Lindhavs Bil

Lindhavs Bil

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9

Välkommen till Lindhavs Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Strömstad! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hanterar allt från däckbyte, hjullagerbyte och bromsservice till felsökning och batteritest och batteribyte. Vi hjälper dig med dragkroksmontering och installation av motor-...

151 omdömen om Lindhavs Bil

Beata R

Allt gick bra. Jag är jättenöjd. Tack

Per Markus K
Skrev om Lindhavs Bil

9000 mila service. Trevligt och bra bemötande, stämpel i boken. Jag kommer tillbaka!

Staffan Andreas A
Skrev om Lindhavs Bil

Gott bemötande och god kommunikation. Svårt att värdera en service, men bilen har rullat utan problem efter tidigare servicar.

Carl Erik A
Skrev om Lindhavs Bil

Mycket bra bemötande Kan inte kommentera servicejobbet då jag inte var i verkstan. Bra med stämpel o signum

Susanne Ulla N
Skrev om Lindhavs Bil

Fantastiskt trevligt bemötande och proffesionellt utförande.

Eva Birgitta J
Skrev om Lindhavs Bil

Alltid bra service och bra bemötande

Svar från Lindhavs Bil

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Björn Åke S
Skrev om Lindhavs Bil

Bra service samt kundmottagande. Bra att få allt på sms.

Svar från Lindhavs Bil

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Anders Ingemar E
Skrev om Lindhavs Bil

Bra service och en hjälpsam personal…….

Graham Martin S
Skrev om Lindhavs Bil

Jag var en ny kund, mycket välkommande och proessionell.

Thord Reine K
Skrev om Lindhavs Bil

Duktiga servicekillar. Bra resultat.

Lars Chr R
Skrev om Lindhavs Bil

Supert verksted, særdeles hyggelig personale, arbeid til avtalt pris.(meget bra pris)(Volvo Xc 70) Tilbød «leiebil til 200 om dagen», veldig bra for Strømstad shoppingtur, mens man venter. Beste verksted opplevelse i løpet av mine 58 år, anbefales 👍👍 Lars Christian Raastad/Hvalstad/Norge

Duwertje Anna Marin A

Trevliga och gav bra information. Känns pålitliga.

Gunilla Elisabeth K

Toppen på alla vis. Bästa servicen någonsin

Lisbet Rosita K
Skrev om Lindhavs Bil

Trevligt bemötande resten är väl bra hoppas jag

Ulf Martin Christoff B

Strålande service och perfekt hjulinställning!

Svar från Lindhavs Bil

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Annica Ingrid Maria C

Snabb och smidig hantering. Bra personal som informerar ordentligt om allt.

Erik Anders Rickard H

Profitionella och trevliga! Kommer göra allt med blien hos dom!

Grazyna Stanislawa G

kunnig personal trevlig bemötande. Tack

Emil S
Skrev om Lindhavs Bil

Mycket bra service! Väldigt tydlig både med hämtning och lämning av bil! Inga problem.

Christina Elisabeth E

Mycket gott bemötande. Mellanservic på Toyota Auris.Tid och avtalad kostnad hölls. Med vänlig hälsning, Christina Eriksson

Ingela Marie P
Skrev om Lindhavs Bil

Helt otroligt vilken bra service ni ger. Snabbt och enkelt fixar ni alltid min bil. Stort tack till er. // Ingela Persson

Siv Maria J
Skrev om Lindhavs Bil

Bra service! Trevliga killar! Gör alltid ett bra jobb!

Anton N
Skrev om Lindhavs Bil

Väldigt kunnig och trevligt bemötande personal. Jag har servat min hos dom i 3 år nu och jag är mycket nöjd. Dom hjälper dig inför service och ger din bil det den behöver för bilens bästa prestation. Kan varmt rekommendera Lindhavs bil i Strömstad till vem som helst.

Gun-Britt Marianne O

Bra bemötande o rätt pris uppgifter

Svar från Lindhavs Bil

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Carina Elisabeth M

Bästa bilverkstaden i strömstad!! Byte till nya bromsar!

Lars Henrik J
Skrev om Lindhavs Bil

Snabbt och bra service, dessutom trevligt bemötande. Proffsigt utförande.

Svar från Lindhavs Bil

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Frimo A
Skrev om Lindhavs Bil

Bra service, kunnig personal. Snabb på att hantera felen. Svarar alltid telefonen. Trevligt gäng.

Angelica Anette Th D

Fantastisk service! Bra bemötande

Ulriks Måleri A

Bra service trevlig personal

Bengt Olof J
Skrev om Lindhavs Bil

Mkt trevliga, förklarade mitt fel begripligt för en amatör jobbade snabbt.

Henrik Daniel B
Skrev om Lindhavs Bil

Bästa bilverkstad jag någonsin anlitat! Otrolig servicenivå och synnerligen professionella. Ägaren, Robin, gör alltid det lilla extra. Ger verkstaden de allra bästa rekommendationerna

Inger Camilla S
Skrev om Lindhavs Bil

Snabb och bra service 👍 Kan varmt rekommenderas.

Mary Elizabeth L
Skrev om Lindhavs Bil

Trevligt bemötande av kunnig personal.

Eweli S
Skrev om Lindhavs Bil

Mycket bra service med professionell bedömning av diverse fel samt alltid en lösning

Karin S
Skrev om Lindhavs Bil

Allt gick bara bra, snabb och trevlig personal

Jennie Rebecka O
Skrev om Lindhavs Bil

Bara positivt! Väldigt kompetent och trevlig personal

Dashtan Lazgeen Hasan H

Detta var underbart ni är bäst

Karl Johan S
Skrev om Lindhavs Bil

Väldigt trevlig personal, tar sig tid och svarar på frågor men även bryr sig om sina kunder. Snabba att ha och göra med, rekommenderas starkt!

Birgitta Marianne S

Jättebra fick info om bilen .Jätteduktiga o bra

Svar från Lindhavs Bil

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Erik Bertil N
Skrev om Lindhavs Bil

Det var detsämsta bemötande jag någonsin upplevt ,var där för ca 3år sedan och har fortfarande mardrömmar om det besöket.Jag köpte en nästan ny bil som gått ca 1500 mil men var grovt krockskadad, eftersom jag var ovan vid bilkörning, hade inte kört på närmare 10 år så märkte jag inte felet till en början men eftersom det var 1 års garanti på bilen tänkte jag att det ordnar sig men fick då besked att garantin inte täcker sådana fel ⁸

Svar från Lindhavs Bil

Vi vill be om ursäkt för att du inte är nöjd. Hör gärna av dig till verkstaden för att reda ut detta.

Karin M
Skrev om Lindhavs Bil

Helt fantastisk service och bemötande

Emma Karolina J
Skrev om Lindhavs Bil

Fantastisk service och kunnig personal.

N Marcus H A K
Skrev om Lindhavs Bil

Lite lång väntetid att få en inbokad tid, men helt klart värt väntan. De fixade jobbet väl och när de stötte på problem kontaktade de mig för bekräftelse.

Jörn Eivind Fredric W

Fick ordning på bilen och till avtalat pris trots lite krångel

Camilla Alexandra O

En verkstad man kan lita på! Tydlig kommunikation, mycket kunniga och serviceinriktade. Jag kommer från och med nu alltid vända mig till Lindhavs Bil – både för reparationer och service (även under garantitiden). Rekommenderar verkligen alla att göra detsamma!

John Christer S

Alltid trevliga och hjälpsamma

Hans Eric B
Skrev om Lindhavs Bil

Kunniga och hjälpsamma. Jag rekommenderar varmt.

Veronica G
Skrev om Lindhavs Bil

Mycket bra, trevligt bemötande och är nöjd med resultatet av vad jag ville ha hjälp med

Øyvind S
Skrev om Lindhavs Bil

Ryddig og profesjonelt, og god pris

Shady A

Jättebra och trevlig bemötande