Lindgrens Bil AB

Lindgrens Bil AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Lindgrens Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Östhammar! Vår verkstad har servat och lagat bilar i Östhammar sedan 1955. Vi besitter stor kunskap och erfarenhet om bilar och vill göra ditt verkstadsbesök till en trevlig upplevelse. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell....

11 omdömen om Lindgrens Bil AB

Lundgren Bo G
Skrev om Lindgrens Bil AB

Bra bemötande och bra bilverkstad.

Karl Bertil P

Suveränt bra och trevlig personal på alla vis. Mvh Kalle

Svar från Lindgrens Bil AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Pettersson K
Skrev om Lindgrens Bil AB

Mycket god service och trevligt bemötande.

Svar från Lindgrens Bil AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan

Mägi Marcus Elis J
Skrev om Lindgrens Bil AB

Bra, alltid snabba att hjälpatill när man behöver, får jobbet klar snabbt, löser problem

Sten Christer P
Skrev om Lindgrens Bil AB

Trevligt bemötande och bra jobb!!

Svar från Lindgrens Bil AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

John Torsten A
Skrev om Lindgrens Bil AB

Väl bemött av kunnig personal som tog väl hand om mig som kund och visade mig tydligt vad felet var. Jag är nöjd med den service jag fick.

Svar från Lindgrens Bil AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan

Ärfström Leif O
Skrev om Lindgrens Bil AB

Har gjort service och reparationer i över 10 år hos Lindgrens Bil och alltid blivit väl mottagen. Jag har alltid vetat att jobben blir bra utförda och att man kan rådgöra vid eventuella problem.

Erik Axel L
Skrev om Lindgrens Bil AB

Bra bemötande vid bokning, reparationen utfördes snabbt och felfritt

Svar från Lindgrens Bil AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Seidy Kristina Å
Skrev om Lindgrens Bil AB

Min upplevelse av Lindgrens Bil AB var mycket tillfredsställande. Fick proffision hjälp med mitt problem och även at dem ombesörjde ombesiktningen. Tack för det

Tommy Roger N
Skrev om Lindgrens Bil AB

⸻ 🌟🌟🌟🌟🌟 “Fantastisk service och proffsigt bemötande!

Gina Gerd Elisabeth L
Skrev om Lindgrens Bil AB

Alltid ett vänligt proffesionellt mottagande. Tydliga med vad de har gjort och vad det kostar.