Lenas Glada Fötter

www.lenasgladafotter.se
  • Badge2025
4.7
Call 076-705 17 18 Share

Lenas Glada Fötter är en fotvårdsklinik belägen i Täby i Stockholm som erbjuder professionell medicinsk fotvård. Vi hjälper dig att upprätthålla en god fothälsa genom både förebyggande och behandlande vård. Genom en kombination av medicinsk kompetens och omtanke får dina fötter kärlek i en avslappnande miljö. Vi erbjuder medicinsk...

23 omdömen om Lenas Glada Fötter

Anette G
Wrote about Lenas Glada Fötter

Mycket duktig fotvårdare och trevligt bemötande

Johann G
Wrote about Lenas Glada Fötter

Det blev ett trevligt bemödande och jag blev glad efter Bihandling av mina Fötter att det kändes annorlunda och bra, jag var nöjd att jag har varit hos Lena.

Johan R

Jääääätttebraaaa!!! Högsta betyg 😊

Claudine L
Wrote about Lenas Glada Fötter

Jag var nöjd med behandlingen och Lena är välkomnande och mycket trevlig

Lena K
Wrote about Lenas Glada Fötter

Bemötandet var helt okej men jag trodde att jag skulle få mera råd och tips om hur jag ska sköta mina naglar. Trodde nog också att jag skulle få besked om jag har nagelsvamp men det fick jag ingen klarhet i.

Svar från Lenas Glada Fötter

Hej, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att du upplevde bemötandet som okej, men vi beklagar att du inte fick den tydlighet du önskat. Själva diagnosen om nagelsvamp kan endast ställas av en läkare, därför kan vi inte ge ett definitivt besked vid besöket. Däremot kan vi ge råd om hur du bäst tar hand om dina naglar och, om det finns misstanke om nagelsvamp, hänvisa dig vidare för provtagning eller läkarbedömning. Vi tar med oss din feedback för att bli tydligare med den information vi ger, och...

Tuula M
Wrote about Lenas Glada Fötter

Förstår inte varför så många gånger ? Jag har skickat. Av 5 ger jag 5 Och rekommenderar till andra att anlita henne.

Jan-erik B
Wrote about Lenas Glada Fötter

Har redan lämnat recension på Google!

Svar från Lenas Glada Fötter

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Varmt välkommen tillbaka. 🌿

Agneta E
Wrote about Lenas Glada Fötter

Har besökt Lenas Glada Fötter tidigare och fick lika fina fötter denna gång!

Magnus U
Wrote about Lenas Glada Fötter

Väldigt professionell och gjorde ett väldigt bra jobb. Hon gav många bra tips om hur jag skall sköta mina fötter

Svar från Lenas Glada Fötter

Tack snälla för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att du är nöjd och att mina tips kom till nytta. Varmt välkommen tillbaka

Merna A
Wrote about Lenas Glada Fötter

Det var bra och proffsigt. Rekommenderas

Svar från Lenas Glada Fötter

Tack så mycket för det fina omdömet! 🌟

sasha s
Wrote about Lenas Glada Fötter

Lena är jätteduktig och vet vad hon pratar om. Hon fixademina liktor och gav mig många råd om hur jag ska ta hand om mina fötter i framtiden. Hon är väldigt trevlig och professionell! Jag rekommenderar henne starkt.

Svar från Lenas Glada Fötter

Tusen tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att du är nöjd med behandlingen och att du fick med dig bra råd för framtiden. Det är alltid mitt mål att ge både professionell vård och ett trevligt bemötande. Tack för att du tog dig tid att skriva – det betyder mycket!

Wolfgang R

--------------------------------

Svar från Lenas Glada Fötter

Stort tack för dina fem stjärnor! Det gläder mig verkligen att du är nöjd med besöket. Din uppskattning betyder mycket – varmt välkommen tillbaka

Margareta W
Wrote about Lenas Glada Fötter

Glada för fötter blev en fin överraskning. Jag fick en mitt när andra har semester. Lätt att hitta till och min fötter log på vägen hem . Hit kommer jag att gå fler gånger

Svar från Lenas Glada Fötter

Tack för förtroendet. Vi är glada att ni blev nöjda och ser fram emot att ses igen.

Ulf N
Wrote about Lenas Glada Fötter

Mycket trevlig och kunnig fot specialist

Svar från Lenas Glada Fötter

Stort tack för ert fina omdöme. Det gläder oss att ni upplevde både bemötandet och den fackmässiga vården som positiv. Vi lägger stor vikt vid att kombinera medicinsk kompetens med ett trevligt och tryggt mottagande, och det betyder mycket att ni uppmärksammar detta. Ni är alltid varmt välkommen tillbaka om behov skulle uppstå.

Mats L

Bra,kompetenta, effektiv, ……..

Svar från Lenas Glada Fötter

Tack så mycket! Vi uppskattar verkligen din återkoppling och ser fram emot att få välkomna dig igen.

Cecilia B
Wrote about Lenas Glada Fötter

Fina fötter efter omsorgsfull behandling av rara Lens

Svar från Lenas Glada Fötter

Tack för din fantastiska bedömning! Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att välkomna dig igen.

Anette A
Wrote about Lenas Glada Fötter

Mycket trevlig och kunnig. Kommer återvända.

Svar från Lenas Glada Fötter

Tack för din positiva feedback! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Pernila B
Wrote about Lenas Glada Fötter

Bra och trevligt bemötande. Mina fötter är som nya och är babylena. Kommer boka in fler behandlingar.

Diana A
Wrote about Lenas Glada Fötter

Bra och trevligt bemötande, fick den behandling jag önskade med mina fötter och vart otroligt nöjd med resultatet. Kommer absolut boka in mig igen.

Svar från Lenas Glada Fötter

Tack för din positiva feedback! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Julia S
Wrote about Lenas Glada Fötter

. Positivt omdöme: Jag blev mycket bra bemött av Sundvall, Lena. Hon var professionell, lyhörd och väldigt hjälpsam. Mina förväntningar var höga, och hon överträffade dem genom att ge tydlig information och ett trevligt bemötande. Jag köpte tjänst ( medicinsk fotvård) och jag är mycket nöjd med både produkten och servicen. Rekommenderas varmt!

Nina P
Wrote about Lenas Glada Fötter

Jag har bara bästa ord: Lena är trevlig , professionell, noggrann ,försiktig så glad och kan den som hon gör i högsta grad. Jag kände mig välkommen, trygg och pigg efter att Lena hjälpte mig och räddade min fot som blev väldigt dåligt innan besök hos henne.🌸Varmt rekommenderar ,Lena du är en riktig 🌟tusen tack!

Ulf Peter H
Wrote about Lenas Glada Fötter

Fantastiskt professionellt bemötande. Efteråt kändes fötterna super sköna. Toppen.Helt perfekt.

Lena S
Wrote about Lenas Glada Fötter

Fantastiskt professionellt bemötande och behandling. Efteråt kändes fötterna fantastiskt behagliga och det kändes som om jag hade ett par nummer större skor. Inget som tog emot. Ingen smärta. Helt enkelt perfekt. Samt inget felklipp som gjorde att det blödde. Toppenjobb. Helt perfekt.