Grymma, lättsamma att ha att göra med och otroligt trevliga! 5:e ggn vi anlitar dem 🙈😂🤩
Lindome Flyttningsbyrå AB
Varmt välkommen till oss på Lindome Flyttningsbyrå AB! I 50 år har vi flyttat för privatpersoner och företag. Hos oss kan du känna dig trygg. Läs gärna våra fina rekommendationer här på Reco. Gör som många andra...anlita oss, för en smidig flyttning. "Vi tryggar flytten" vårt motto sedan många år. Du kan även boka flyttstäd...
594 omdömen om Lindome Flyttningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2019
Trevlig personal som alltid ställer upp. Även väldigt prisvärda.
Jättebra flyttupplevelse med Lindome Flyttningsbyrå! Killarna var där vid utsatt tid, var väldigt trevliga och tog väl hand om alla möbler och saker. Jag skulle använda företaget igen om jag skulle flytta.
Allt var mycket positivt, jättetrevliga flyttkillar kom och hjälpte mej. Ingenting var omöjligt, hade lådor till skrivbordet med innehåll liggandes i , som jag tänkt köra i min bil, men dom blev plastade och flyttkillarna tog dem. Det gick snabbt och smidigt när grejerna kördes ut till bilen och packades. När de kom fram till mitt nya boende, tog min dotter och måg emot dem, då jag kom senare, för jag lämnade nycklarna till lägenheten jag lämnat, till bostadsbolaget. Det funkade också jättebra och min dotter och måg var...
Ibland tar man på sig för mycket. En flytt ovanpå en stressig vardag och alla andra måsten. För 2 veckor sedan anlitade jag Lindome Flytt. Bemötande vid bokning trots att jag hade en del otympligt gods var tryggt lugnt och med ett positivt bemötande. Sedan kom den verkliga upplevelsen: Kl 07.30 på morgonen dök 2 fantastiska killar, Jesper och Alexander upp. De var 2 klippor med lugn, ett leende och med en extremt positiv attityd som fick mig att i flera dagar efter flytten känna mig glad. Hur hittar man sådana människor...
Jag anlitade Lindome Flyttningsbyrå AB för att flytta mitt bohag från en lägenhet i Masthugget till en lägenhet i Mölndal samt att packa glas och porslin. Jag är mycket nöjd med flytthjälpen. De som utförde flytten var rädda om mina möbler/saker, packade allting ordentligt samt var mycket hjälpsamma och trevliga. Jag kan verkligen rekommendera denna flyttfirma!
Mycket punktliga - jobbade tills allt var klart trots att det tog längre tid än tänkt. Trevliga killar, inga klagomål och de löste allt så att vi fick det som vi ville ha det. Vi har använt dem minst två gånger tidigare och kommer att anlita dem igen vid nästa flytt - ingen tvekan.
Vi anlitade dem för att hjälpa oss med att köra skräp till ÅV stationen, för oss, bemötandet var mycket bra trevliga killar.
Bra bemötande, snabba men försiktiga med möblerna , anlitar gärna igen om vi skulle flytta !
Snabba och med trevligt bemötande, både från bokningskontakt och flyttkillarna!
Skickade två nybörjare, där en var sjuk. Takten var därefter. Jag kommer inte använda dem igen, och om någon för för sig att göra det så skulle jag starkt rekommendera fastpris, annars lurar de dig.
Hej. Tråkigt att höra att ni inte är nöjda. Vi gör allt vi kan för att försöka infria våra kunders förväntningar men ibland når man tyvärr inte hela vägen fram. I detta fallet kan vi konstatera att vi inte har gjort det. Alla våra kunder får lämna recensioner och vi har ett snittbetyg på 4,8 utav 5,0 möjliga. Detta hade vi inte haft om vi håller på att lura våra kunder. Ibland går ju åsikterna isär om vad som är sagt och överenskommet. Då ni inte tyckte att ni hade så mycket saker trots att ni flyttade från en villa...
Så nöjd, jättebra att ha att göra med - både kontoret och flyttkillarna. De var trevliga, noggranna och försiktiga och allt gick jättebra. Flyttstädet gick även det via Lindome Flyttningsbyrå och det var perfekt, rent och fräscht. Jag kan verkligen rekommendera Lindome Flyttningsbyrå om ni ska flytta!
Hej Karin, Tack snälla! Vilka underbara värmande ord. Det ska vara enkelt att flytt med oss på Lindome Flytt. Hoppas ni trivs på eran nya adress. Önskar er en fin vår! Vänliga hälsningar Magnus LFB AB
Vi köpte hjälp vid flytt från hus till lägenhet. Allt flöt enligt plan. Personalen var snabb , effektiv, glada och samarbetsvilliga och kommunikationen flöt på bra. Allt kom fram . Endast en hylla skadades , vilket drar ner betyget lite. Jag kan rekommendera Lindome Flyttningsbyrå.
Proffsigt bemötande med snabb och attraktiv offert. Utförande gick snabbt och smidigt och på utsatt tid. Mvh Johan Jörgensen
Hej Johan, Tack för din fina rekommendation. Vi är så glada för att vi fick hjälpa dig med flytten. Lycka till i nya boendet. Hälsningar All personal på LFB AB
Seriös och pålitlig flyttfirma
Hej Stefan, Vad härligt att höra att du är nöjd med din flyttupplevelse. Önskar dig en fortsatt trevlig dag. Vänliga hälsningar Oscar LFB.
Jag rekommenderades Lindome Flyttningsbyrå AB för troligen min sista flyttning i mitt långa liv. De erbjöd sig göra Allt vilket också skett med gott humör, omtänksamhet och villighet att hitta lösningar. Packat, sorterat, kört utpekat gods till Erikshjälpen och återvinningen. Hela tiden öppna för frågor och förslag. Att oväntat mycket fanns i två förråd gav inte upphov till sura miner. En kamratlig anda präglade hela proceduren. Vid ankomsten till målpunkten i Sollentuna utanför Stockholm tog mina tre gamla barn emot...
Bra kommunikation och väl utfört uppdrag. Trevliga!
Hej Ingrid, Vad kul att höra att din flytt gick precis som förväntat. Ha en bra dag och en fortsatt trevlig vecka Vänliga hälsningar Killarna på LFB
Väldigt trevliga , hjälpsamma och kunniga killar som gjorde flytten trivsamm
Hej Christer, Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Härligt att höra att flytten gick till precis som du hade föreställt dig. Ha en bra dag och en fortsatt trevlig vecka. Vänliga hälsningar Oscar LFB AB
Fantastiskt bemötande av både kontor och flyttgubbar. Villiga och hjälpsamma
Hej Håkan, Vad glädjande att det gick så bra vid utförandet av uppdraget och tack för de fina orden :) Vi försöker alltid att tillämpa högsta möjliga service och arbetar efter mottot "Vi tryggar flytten" . Önskar dig en trevlig dag. Mvh, Oscar LFB AB
Såväl jag som vänner och familjemedlemmar som jag rekommenderat att använda Lindome Flytt är 100% nöjda. Varje gång. Magnus och hans team gör ett enastående jobb. Proffsiga, trevliga och alltid hjälpsamma med stort och smått. Har varit kund hos dem i ca 20 år och använt dem ofta för flytt, lagring osv. Härligt gäng.
Tack för de värmande orden Henrik! Fantastiskt roligt att ha haft er som kunder under alla dessa år. Alla vi på Lindome flytt är glada och tacksamma för detta och vi har ju precis som du skriver även fått förmånen att hjälpa era vänner och bekanta vilket är fantastiskt! Stort tack från oss alla till er alla. Varma Hälsningar från Magnus med personal!
Bemötandet med Lindome Flyttningsbyrå AB var mycket professionellt, tillmötesgående och trevligt - i alla led! Vi behövde hjälp med tillvaratagande av möbler i ett avvecklingsprojekt och att köra möbler till olika orter från projekt-objektet. Detta gjorde de med extrem trevlig service känsla "utan några problem"-attityd.
Hej Michaela, Vill börja med att tacka för förtroendet att få hjälpa er med detta projekt. Vad härligt att höra att blev nöjda med helheten av flytten samt bemötandet av vår personal. Önskar er en fantastisk vår! Vänliga hälsningar Killarna på Lfb
Daniel och Nathanael gjorde ett mäktigt bra jobb!
Hej John, Vad roligt att höra att våra gubbar gör ett fantastiskt bra jobb. Har hälsat till både Daniel och Nathaniel att du är så nöjd med din flytt. Önskar dig en fortsatt trevlig vecka. Vänliga hälsningar Oscar LFB.
Bara bra att säga om det utförda arbetet och kontakten. Killarna som utförde själva flytten var effektiva och visade en hög servicenivå. Kan rekommendera företaget.
Inte bara muskler utan snabbt och bra arbete.
Hej Ulla, Vad härligt att höra att vi lever upp till ett av våra motton "Mer än bara muskler". Och även härligt att du är så nöjd med din flyttupplevelse. Ha en bra dag och en trevlig vecka. Önskar killarna på LFB
Mycket artigt och trevligt bemötande. Snabba och efektiva. Flyttade från villa till lägenhet. Satte alla möbler på anvisad plats. Duktiga killar. Vi är nöjda kunder
Hej Erika Tack för din fina rekommendation. Vi är så glada för att vi fick hjälpa er med flytten. Lycka till i nya boendet. Hälsningar All personal på LFB AB
Bra erfarenheter hittills - service, pålitlighet osv.
Hej Erik, Vad härligt att höra att du är nöjd med våra tjänster, Önskar dig en fortsatt trevlig dag. Vänliga hälsningar Oscar LFB
Proffsigt arbetsamma och duktiga killar. Trevligt bemötande. Vi är helnöjda
Precis så som vi vill att en flytt med oss ska kännas. Tack Ingeborg för förtroendet att få utföra din flytt. Alla på LFB önskar dig en bra dag.
Bra! Enkla och trevliga att ha att göra med, gjorde sitt jobb utan några som helst anmärkningar.
Hej Staffan, Vad härligt att höra att din flytt gick precis som du hade tänkt dig. Och tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Önskar dig en fortsatt bra dag och en trevlig vecka. Vänliga hälsningar Viktoria Lfb
Blev bemött med respekt och förståelse. Lfb överträffade våra förväntningar.! Vi köpte både flyttning och städning. Kan verkligen rekommendera företaget.
Hej Lars, Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva en recension. Och stort tack för de fina orden. Ha nu en härlig vår! Önskar personalen på Lfb
Ett mycket fint bemötande av killarna som flyttade Lennarts saker. Mycket nöjd. Kerstin
Hej Kerstin, Tack för förtroendet att få hjälpa till vid Lennarts flytt. Önskar dig en trevlig dag. Vänliga hälsningar Oscar Lfb
Fick ett bra intryck av företaget redan vid offert förfrågan och det intrycket förstärktes under arbetet. Kunniga och noggranna killar med bra utrustning utförde jobbat.
Hej Lars, Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Och vad härligt att höra att du var nöjd med din flytt. Ha en trevlig dag och en fortsatt trevlig vecka Vänliga hälsningar Killarna på Lindome flytt.
Hjälpsamma, duktiga och trevliga. Snabb offert.
Hej Åsa, Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi är glada för alla våra fina kunder som vill rekommendera oss. Hälsningar killarna på Lfb.
mycket bra bemötande och väldigt bra ordning och reda. Ni är väldigt bra. Är så nöjd.
Hej, Vad roligt att höra att ni är nöjda med våran service. Ni vet vart ni ska höra av er om ni behöver hjälp med framtida projekt. En trevlig vår önskar killarna på LFB
Trevligt bemötande och bra flytt och städ.
Hej Jacob, Tack för förtroendet att få utföra din flytt och vad härligt att höra att du blev så nöjd med våra tjänster. Ha en bra dag och en fortsatt trevlig vecka. Vänliga hälsningar Killarna på LFB
Vi är mycket nöjda. Hälsningar. Agnes Velander
Hej Agnes, Tack för förtroendet att få utföra din flytt. Och tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Ha en bra dag och en fortsatt trevlig vecka. Vänliga hälsningar Oscar LFB.
Jättetrevliga killar. Snabba och duktiga. Absolut inget att klaga på. Tvärtemot. Av fem möjliga poäng så blir det 5++ 🙏🤗
Hej Lennart, Ett stort tack för din Recension. Vi försöker alltid att tillämpa högsta Service då vi utgår ifrån att vi ska "Trygga flytten" . Samtidigt vill vi passa på att önskar er lycka till på nya Adressen. Mvh, Personalen på LFB AB
He, Mycket nöjd med de tjänster vi köpt av Lindome Flytt. Kan rekommendera!
Haj Castellum. Tack för den fina rekommendationen. Är alltid ett nöje att hjälpa er med alla era olika projekt,
Bra bemötande och hantering av bohaget.
Hej Fanny, Tack för de värmande orden. Alltid roligt med nöjda kunder. Tack för att vi fick hjälpa till med eran flyttning. Önskar er en bra dag och fortsatt trevlig vecka Killarna på LFB.
Packningen av mina möbler och annat var bra, själva flytten gick fint. Leveransen upp till lägrnhetrn gick fort och bra inga problem killarna var trevliga.
Hej Thomas, Alltid lika kul att höra av våra nöjda kunder. Vårt motto är att alltid "trygga flytten" och det känns som att vi lyckades även denna gång. Ha en bra dag och en fortsatt trevlig vecka Hälsningar Oscar Lfb
Flyttade från Mölndal till Kungälv! Väldigt skickliga och trevliga killar som var oerhört noga med att skydda alla möbler i flyttbil och var riktiga proffs på att pussla och få plats med löt i bilen! Rekommenderas varmt!
Hej Lena, Jamen visst blir man imponerad över hur duktiga killarna är på att lyckas pussla in möblerna i lastbilen. Tack för din fina rekommendation och hoppas att ni ska trivas i eran ny bostad., Önskar er en trevlig dag Vänliga hälsningar Viktoria LFB.
Hjälp av flytt samt diverse annat så som hjälp med demontering samt montering av väggupphängning
Hej Jessica, Vårt mål är att erbjuda sömlösa helhetslösningar inom flytt. Och det verkar som att vi lyckas med detta även denna gång. Tack för din recension. Ha en bra dag och en fortsatt trevlig vecka. Vänliga hälsningar Grabbarna på LFB.
Vi anlitade Lindome flytt för en flytt från Kungsbacka till Skåne och har från första kontakten till själva flytten en positiv upplevelse. Vilka proffsiga, noggranna och supertrevliga killar som genomförde flytten. Vi kan varmt rekommendera företaget.
Hej Annika, Tack för din fina recension Vad fantastiskt kul att höra att ni är så nöjda med allt och alla som varit inblandade i eran flytt. Hoppas ni trivs i eran ny bostad. Och att vi hörs när det blir dags för nästa flyttprojekt. Ha en bra dag och en härlig vecka önskar gänget på LFB.
Väldigt snabba och proffsiga och trevliga och allt var helt. (och jag är petig). Andra gången som vi anlitar. Mina föräldrar och vänner och vänners vänner har också anlitat LFB. Alla väldigt nöjda. Slutfaktura blev billigare än offerten. Så supernöjd igen….
Hej Kristian. Tack för att du tog dig tid att skriva en recension och tack för de fina orden. Det är alltid lika roligt med återkommande kunder. Fantastiskt kul att även denna flytt gick till precis som du önskat. Ha nu en bra dag och en fortsatt trevlig vecka. Hälsningar alla på LFB.
Mycket fina killar som var hjälpsamma även med våra spontana önskemål typ bära in soffa i huset och sedan ut igen, inga problem för grabbarna. Hela projektet blev en positiv upplevelse för oss.
Hej Kurt, Vad härligt att höra att våra grabbar uppfyllde alla era önskemål. Härligt att höra att eran flyttupplevelse blev precis så positiv som den ska kännas. Ha nu en fortsatt trevlig dag önskar grabbarna på LFB :)
Allt va bra, bra bemötande. Allt gick smidigt
Hej Anna-Carin. Vad kul att du är nöjd med hjälpen du fick utav oss. Vårt motto är att alltid "trygga flytten" och det känns som att vi lyckades även denna gång :) Ha en bra dag och en fortsatt trevlig vecka Killarna på LFB
Ett enkelt uppdrag, men snabbt och väl utfört.
Hej Lars, Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Härligt att höra att din flytt gick precis så som du ville. Ha en bra dag önskar personalen på Lfb.
Suveräna flyttkillar som är mycket ansvarsfulla och arbetar metodiskt. Rekomenderas varmt!
Hej Anneli, Tack för de fina orden! Med bra förberedelser är det inte mycket som kan gå fel, så tack själv :) Vi på LFB AB hoppas att du ska trivas på Nya adressen. Vänliga hälsningar Killarna på LFB
Allt har fungerat utmärkt från första samtalet till själva flytten. Proffsig och mycket trevlig personal. Mvh Kerstin
Hej Kerstin, Tack för de fina orden, det är Alltid lika kul när det går som planerat. Vi tackar för förtroendet och på återseende. Trevlig dag! Killarna på LFB!
Grym service och snabb återkoppling. Tungflytt av ventilationsaggregat
Hej, Tack för att ni tog er tid att rekommendera oss. Ni vet vart ni ska höra av er om ni behöver hjälp i framtiden. Önskar er en trevlig vår! Vänliga hälsningar Oscar LFB AB
Jan anlitade Lindome flytt när jag bytte lägenhet inom Mölndal. En flytt är ju en ganska omfattande procedur. Det är mycket som måste fungera med tider, planering och packning av alla grejor. Om flytten ska fungera bra, så är det helt avgörande att flyttfirman har erfarenhet och jobbar seriöst. Jag har använt Lindome flytt tidigare och det har fungerat till hundra procent. Trevligt bemötande och klara besked när man bokar flytten. När man har bokat kan man koppla av, för på flyttdagen vet man att det dyker upp erfarna flyttkillar,...
Hej Jan, Det är alltid lika roligt att höra ifrån våra återkommande kunder. Fantastiskt kul att höra att vi även denna gång kunde leva upp till förväntningarna. Önskar dig en fortsatt trevlig dag och på återseende :). Killarna på Lfb.