1. Professionellt, varmt och givande 2. Överträffade mina förväntningar 3. Djup kunskap & starkt stöd
LIFE Medicine Academy
LIFE Medicine Academy är ett ledande utbildningsföretag inom Funktionsmedicin och Livsstilsmedicin, dedikerat till att utbilda framtidens hälsoexperter. Vår verksamhet kretsar kring att erbjuda spetsutbildningar och yrkesprogram med ett vetenskapligt, holistiskt och evolutionärt synsätt på hälsa och ohälsa. Vi tillämpar funktionsmedicinska...
19 omdömen om LIFE Medicine Academy
Stort tack för dina fina ord om oss Pernilla :-)
Intressanta och lärorika utbildningar
Tack för ditt fina omdöme Charlotta 🌟🌟🌟
Jag trivs jättebra med Life Medicine Academy och de är pålitliga och finns alltid där för dig när det behövs. Jag är väldigt nöjd!
Tack Anna för ditt fina omdöme :-)
Bra och effektiva behandlingsmetoder
Tack för ditt fina omdöme 🙏🌟
Mycket trevliga och man får förtroende för LIFE Medicine Academy.Tycker att det är en mycket bra produkt.Har köpt tidigare 3 månader åt gången utan att prenumerera.. Började för drygt ett år sedan med längre uppehåll emellanåt, Tänkte nu att jag eventuellt skulle kunna skaffa nya prenumeranter för att minska min egen kostnad. Ska sjölv köra kontinuerligt med plåster. Om min omgivning märker skillnad kan jag förmedla så även de köper dessa patcher/ Kerstin
Jag är inte kund i detta företag. Men undrar vad de tycker om pengar till Barncancerfonden som ju inte jobbar förebyggande. Kanske ni kan donera till Kostfonden istället, som ligger mer i linje med deras arbete Mvh
Trevlig och bra utbildning. Rekommenderas
Tack för ditt fina omdöme 🌟🌟🌟🙏
Jag är glad att jag valde LIFE Medicine Academy som är den främsta utbildningen i Sverige för funktionsmedicin. Gedigen utbildning med evidensbaserad kunskap och erfarna och kunniga lärare. Jag valde först klassformat men hoppade sedan över till eget tempo vilket passade mig bättre. Jag gillar det flexibla formatet och att huvudläraren och grundaren Jonas Berqqvist alltid finns till hands och de digitala frågestunderna ger mycket. Nu när jag är klar är det skönt att man fått göra en hel del praktik med övningsklienter under...
Stort tack Linda för dina fina omdömen :-) Och grattis till din certifiering 🌟🌟🌟
Bra och seriösa utbildningar. Välgjorda och ett bra upplägg på studieform.
Tack Madelene för ditt fina omdöme!
Tror inte jag varit i kontakt med dem men är intresserad av deras utbud. Mitokondriekursen intresserar mig och skulle gärna vara med på webinarie igen.
Tack för ditt omdöme Lotta 🙏🌟 Du är välkommen till såväl utbildning, kortare kurs eller till något av våra event!
Utbildningarna är gedigna och baseras på vetenskap men tar även stor hänsyn till evolutionen vilket är en styrka
Tack för din fina recension Johan 🙏🌟
De är mycket kunniga och har bra svar på frågorna
Tack Malin för ditt fina omdöme :-)
Jag är så nöjd med Life medicine academy. Professionellt och bra bemötande. Hade höga förväntningar på utbildningen och de har överträffats. Jag uppskattar möjligheten att läsa på distans och i min takt.
Tack för ditt fina omdöme Sara och roligt att vi har kunnat överträffa dina förväntningar 🌟🌟🌟
Har bara positiva upplevelser av Life Medicine Academy,där kunskapsnivån överträffade mina förväntningar. Mycket lärorikt på en vetenskaplig grund. Började med kursen Ät och lev Paleo och fortsatte sedan med yrkesutbildningen till Cert.Paleo PT som både varit till stor nytta för min egen träningsutveckling och som PT coach till klienter.
Tack för ditt fina omdöme Carina :-)
Fortsätt med allt ni gör. En lösning på denna sjukdom hoppas vi kan komma snart.
Tack för ditt fina omdöme Anita!
Jag läser till funktionsmedicinsk hälsocoach via Life Medicine Academy. Utbildningen är väldigt gedigen och grundläggande. Fantastiskt inspirerande och jag kan varmt rekommendera denna.
Underbart att höra Gisela 🤩 Du har varit ambitiös och det är inte särskilt långt kvar för dig nu! Lycka till med resterande del 🌟🌟🌟
Inspirerande, kompetenta och pedagogiska föreläsare! Seriöst och gediget innehåll i utbildningen. Lätt och intressant att hänga med i utbildningen på distans då de varvas mellan videofilmer och kompendium/åhörarkopior och live frågestunder månadsvis. Snabb feedback via mail el Facebookgrupp vid ev funderingar/frågor. Bra och tydligt upplägg med tentor och inlämningar. Väldigt nöjd att jag hittade Jonas med kollegor och ser fram emot att snart vara certifikerad Hälsocoach.
Vad kul att höra Louise! Vi ser fram emot att få följa dig under din spurt på utbildningen 🌟🌟🌟
Informativt och sakligt. Kunniga skribenter
Tack för ditt omdöme Elisabeth!
Bra upplägg med text o video blandat! Lite svårt att hitta på hemsidan o appen!
Tack för ditt omdöme Annelie! Navigering och sökbarhet är alltid en utmaning, men vi har alltid ambitionen att det ska vara så tydligt som möjligt!