Leka AB

Leka AB

• Badge2025
4.9

Välkommen till Leka AB – din Autoexperten Bilverkstad i Kil! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bilservice, felsökning, bromsar, hjulinställning, däckbyte, förvaring av dina hjul på däckhotell, däckmontering, batteritest och batteribyte. Dessutom installerar vi motor- och kupévärmare...

48 omdömen om Leka AB

Sedan starten hos Reco 2015

Gunilla A
Escribió sobre Leka AB

Hej! Jag fick ett vänligt bemötande per telefon. Berättade om akut dåliga bromsbelägg och fick en tid redan dagen därpå. Allt blev som uppgjort klart dagen därpå. MVH Gunilla Andrén

Eva Susie C Ö
Escribió sobre Leka AB

Har fått det bästa mottagandet och en utmärkt service av min personbil, rekomenderar Leka AB till alla bilägare. Nina Örtqvist / Jan-Erik örtqvist.

Jessica Therése Kris B

Mycket bra bemötande och hjälpsam.

Erik Anders Tobias B
Escribió sobre Leka AB

Proffsigt som vanligt hos Kenneth, är en återkommande kund och det är alltid ett välgjort arbete

Svar från Leka AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Eric Mattias J
Escribió sobre Leka AB

Profisionellt och yrevligt bemötande.

Doris Ingrid Kristina N

Trevligt bemötande. Hade beställt stor service och den genomfördes på bra sätt. Har haft hjälp av företaget tidigare och varit nöjd så då återvände jag när det blev aktuellt igen.

Harriet Elisabeth B
Escribió sobre Leka AB

Kunnig och hjälpsam personal. Gott kaffe i kundmottagningen.

Elsa Yvonne L
Escribió sobre Leka AB

Jättetrevlig personal och jättetrevligt bemötande. ;O)

Kenneth Jan-Arne B

Perfekt xccccccccccccccccccccccccccccccccccccc"c

Klas Rutger N
Escribió sobre Leka AB

Snabb service med däckbyte och däckhotell. Positiv och fint bemötande av chefen. Lättillgänglig parkering.

Björn Owe Sigtrygg J

Bra av däck och bra utfört arbete

Svar från Leka AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Stig Anders Alla G
Escribió sobre Leka AB

Bra kundbemötande. Snabb hjälp med felsökning.

Leif Lars-Göran L
Escribió sobre Leka AB

Trevlig och proffsig verkstad.

Leif Gunnar K
Escribió sobre Leka AB

Fick den hjälp jag behövde med kort varsel..

Anders Olof S
Escribió sobre Leka AB

Trevligt bemötande, allt fuknade som det var sagt/avtalat.

Svar från Leka AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Carl Tomas Julle P
Escribió sobre Leka AB

Som alltid snabb och bra service.

Christer Tobias K
Escribió sobre Leka AB

Trevlig personal! Bilen blev fixad utan krångel

Lars Mikael L
Escribió sobre Leka AB

Här får man alltid ett jättebra bemötande i kombination med ett väl utfört jobb till vettigt pris! Det är en riktigt bra kombination.

Rolf Christer G
Escribió sobre Leka AB

Trevligt och snabb hjälp med bilen.

Sten Kennet Inge N
Escribió sobre Leka AB

Jättebra bemötande. Bra service snabbt jobbat. Bytte skivor och bromsklossar fram. Mycket bra jobbat. Tack

Barbro Ingegerd D
Escribió sobre Leka AB

Bra bemötande, bra pris, serviceboken ifylld. Helnöjd!

Svar från Leka AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Alf Karl-Johan E
Escribió sobre Leka AB

Ett vänligt och proffsigt bemötande av kunnig personal.

Svar från Leka AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Hussam A
Escribió sobre Leka AB

Allt är perfekt. Personalen är jätte snäll .

Svar från Leka AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Kerstin Birgith Madel H

Alltid bra bemötande och väl utförda arbeten.

Svar från Leka AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten

Laila Kristina N
Escribió sobre Leka AB

Snabb och bra service. Bra pris på en bilreparation

Svar från Leka AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Nils Johan B
Escribió sobre Leka AB

Bra på alla sätt. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar från Leka AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lars Owe Filip N
Escribió sobre Leka AB

Seriös och bra firma där man blir mött av bra service och hjälpsam personal!

Lilian Carina N
Escribió sobre Leka AB

Trevligt bemötande bra service.

Svar från Leka AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Mats Erik Allan J
Escribió sobre Leka AB

Bra och ärligt bemötande.Pris angavs tydligt. Snabb service.

Svar från Leka AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Per Axel J
Escribió sobre Leka AB

Mycket bra service av ägaren han ställer upp alltid aldrig omöjligt!!!

Svar från Leka AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar Autoexperten

May-Britt T
Escribió sobre Leka AB

Gjorde AC-service och bytte kupèfilter. Nu äntligen blåser det kallt igen🤩

Gunnar Egidio M
Escribió sobre Leka AB

Använder mig alltid av Leka ab i Kil, då de gör ett utmärkt jobb med min bil när det gäller service och reparationer! Dessutom har de en snabb service och ett vänligt bemötande!

Svar från Leka AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Svante Sixten B
Escribió sobre Leka AB

Jag känner mig välkommen och bilen blev klar i tid.

Ulf Ingemar E

Service trevligt bemötande. Lånebil. Inga problem

Svar från Leka AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lennart Bertil A
Escribió sobre Leka AB

Bra bemötande och trevlig personal.

Frans Andreas B
Escribió sobre Leka AB

Bra kundmötande, snabb service! Kunnig personal.

Svar från Leka AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Ulf John Bertil S
Escribió sobre Leka AB

Suveränt bemötande. Mycket proffsigt. Tack så mycket !

Svar från Leka AB

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Bengt Karl Elof E
Escribió sobre Leka AB

Alltid bra service och proffsigt bemötande.

Svar från Leka AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Anneli Mona Elisabet K

Trevligt bemötande, och bra service, allt bra så jag är nöjd.

Svar från Leka AB

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Alfa Neon A
Escribió sobre Leka AB

Med kort varsel lyckades jag få servicen perfekt utförd mitt i semestern.

Svar från Leka AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Björn Anders W
Escribió sobre Leka AB

Trevligt bemötande, Bilen väldigt snabbt åtgärdad

Rigmor Maria K
Escribió sobre Leka AB

Proffesionellt. Att få arbetet utfört i rätt tid och enligt beställning. Utfört. enligt förväntningarna. Som vanligt väldigt positivt.

Svar från Leka AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Kajsa Margareta N
Escribió sobre Leka AB

Alltid vänlig, håller tiden, bra information om något extra inträffar. Lokal verkstad. Byte av en rem. ( Jag är en okunnig kvinna vad gäller bildelar)

Svar från Leka AB

Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Klas Anders Johan B
Escribió sobre Leka AB

Snabb service, bra kommunikation och trevligt bemötande!

Carina Anneli Kristina O

Bra utfört arbete bilen blev bättre byte kamrem mm rättat till fel som känd volvohandlare inte gjorde rätt då de hade bytt kamrem tidigare stod en kugg fel.

Svar från Leka AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Ulf Gösta Erland J
Escribió sobre Leka AB

Trevligt bemötande, gott kaffe medan batteribytet pågick.

Svar från Leka AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. mvh Autoexperten

Per Arne Niklas K

Trevlig personal.Reparationen blev

Svar från Leka AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Inga-Lill J
Escribió sobre Leka AB

Kenneth på leka autoexpert i Kil är en pärla Fixar allt till det bästa

Svar från Leka AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan