Lindome Flyttningsbyrå AB

Välkommen till oss Lindome Flyttningsbyrå AB!
Vi har arbetat med flyttningar mer än 45 år.
Hos oss kan du känna dig trygg. Läs gärna våra fina rekommendationer här på Reco.
Gör som många andra...anlita oss, för en smidig flyttning.
"Vi tryggar flytten" vårt motto sedan många år.

Vi utför alla typer av flytt från Mölnlycke och Kungsbacka till Mölndal och tillbaks. Oavsett vilket typ av flytt det gäller så kan vi snabbt hjälpa dig med Bohagsflytt, Företagsflytt, Tung/Maskinflytt och mycket mer.

Vi bedriver terminalverksamhet vilket innebär att du kan tryggt kan förvara dina möbler och andra värdefulla saker hos oss. Hos oss på Lindome Flyttbyrå AB har vi en personalstyrka som består av allt från chaufförer, expressarbetare och packmästare till lagerpersonal som ser till att dina värdesaker hanteras med största möjliga försiktighet. Varmt välkommen till oss på Lindome Flyttbyrå AB.

PS. Glöm inte att avdraget är 50% på arbetskostnaden när du anlitar flyttstäd.

Utmärkelser

337 omdömen om Lindome Flyttningsbyrå AB

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-03-29 Verifierad kund
    Bra kommunikation, punktliga och prisvärda!
    2023-03-27 Verifierad kund
    Proffsiga, effektiva och väldigt trevliga. Kan varmt rekommendera Lindome Flytt.
    2023-03-23 Verifierad kund
    Kom ett gäng supertrevliga killar som löste flytten snabbt och effektivt
    2023-03-22 Verifierad kund
    Bra communication and bra pris
    2023-03-16 Spontant omdöme
    Killarna som hjälpte mig att flytta var supertrevliga, snabba och ändå försiktiga. Riktigt bra, full rekommendation! Kommer använda dem igen!
    Hej Birgitta.

Tack för de fina orden och för förtroendet.
    Vi har som motto att Vi ska "Trygga flytten" och det glädjer oss att vi lyckats så pass bra med uppdraget.
    Vi önskar dig lycka till på Nya adressen.

2023-03-15 Verifierad kund
    Gjorde absolut vad de skulle men kändes kanske inte helt professionella.
    2023-03-14 Verifierad kund
    Mycket professionellt genomförd!
    Staffan.

Stort tack för att du tog dig tid att recensera oss.
    Visst är det underbart när det blir som man önskar och vi har som motto att Alltid trygga flytten och här verkar det som om att vi har lyckats, igen. :)
    Önskar dig lycka till på Nya adressen och går du i Flyttankar så vet du vart vi finns.

2023-03-06 Verifierad kund
    Jag har flyttat ett antal gånger nu och kan säga att den här firman är den mest professionella av alla flyttfirmor jag har haft att göra med.
    Jag valde fast pris och då kommer representant från firman hem och gör en uppskattning av flytt för hela bohaget. Man får låna hur många flyttkartonger som man önskar(de levererar hem kartongerna om man inte kan hämta själv, bra för de som inte har bil).
    De svarar snabbt på mail och är trevliga i telefon.
    Flyttgubbarna var varsamma med de saker och möbler som inte kunnde passa in i lådor. Det blev filt och plast och tejp på möblerna.
    Lyhörda flyttgubbar som satte möbler och lådor som var markerade i rätt rum i det nya huset.
    Trots att det var min största flytt var den den smidigaste flytten hittills för mig.
    Hej Dan.

Vilken recension! Tack så mycket för de Fina orden.
    Vi försöker alltid att tillämpa Högst möjliga service och det är riktigt kul att läsa att vi lyckats med helheten att "Trygga flytten".
    Lycka till nu på nya Adressen så ska jag hälsa killarna ifrån Dig.

Daniel och all personal på Lindome Flyttningsbyrå AB
    2023-03-03 Verifierad kund
    Bra service och prisbild. Något svagare på själva kommunikationen i den fysiska flytten men överlag riktigt bra.
    2023-02-28 Verifierad kund
    Precis som förra gången. En perfekt flytt.
    Hej Stefan.

Det är Alltid kul med återkommande kunder och i synnerhet när man återigen lyckas med uppdraget.
    Vi önskar dig lycka till på Nya adressen och på återseende om du väljer att flytta igen ;)
    Ha en fortsatt trevlig dag.

• Jan J
    2023-02-27 Verifierad kund
    Ett gott gäng med arbetslust och ett gott humör. Trevliga och tillmötesgående på alla sätt. Som om inte detta vore nog är de snabba och försiktiga med flyttsakerna!
    Kan varmt rekommendera LFB😇
    Jan Jacobsson
    Kållered
    Hej Jan.

Tack så enormt mycket för de fina orden, killarna hälsar så gott till dig.
    Vi har som motto att vi ska "trygga flytten" och det verkar som om att killarna lyckats med just detta även denna gång och det glädjer oss väldigt mycket.
    Vi vill önska er lycka till på nya Adressen.

Ha en fortsatt Trevlig dag önskar vi alla på LFB AB
    2023-02-27 Verifierad kund
    Blev väldigt mycket dyrare än vad vi kom överens om. Flyttkollarna var bra.
    Hej Björn.
    Tack för din recension.
    Tråkigt att du tycker det var dyrare än du hade förväntat dig.
    Ibland kan ju uppfattningen som man själv har om hur lång tid det skall ta skilja sig från verkligheten.
    Vi hade ju avtalat om löpande timpeng då vi inte hade varit och besiktat hos dig och har därmed inte lovat något pris.
    En total tid på 5 timmar för en flyttning av 72m2 inkl körning till och från adresserna får betraktas som fullt normalt och är inget som sticker ut åt fel håll.
    Såg att du även hade flytt städ inbokat(till fastpris dock) och vet inte om det gjorde att du tyckte att fakturan blev dyr totalt sätt.
    Hur som helst vill vi tacka för att vi fick hjälpa till med eran flyttning och städ och önskar er lycka till i ert nya boende.
    Ha en härlig vår och en skön sommar.
    Önskar all vi på LFB
  • David B
    2023-02-27 Verifierad kund
    Flyttade tunga möbler. De var mycket professionella och packade väldigt skyddat och kompakt. Mycket nöjd!
    Hej David.

Vad kul att du är nöjd med uppdragets utförande och att Vi fick förtroendet att hjälpa till.
    Vi hoppas att ni ska trivas på Nya adressen och killarna hälsar så gott till Er.

Ha en trevlig dag!

Daniel med all personal på Lindome Flyttningsbyrå AB
    2023-02-22 Verifierad kund
    Bra och värdigt bemötande och snabba.
    Hej Iréne.

Tack för recensionen och för förtroendet.
    Kul att du var nöjd med uppdragets utförande
    Vårt mål är att alltid tillhandahålla högsta möjliga Service med mottot "Vi tryggar flytten".
    Vi önskar dig en fortsatt Trevlig dag.

Mvh,
    Daniel och all personal på LFB
    2023-02-15 Verifierad kund
    Korrekt bemötande från början till slut.
    God punktlighet och varsam hantering av möblerna.
    Vi rekommenderar LFB :-)
    Hej Lars-Erik.

Vi tackar ödmjukast för de fina orden och tack själva för bra förberedelser.
    Vi på Lindome Flyttningsbyrå hoppas att ni ska trivas på Nya adressen, och om inte annat är vi ett telefonsamtal bort :)
    Trevlig helg!

Daniel
    LFB AB
    2023-02-13 Verifierad kund
    Grymt bolag, så omhändertagande. Hanterar kundens egendom som sin egen. Så tacksam för bra och personlig service.
    Hej Henric,

Tack för de fina orden, det är Alltid lika kul med positiv kritik då vi gör vårt bästa för att "Trygga flytten".
    Ska hälsa killarna så gott och lycka till på Nya adressen :)

Daniel LFB AB
    2023-02-13 Verifierad kund
    Kanonbra folk mycket trevliga o duktiga.
    Lars.

Tack för att du tog dig tid att recensera oss och det är alltid kul med högsta Betyg.
    Vi är glada att du är nöjd med uppdragets utförande och önskar dig lycka till på Nya adressen.
    Ha en Trevlig dag!

2023-02-08 Verifierad kund
    Punktliga och trevliga, även att komma i kontakt och boka flytten var enkelt och trevligt.
    Rekommenderar starkt!
    Hej Stina,

Vad härligt att höra att allt gått bra och att du är nöjd med oss.
    Tack för förtroendet, recensionen och rekommendationen!
    Ha en fortsatt trevlig dag.

• Nina L
    2023-02-07 Verifierad kund
    Vårt företag anlitade Lindome Flyttningsbyrå för flytt av vårt huvudkontor med 35 arbetsplatser. Det fungerade fläckfritt från start till mål. Noggrann inventering, packmaterialet kom i god tid, duktiga och trevliga killar som skötte flyttandet och inga tillkommande kostnader utöver det fasta pris vi kom överens om. Vi är supernöjda och rekommenderar dem varmt!
    Hej.

Tack själva för förtroendet samt för bra förberedelser. "Vi tryggar flytten" är vårt motto och vad jag kan läsa mellan raderna så har vi gjort just detta, kul!
    Vi önskar er lycka till på Nya adressen och på återseende om det skulle bli aktuellt med Flyttning igen.

All personal på LFB AB
    2023-02-06 Verifierad kund
    Det är sjunde gången vi anlitar Lindome Flyttningsbyrå och vi blev som vanligt bemötta på ett utomordentligt bra sätt. Denna gång sålde vi en lägenhet i Göteborgs centrum på 6:e våning och flyttade till en annan våning, där också den låg i centrum på 6:e våning, så dom kom och besiktigade hur mycket som skulle flyttas och hur stora hissarna var på respektive ställe för att få en bild av hur mycket som skulle behöva bäras 6 våningar.
    Dom kom strax före 8 på morgonen och kl 15 var allt klart.
    Vi har alltid varit mycket nöjda annars hade vi inte anlitat dom så många gånger. Mvh, Peter Bolin
    Hej Peter.

Tack för din recension och för att vi fick hjälpa till med eran Flyttning inom centrala Göteborg.
    Det är alltid kul med återkommande kunder. Återigen så tackar vi för förtroendet och på återseende i början utav Februari.

Daniel
    2023-02-06 Verifierad kund
    Snabb och prisvärd offert. På flyttdagen kom Daniel och Emil som var både supertrevliga och flyttade hela vårt lass både varsamt och snabbt.
    Bra flyttlådor fick man även låna utan extra kostnad. Kommer välja igen och rekomenderar till alla att göra likadant.
    Tog även flyttstäd via Lindome flytt, men där var kommunikationen lite sisådär och det tog rätt lång tid. Men så var de extremt noggranna och gjorde ett toppenjobb även där.
    Hej Martin .

Tack för de fina orden och kul att du var nöjd med utförandet av uppdraget.
    Vi gör alltid vårt bästa och försöker alltid att "trygga flytten" för våra kunder.
    Vill även passa på att önska er lycka till i den nya, större Lägenheten.

Ha en fortsatt trevlig dag!

2023-02-02 Verifierad kund
    De är väldigt tillmötesgående när jag allt som oftast ringer och ber de komma NU i stället för den tid som avtalats. Detta beror på att den andra parten har svårt att hålla sina tider.
    Hej,

Tack för din recension.
    Vi gör givetvis vad vi kan för att möta kundens behov och är oftast väldigt flexibla.
    Vi tackar för förtroendet och önskar dig en trevlig dag!

Med vänliga h'älsningar,

Daniel LFB AB
    2023-02-01 Verifierad kund
    Trevlig personal. Bra hantering av möbler.
    Hej Anders.

Tack för din recension, det är alltid lika kul med positiv feedback. Vi har som motto att vi ska "trygga flytten" och det känns som om att killarna levererade. Vi tackar för förtroendet och önskar er lycka till med Renoveringen så ses vi när det är dags för inflyttning.

2023-02-01 Verifierad kund
    Superservice! Allt gick snabbt och lätt!
    Ett stort tack för din Recension.
    Vi försöker alltid att tillämpa högsta Service då vi utgår ifrån att vi ska "Trygga flytten" .
    Samtidigt vill vi passa på att önskar er lycka till på nya Adressen.

Personalen på LFB AB
    2023-02-01 Verifierad kund
    Bemötande var jättebra men jag har inte anlitat dom så lite svårt att bedöma.
    Hej Steinar
    Det är givetvis svårt att bedöma oss när vi inte hjälpt till med er flytt.
    Hoppas att ni hittade ett företag lite närmare Er som kunde hjälpa till med flytten inom Stockholm.
    Tack för att vi fick chansen att räkna på uppdraget.
    Vi önskar er all lycka i framtiden.

Erik och övrig personal på LFB AB
    2023-01-30 Verifierad kund
    Fungerade jättebra med packning och flytt. Saknade bara att flera flyttlådor var omärkta. Trevlig personal.
    Stort tack för er recension.
    Skall prata med vår personal om uppmärkningen av kartongerna.
    Hoppas att det löste sig på bästa sätt ändå.
    Tack för att vi fick glädjen att hjälpa till med eran packning samt flytt.
    Lycka till i den nya lägenheten.
    Vi önskar er en riktigt bra dag.
    Personalen på LFB AB
    2023-01-26 Verifierad kund
    Två snabba noggranna män. Kom i tid och utförde perfekt flytt av soffa, fåtöljer, soffbord, säng, köksbord, stolar, TV, TV-bänk mm. Allt gick på en timma. Inga skador. Suveränt bra service! Stort tack! / Björn och Gunilla
    Hej.
    Härligt att läsa eran fina recension.
    Att vi både jobbar snabbt och effektivt utan skador tyder på att vi levererar enligt vårat motto mer än bara muskler.
    "Vi tryggar flytten"
    Stort tack för att ni tog er tid att lämna recension.
    Vi önskar er en härlig dag och en riktigt fin vår när det blir dags för det!
    Magnus med personal LFB AB
    2023-01-26 Verifierad kund
    Alla vi hade kontakt med blev vi bemötta på ett super trevligt sätt. Så högsta betyg även denna gång.
    Hej.
    Underbart med återkommande kunder då det är det högsta betyget vi kan få.
    Även roligt att läsa att vi levererar en mycket bra upplevelse även denna gång.
    Stort tack för er recension.
    Vi önskar er en härlig dag.
    Från oss alla på Lindome flyttningsbyrå AB
    2023-01-19 Verifierad kund
    Allt var enkelt. Bra service med kartonger.
    Kanonkillar som fyllde lastbilen.
    Flyttstädningen helt ok.
    Hej.
    Stort tack för eran fina recension och även för att vi fick glädjen att hjälpa till med eran flyttning samt städ.
    Vi har fantastisk personal som levererar trygga flyttningar till våra kunder året runt..
    Hoppas att ni trivs i den nya bostaden.
    Varma lyckönskningar från alla oss på Lindome Flyttningsbyrå AB
    2023-01-16 Verifierad kund
    Mycket bra service och bemötande. Snabb och smidig flytt.
    Härligt att ni är nöjda med vårat arbete!
    Stort tack för att vi fick hjälpa till med eran flyttning.
    Lycka till i den ny bostaden.
    Vänliga hälsningar Magnus med personal på LFB AB
    2023-01-02 Verifierad kund
    Allt funkade jättebra. Smidigt och proffsigt.
    "Vi tryggar Flytten"
    Precis så känns det när man anlitar oss på LFB AB.

Önskar Er ett riktigt Gott Nytt År.

Viktoria och resten av personalen på LFB AB
    2023-01-01 Verifierad kund
    Snabbt och trevligt svar/återkoppling vid offertförfrågan.
    Säker och trygg transport av möbler.
    Kommer vid behov att anlita er igen och rekommenderar er till andra
    Underbart Oskar :)
    Tack för rekommendationen.
    Underbar start på det nya året...

Önskar dig all lycka i nya bostaden.
    Viktoria LFB AB
    2022-12-23 Verifierad kund
    Suveränt jobbat av personalen!
    Tack Bengt
    Varmt välkommen tillbaka till oss på LFB AB om du behöver hjälp igen i framtiden.
    Gott slut och GOTT NYTT ÅR 2022
    2022-12-21 Verifierad kund
    Alla som jag haft kontakt med från Lindome Flytt har varit trevliga och positiva.
    Jag tycker att de lever upp till mina förväntningar av ett professionellt och gediget företag med ”glada” och flexibla flyttkillar.
    Hej hej
    Tack för din fina och värmande rekommendation.
    Vi blir så glada!
    Vårt motto ”Vi tryggar flytten” är alltid lika aktuellt.
    Önskar dig ett Gott slut och ett GOTT NYTT ÅR 2023
    2022-12-19 Verifierad kund
    trevligt bemötande, enkelt att prata ihop sig med ansvaring kring flytten.
    Hej Kristin
    Tack för din fina rekommendation. Vi suger åt oss av allt beröm. Det är det som får oss att ge kommande kunder en fin flyttupplevelse.
    "Vi tryggar Flytten"
    GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR önskar vi på LFB AB
    2022-12-14 Verifierad kund
    Vi anlitade företaget för en utlandsflytt. Professionell och effektiv personal som skötte allt mycket bra enligt överenskommet schema. Stort plus för att vi hade en specifik kontaktperson genom processen som gjorde det smidigt att få den info vi önskade.
    Hej Marcus
    Tack för förtroendet.
    Underbart att allt har fungerat. Det är mycket som ska "klaffa" vid en flytt. Vi är glada att våra kunder upplever att det är smidigt att flytta med oss på LFB AB.

Ett stort Lycka till önskar vi er och en riktigt GOD JUL såklart!
    Erik, Nenad och resten av personalen på LFB AB
    Kan inte bli bättre.
    Trevliga killar som jobbar på.
    Tack för att vi fick möjlighet att hjälpa er med flytten.
    GOD JUL
    önskar vi på LFB AB
    2022-12-12 Verifierad kund
    Effektiva, duktiga och försiktiga med allt bohag. Inget att klaga på, kan varmt rekommenderas!
    Tack för rekommendationen Carl-Magnus.
    "Vi tryggar flytten"
    Lycka till i nya bostaden.
    GOD JUL och GOTT NYTT ÅR
    // Viktoria LFB AB
  • Conny K
    Hej
    Vi blev mycket bra bemötta av ägaren och av personalen .både före och efter flytt.
    Trevliga, duktiga och hjälpsamma killar.
    Det var första gången vi anlitade en flyttningsbyrå och de levde verkligen upp till våra förväntningar. Allt var välpackat och skyddat för skador.
    Om vi ska flytta igen så kommer vi att anlita Lindome Flyttningsbyrå AB.
    Lena och Conny Kungsbacka-Halmstad
    Underbart!!
    Så härligt med nöjda kunder.
    Välkomna tillbaka om ni behöver hjälp i framtiden.
    2022-12-12 Verifierad kund
    Snabbt, informativt och trevligt bemötande hela vägen. Alla oro för flytt och magasinering var obefogad. Hjälpsamma ända fram till sista lådan var på plats.
    Hej hej
    Vår personal brinner för att ge våra kunder en smidig och lätt flytt.
    När man väljer att flytta med oss kan man släppa oron för själva flytten. Det finns så mycket annat att oroa sig för.
    Lycka till i framtiden.
    GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar vi på LFB AB
    2022-12-09 Spontant omdöme
    Då gick flyttlasset hem till Kungsbacka! Dessa killar alltså, så de har slitit, 3 våningen och ingen hiss! Däremot får de vår hiss!!! Grymt jobbat och stort tack för all hjälp 💪👊 #Lindomeflytt #LFB #trettiondeflytten
    Återkommande kunder är det bästa vi vet!!
    Tack för förtroendet att få hjälpa er igen och såklart ett stort tack för den fina rekommendationen.

Önskar er en riktigt GOD JUL!
    Magnus och Co på LFB AB
    2022-12-07 Verifierad kund
    Allt funkade med trevliga killar!
    Hej Allan
    Tack för att du tog dig tid att lämna en rekommendation till oss.

2022-12-07 Verifierad kund
    Bra, seriösa, aktsamma, hjälpsamma, inlyssnande.
    "Vi tryggar flytten" helt enkelt.

Tack för förtroendet.

Magnus och övrig personal på LFB AB
    2022-11-29 Verifierad kund
    proffsigt, effektivt, prisvärt
    flytt
    Precis som det ska vara.
    Låter du oss sköta flytten, då blir det precis så.

Varmt välkommen tillbaka i framtiden.
    2022-11-15 Verifierad kund
    Bra återkoppling och flytt men hade varit bra med en checklista på vad de vill att vi skulle förbereda.
    Hej på Er
    Bra att ni är nöjda med flytten.
    Vår checklista skulle ni har fått vid beställningen av flytten. Troligtvis har vi missat att skicka med den denna gången. Vi ber om ursäkt för det inträffade. Vi tar till oss detta och kommer säkerställa att checklistan skickas med till alla kunder i fortsättningen.
    Tack för er rekommendation.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar vi er alla.
    Hälsningar LFB AB
    2022-11-13 Verifierad kund
    Bra service. Jobbet gick fort! Riktigt nöjde med helheten!!
    Hej Johan
    Tack för den fina rekommendationen.
    Vår personal blir så glada när ni kunder skriver några rader...

Lycka till!
  • Malin S
    2022-11-12 Verifierad kund
    Seriös och bra firma. Levererade enligt avtal.
    Hej Malin
    Vi håller vad vi lovar.
    Det ska vara tryggt att flytta med oss.
    Vi levererar en flyttupplevelse som ska kännas bra i hjärtat.
    Tack för att du tog dig tid att rekommendera oss.

Ha nu en riktigt fin jul.
    Magnus och resten av personalen på LFB AB
    2022-11-09 Verifierad kund
    bra bemött trevlig kundmottagning

jag hade höga förväntningar och det blev som jag hoppades

flyttkillarna var fantastiskt duktiga o trevliga

Kjell o Barbro
    Stort tack för eran fina recension!
    Vi är mycket glada att vi fick hjälpa till med eran flyttning.
    Önskar er en fin höst och lycka till i den nya bostaden.
    Mvh Alla på LFB AB
    2022-11-03 Spontant omdöme
    Otroligt proffsigt och trevligt bemötande från start. Vi har köpt flytthjälp, flyttstäd och magasinering och är så nöjda. Extra stort tack till Niclas gällande offert och till Daniel som skötte inflytten helt galant. Samtliga som vart på plats har varit så trevliga och glada. Ett självklart val om ni ska flytta!
    Underbart trevligt att läsa en sådan här fin recension.
    Fantastiskt att vi levererar det som är vårat mål med varje uppdrag"En trygg flyttupplevelse från start till mål"
    Stort tack för att vi fick hjälpa er med eran flyttning och städning.
    Lycka till i den nya bostaden.
    Hälsningar från alla oss på Lindome Flyttningsbyrå AB
    2022-11-01 Spontant omdöme
    Stort tack till Niclas som löste en inte helt problemfri flytt ifrån Göteborg till en annan stad. Av flyttgubbarna, Grymt packat, grym kommunikation och trevligt bemötande, höll tiderna, ordning och reda, otroligt hjälpsamma med problemlösningar som stöttes på, inget annat än sååå bra om denna firma även flyttstädet som var exceptionellt, bara plus rekommenderas starkt till alla! Extra tack till Daniel som löste allt utan problem så tacksam för hans hjälp!
    Jaqueline!
    Vi älskar när vi sätts på prov. Det är då vi verkligen kan få visa vad vi kan.
    "Vi tryggar flytten" ...på så många olika sätt.
    Niclas och Daniel hälsar så gott till dig.
    Tack för din fina rekommendation.
    Ta hand om dig och njut av en fin höst.
    Magnus LFB AB