Jag är nöjd med verkstad besökt och gick fort än jag trodde..
Lindgrens Bil AB
Välkommen till Lindgrens Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Östhammar! Vår verkstad har servat och lagat bilar i Östhammar sedan 1955. Vi besitter stor kunskap och erfarenhet om bilar och vill göra ditt verkstadsbesök till en trevlig upplevelse. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell....
396 omdömen om Lindgrens Bil AB
Fick mer hjälp än vad som kunde förväntas direkt på plats, tack för det!
Var snabba och trevliga trots missen med fel hjullager som var fel leverans
Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Utmärkt service,rekommenderar varmt
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Trevligt bemötande av kunnig personal både vid bokning och utförande. Klart i tid, bra redogörelse för arbete och åtgärder, plus några goda råd.
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Ett bra och snabb service och trevlig personal
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Snabb service, byte lampa.Bra pris.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.
Snabb service och vänligt bemötande.
Trevligt bemött och kunnig personal. Trevligt väntrum med kaffe med bulle eller kaka.
Mycket god och snabb hjälp samt ett väldigt trevligt bemötande!
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Mycket bra bemötande o service. Tack o bock
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Bra service 👍 proffsiga och hjälpsamma
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Alltid trevliga och bra service. Känns tryggt att lämna bilen där!
Hjälpsamma och noggranna. Rimligt pris för arbetskostnad. Trevlig personal
Ärliga priser, trevligt bemötande och proffsiga!
Bra mottagande, snabb hantering och rimligt pris för bra arbete
Bra bemötande, utmärkt service. Väldigt trevlig personal.
De är lätta att ha att göra med, alltid hjälpsamma när jag har konstiga frågor. Jag litar på dem och det känns tryggt när de servat.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Funka bra och smidigt,
Snabbt fixat efter felsökning och kostnadsförslag.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Snabb kundmotagande bra service lika med bra resultat
Alltid trevlig och duktig personal
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
bra service och jätte trevlig personal
Alltid bra och seriöst! Har använt firman i generationer.
Bra service och trevlig personal.
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp!
Mycket bra bemötande och verkade genuint intresserad av att hjälpa mig med att få tag på delar som jag behövde.
Bra bemötande och trevlig personal.
Fick tid snabbt. Väl utfört jobb.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Enkelt, Snabbt och professionellt.
Vänligt bemötande av personal, genuint service intresse från dem och väldigt snabb service på min AC till bilen.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket bra bemötande och snabb service.
Mycket bra service och bra bemötande av personalen👍
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Det var bra jobbat och jag har mycket glädje
Bra service och trevlig personal 👍
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Alltid så trevligt bemötande och alltid lika nöjd med utförda arbeten. Rekommenderar varmt 😊
Mycket bra bemötande bra service mycket hjälp med mina frågor Packböx och olja Hittade en verkstad som jag ska använda mig av vid framtida behov. Allan
Bra service tydligt information. Mycket bra
Trevligt. Bokade däckbyte med kort varsel och fick tid direkt!
Klockrent, bra pris, bemötande och arbete.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Alltid service vänliga. Bra priser
Alltid serviceminded!! Trevligt bemötande och snabba.
Bra service och trevlig personal. Lokal anknytning och en bra dialog gällande kommande såväl som utfört jobb.
De tryckte in mig på en klämdag med kort varsel vilket jag uppskattade oerhört tacksam för. Snabb och professionell service. Mycket nöjd.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Topp kundmottagning, bra återkoppling, rimligt pris och bra dokumenterat. Kommer garanterat tillbaka.
Bra utfört arbete med nogrann återkoppling.
Trevligt bemötande, snabbt åtgärdat. Rekommenderar varmt denna firma
Har varit trogen kund sedan 70-talet och alltid varit mycket nöjd både med alla bilköp och all service. Jag känner hela familjen och alltid fått ett bra bemötande. Finns inget mer att tillägga!
Försäkringsärende. Reparation av plåtskador. Mycket vä