan behövas göras med förslag och offert. Dom har ett mycket smidigt sms-system där man får offert direkt som man väljer att acceptera eller ej. Väldigt nöjd!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Trevligt bemötande och lösningsfokucerade
Bra bemötande. Gjorde en service på personbil.
Tack för att du delar din upplevelse, vi hoppas att vi får se dig hos oss igen.
Bra bemött med resultat som möter förväntningar
Bra utförd service och mycket trevligt bemötande.
Snabbt och trevligt bemötande.
Alltid trevliga och pålitliga med gott resultat. Säger till om det inte är värt att laga.
Jag är mycket nöjd. Bra support och snabb service.
Väldigt trevliga, tillmötesgående å proffsiga i sitt bemötande å utfört jobb..! :-)
Som altid proffsigt bemötande, allt fixat enligt avtal
Jag har bara positiv erfarenhet av Larms Maskin som färdtjänst, sjukresor Depå. Man behöver snabb hjälp ibland när bussarna går sönder, Larms är alltid snabba med att hjälpa till att fixa till bussarna.
Enkelt att boka tid. Fick en påminnelse via SMS att det var dags att boka tid. Trevlig personal och bra att få veta priset i förväg.
Supernöjd med Larms bemötande, de löser nästan allt
Idel rosor. Det räckte visst inte att skriva enbart idel rosor det skulle vara minst 30 tecken. Men jag vill kort o koncist skriva idel rosor.
Bra och tydlig hjälp med felsökning av bil.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Man blir trevligt bemöt. De är snabba och gör det där lilla extra ⭐️
Kanonbra. Smidig kommunikation och gör det de ska. Bara rekommendationer.
Exceptionellt bra och kunnig personal. Har lämnat både personbil och lastbil till deras verkstad, alltid med ett bra resultat med välfungerande kommunikation om vad som ska göras och vad det kommer kosta. Ifall något ändras/tillkommer under arbetets gång har jag alltid blivit informerad om detta för att kunna ta beslut om ev merkostnad. Kan varmt rekommendera alla att testa denna verkstad så får ni se själva.
Mycket proffsigt blev kontaktad om dom hittade något fel o fick ett kostnadsförslag.
Vi har en bra dialog. Upptäcker de något fel, får jag ta ställning till det.
Trevligt bemötande av personal med stor kunskap. Rekommenderas.
Alltid bemött bra jag bytte olja på bilen
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande, snabbt åtgärdat, använt Larms maskin flera gånger och det fungerar alltid bra..
Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten
Det är lätt att lämna bilen och de gör ett bra jobb snabbt
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten
Mycket hjälpsamma och snabb service
Mycket bra bemötande och de kan sina saker. Jag är mycket nöjd.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Varmt välkommen åter! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Trevligt bemötande. Lätt att bestämma tid. Tidsplaneringen stämde perfekt.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten
Snabb och proffsigt lösning av felet.samt hjälp med transport vid haveriet.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevligt bemötande, och ställer alltid upp snabbt vid problem. Professionella, och har hittills löst våra problem via haft/fått med vår husbil. Så kan rekommenderas.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Service! Bra kontroll av bilen, samt info om saker som är bra att veta!
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra bemötande och snabb service
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Trevligt bemötande. Togs sig tid att lyssna och förklara . fick tips genom anhöriga att ni är bra på Ac . Tänkte varför inte prova .
Snabba ett erbjda hjälp. Proffsigt arbete och trevligt bemötande
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid trevligt och god service.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Höll vad dom lovade snabba noggranna trevliga
Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Mycket bra. Man blir behandlad med respekt. 😀
Bra personal tillmötesgående hjälp samma bra service
Var i akut hjälp och larms maskin besvarade mig och var väldigt mötesgående, lånade ut lånebil, vänligt bemött. Evigt tacksam för deras hjälp.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid bra service. Snabbt och smidigt