Mycket trevlig personal vänliga och tillmötesgående.dessutom snabba.
Lindome Flyttningsbyrå AB
Välkommen till oss Lindome Flyttningsbyrå AB! Vi har arbetat med flyttningar mer än 45 år. Hos oss kan du känna dig trygg. Läs gärna våra fina rekommendationer här på Reco. Gör som många andra...anlita oss, för en smidig flyttning. "Vi tryggar flytten" vårt motto sedan många år. Vi utför alla typer av flytt från Mölnlycke...
402 omdömen om Lindome Flyttningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2019
Toppenbra hela vägen, från offert till utfört arbete med flytt och flyttstäd! Mycket kunniga flyttkillar som tog sig tid & bar in i olika rum om så önskades. Vi är också mycket nöjda med flyttstädet, det var exemplariskt utfört. Kan varmt rekommendera Lindome Flytt.
Jag blev bemött på allra bästa sätt. En god vän rekommenderade Lindome och sa att jag skulle inte bli besviken och det blev jag inte heller. Städningen som jag köpte till utfördes till stor belåtenhet. Lindome Flytt är bara bäst och sådana trevliga och tillmötesgående killar som jobbade med flytten - helt underbara!
Bra bemötande. Professionella. Bra flytthjälp.
Trevligt bemötande, snabba i sina svar och bra utfört.
Hej Therese, Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Kul att höra att du är nöjd med din flytt. Ha en bra dag! önskar Oscar och all personal på LFB AB
Proffsig flytthjälp snabba och effektiva.
Hej Martin, Tack för din recension, skönt att höra att vi både är snabba och förmedlar professionalism. Vänliga hälsningar Oscar-Lfb
Otroligt trevligt bemötande på telefonen. Ypperligt smidigt arbete av flyttpersonal. Rekommenderar allra varmast!! Kommer att anlita Lindome Flyttningsbyrå AB vid nästa flytt.
Hej Liselotte, det värmer att höra att du så nöjd med bemötandet och att även helheten får ett toppen betyg. Ser fram emot att få flytta för dig i framtiden. Vänliga hälsningar Oscar- Lfb
Proffsigt och vänligt bemötande. Gjorde flytten väldigt smidig. Rekommenderar!
Hej Leo, Tack för recensionen. Fantastiskt att höra att du är så nöjd med din flytt! Ha en bra dag Vänliga hälsningar Oscar-Lfb
Från första kontakt ett väldigt professionellt bemötande. Killarna som skulle utföra själva flytten var på plats i tid, och det märktes att de var vana att vara försiktiga med sakerna. Jag kunde placera mig centralt i nya boendet och bara peka & förklara var jag ville att sakerna skulle placeras. Pga tillfälligt fysiskt hinder var det skönt att kunna köpa in denna tjänst från en seriös firma som Lindome flytt. Rekommenderas!
Hej Dennis. Vilken recension, tack så enormt mycket för de fina orden. Vill börja med att tacka för Förtroendet, men vill också passa på att önska dig Lycka till på Nya adressen :) Vi har som motto att "trygga flytten" vilket vi verkar ha lyckats med även denna gång. Önskar dig en trevlig dag! :) Daniel och all personal på LFB AB
Mycket professionella både när det gäller den fysiska flytten och bemötandet
Hej Luco. Tack för att ni tog er tid att Recensera oss. Det är alltid kul med positiv feedback och vi tackar ödmjukast för detta :) Ha en trevlig dag. Daniel och all Personal på LFB AB
Hej, Ska vara kortfattad. Kanon upplevelse från start till mål. Seriöst bemötande från start med stort förståelse för kundens behov. Personal som utförde flytten, finns bara ett ord. KANON. Flyttstädningen gick i samma spår, seriöst bemötande, städpersonalen var väldigt noga, Så sammanfattningen måste bli att denna firma kan jag utan tvekan rekommendera.
Hej Göran, Vad bra att vi lyckades så väl med Uppdraget :) Vi hoppas att du ska trivas på Nya adressen och tackar för Förtroendet och de fina orden. Daniel och all personal på LFB AB
Bemötande mycket bra Förväntningarna uppfylldes på ett bra sätt Städningens resultat var på alla sätt utmärkta
Hej Ebher. Vad Kul att du var nöjd med våra tjänster och att resultat blev som förväntat :) Vi tackar ödmjukast för förtroendet. Daniel och all personal på LFB AB
Vi anlitade Lindome flytt för nerpackning, flytt och flyttstäd. Det var en enkel och rak kommunikation från start och allt gick smidigt och snabbt. Alla var trevliga och gjorde ett bra jobb.
Hej Elisabeth, Tack för din recension och trevligt bemötande vid Uppdragets utföranden. Vi hoppas att ni ska trivas på den nya adressen :) Daniel och all personal på LFB AB
Mycket fint bemötande i alla led och pålitliga. Önskade bättre flytthjälp än vid tidigare flyttar. Lindome Flyttningsbyrå AB levde i hög grad upp till det. De är väl insatta och kvalitetsmedvetna i sin verksamhet. Jag är mycket nöjd med flytthjälpen jag beställde och allt kring den. Litet missförstånd i slutet, när inte minst jag var väldigt trött, drar ner betyget.
Personligt engagemang, flexibla lösningar och fullservice gör stor skillnad.
Hej Anders, Tack för de fina orden. Vi försöker alltid att erbjuda service till max och det känns Bra att veta att vi lyckades även denna gång :) Vi önskar er lycka till på Nya adressen. Mvh Daniel och all personal på LFB AB
Jag blev väl bemött, det gick smidigt och enkelt. Lätt att lämna och hämta ut. Jag fick flytthjälp och mina saker flyttades, det var väldigt smidigt och gick snabbt.
Tack för de fina orden Nova, Och för att du tog dig tid att recensera oss, Härligt att höra att denna flytt blev precis som du önskat. Ha en bra fredag och en trevlig helg Oscar-Lfb
Tydlig offert och prismodell, tillgängliga, noggranna och positiva medarbetare. Allt flöt på precis enligt våra förväntningar, gick t o m fortare (fast det kanske var för att vi förarbetat så mycket 😉)
Hej Berith, Tack för att du tog dig tid att recensera oss. Killarna var helnöjda med att få flytta för er då förberedelserna från er sida var utmärkta inför flytten. Ha en bra dag och en trevlig helg Oscar-Lfb
Har haft förmånen att anlita Lindome Flytt i många år. Alltid bemötts av härliga, kunniga och trevliga personer oavsett om det handlat om företagsledningen eller killarna som gör det fysiska arbetet. Noggranna, varsamma, snabba, punktliga osv. Utöver att som sagt vara väldigt trevliga att arbeta med.
Hej Henrik. Alltid lika trevligt att få hjälpa till med era olika projekt. Vi har som du skriver haft förmånen att få hjälpa er genom åren med en hel del saker. Alltid lika trevligt när ni ringer och killarna tycker även om att få arbeta för er. Stort tack för den fina recensionen och glada hälsningar från Alla oss Lindome Flyttningsbyrå AB
Trevliga killar som med snabbhet och elegans flyttade vårt förråd! Allt flöt på snabbt och snyggt!
Hej Fredrik. Tack för att du tog dig tiden att recensera oss :) Vi tackar även för förtroendet och hoppas att ni ska trivas på Nya adressen. Killarna hälsar så gott. Daniel och all personal på LFB AB
Mycket effektivt, systematiskt och proffsigt. Varsamt med alla tillhörigheter. Är supernöjd!
Hej Gunilla. Vad glädjande att det gick så bra vid utförandet av uppdrget och tack för de fina orden :) Vi försöker alltid att tillämpa högsta möjliga service och arbetar efter mottot "Vi tryggar flytten" . Mvh, Daniel LFB AB
Tillmötesgående och pålitliga.
Hej Tove. Tack för att Du tog dig tiden att recensera oss. Enormt glädjande att du var nöjd med våra tjänster. :) Mvh, Daniel och all personal på LFB AB
Killarna jobbade effektivt vid hela flytten, helt otroligt att de orkade med allt.
Hej, Tack för din recension och extra glädjande i det hela är givetvis att killarna gjort ett Så bra jobb :) Vi önskar dig lycka till! Mvh, Daniel och all personal på LFB AB
Trevligt bemötande! Killarna jobbade snabbt och effektivt! En superbra flytt! Har anlitat dom tidigare, var lika nöjd då! Har rekommenderat dom till vänner och bekanta!
Hej Anita, återkommande kunder är alltid lika roligt. Härligt att även denna flytt blev precis som du tänkt dig! Med vänliga hälsningar Oscar - LFB
Personalen var proffsiga och kunde sitt jobb 👍🏽
Hej Silvana, Tack för din fina recension och stort tack att vi fick hjälpa till med er flytt. Hoppas att ni trivs i eran nya lägenheten. Med vänlig hälsning personalen på LFB
Mycket nöjd! Bra kommunikation med personalen. Allt gick enligt plan.
Anna Karin, Vad kul att höra att vi levde upp till de förväntningar som du hade . Det var ett nöje att få flytta för dig. Mvh Oscar - LFB AB
Snabbt svar på förfrågan, bra uppskattning av offert. Snabba, lösningsorienterade flyttkillar. Supernöjd!
Hej Annika, Vad kul att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi arbetar efter vårt motto "Vi tryggar flytten" skönt att detta återspeglas i din upplevelse av oss. Mvh Oscar och all personal på Lindome flyttningsbyrå
Lugnt och tryggt. Jag använde SMF Flyttföretagens Flyttlåda med specialmått till deras lastbilar och packade allt själv före flyttdagen, spännande att få vara med och se arbetet, lite extra hjälp när skruven lossnat från mitt bord, visar på deras familjenära känsla de förmedlar till kunden. Överenskommet fast pris, väl värt för uppdraget.
Hej Catherine, Vi vill tacka för förtroendet att vi fick lov att utföra din flytt. Härligt att höra att din flytt upplevelse blev så som du tänkt dig. Tack för att du tog tid att skriva en recension! Det betyder mycket för oss. Ha en fortsatt trevlig sommar! Oscar - LFB AB
Trevligt bemötande och kommer absolut rekommendera till andra och även anlita själv igen
Micael, Vad kul att höra. :) Hoppas att du ska trivas på din Nya adress, annars är du Alltid välkommen åter. Trevlig sommar! Daniel - LFB AB
Köpte både flytt och städ. Mycket trevliga och proffsiga killar som utförde flytten. Städningen var mycket bra. Kan verkligen rekommendera Lindome Flyttningsbyrå.
Hej Mona-Lisa. Tack för de fina orden, detta ska vi framföra till våra duktiga flyttkillar och städpersonal :) Samtidigt måste vi få tacka för förtroendet och önskar dig lycka till på Nya adressen. Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Överförvänta bra. Mycket trevliga killar allihop Både på flytten och städningen
Hej Håkan. Gud vad kul det är när allt går som det ska. Vi tackar för förtroendet och önskar dig lycka till på Nya adressen :) Daniel och all personal på LFB AB
Fantastiskt bra personal. Flytten gick enkelt och utan problem
Hej Kristoffer. Vad kul att flytten gick bra och att du var nöjd med killarna. Vi har som mål att alltid "trygga flytten" så det känns extra kul när det går som alla Vill :) Trevlig sommar!
Mycket trevliga och kompetenta. Är väldigt försiktiga och noggranna med att säkra pch skydda godset. Snabba och kom i tid. De kostade mest av de offerter vi tog in men med det resultatet var det värt varje krona.
Hej Bosse. Tack för din recension och de fina orden. Vi på Lindome Flyttningsbyrå gör alltid allt vad vi kan för att "trygga flytten" vilket vi är erkänt duktiga på att göra. Vi tackar för förtroendet och önskar samtidigt dig en Trevlig sommar :) Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Enkel och smidig flytt. Mycket bra bemötande och omhändertagande av alla möbler och saker. Kan varmt rekommendera LBF.
Hej Susanna. Tack för recensionen och rekommendationen. Vi på LFB AB vill passa på att önska dig en Trevlig sommar :) Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Enkelt och smidigt Fick låna Flyttkartonger. Flyttning och flyttstädning på ett ställe Mycket trevliga flyttkillar Helnöjda
Hej Per-Olov. Vad härligt att höra att du var nöjd med uppdragets utförande. Vi gör alltid vårt bästa och med humöret på topp brukar det ge nöjda kunder :) Tack för förtroendet och Trevlig sommar! Daniel och all personal på LFB AB
Jag blev snabbt och väl bemött när jag ringde, de gjorde en plan. Jag kände mig trygg i att det skulle bli som det var planerat. De kom när de skulle och gjorde sitt yttersta. De var trevliga och vänliga. Jag återkopplade efteråt och de tog emot informationen på ett snyggt och bra sätt.
Hej Anette. Tack för din recension och för förtroendet utav Uppdraget. Vi tar alltid till oss All information som kommer till oss och Bra med feedback, tack för det :) Trevlig sommar önskar vi alla på LFB
Lindome flyttningsbyrå AB var effektiva och trevliga!
Magnus! Tack för de fina orden och för förtroendet :) Trevlig sommar önskar Vi dig. Daniel - LFB AB
Bra bemött både på telefon och via mail i och med att jag använt andra flyttfirmor förut så var inte förväntningarna så höga,men Lindome flytt vara av en helt annan klass mycket nöjd med resultatet. Vi var ganska sena med att boka flytt och till råga på allt så ville vi byta dag efter att vi bokat datum inga problem att byta dag och vecka kom på utsatt tid och var (rädda) om möblerna. Kunniga flytt killar som arbetade på bra Vi bokade även flytt städ med ett väldigt bra resultat , fick beröm av fastighetsägaren
Morgan! Tack för de fina Orden och för att du tog dig tiden att recensera oss, Visst är det härligt när det blir som man önskar :) Vårt motto är att alltid "Trygga flytten" och det känns som att vi lyckats med just detta, Kul! Vi på LFB AB vill passa på att önska er en Trevlig sommar! Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Trots kort tid kunde de ställa upp med trevlig och hjälpsam personal.
Hej Laila! Tack för att du tog dig Tid att recensera oss och vad kul att Killarna lyckats så väl med uppdraget. Vi tackar för Förtroendet och önskar dig en Trevlig sommar :) Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Bra service hela vägen från första träffen innan avtal (hembesök) fram tills allt var inflyttat i ny bostad. Bra service o ersättning vid små skador på möbler under utan krångel. Kunden i fokus från start till mål! Rekommenderar Lindome flytt till alla!
Hej Martin. Vad kul att vi fick hjälpa till med eran Flyttning. Det är givetvis tråkigt när saker går sönder, men där måste man ta sitt ansvar och trots att vi gör allt vi kan för att motverka detta så är det mänskligt att göra fel, så länge som man står för det. Vi önskar er lycka till på Nya adressen och Trevlig sommar :) Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Snabbt svar på förfrågan, snabb flytt tog 40 min men minsta debitering 2 timmar. Borde tagit en firma med löpande timmar istället. Förstagångs beställare av flytt mitt misstag eller? Det är svårt att beräkna flytt tid av en lekman
Hej. Det är ju faktiskt så här det funkar även om jag förstår hur du tänker. Om man ringer och begär ett pris så får vi kalkylera ungefär vad vi tror att det åtgår för totaltid åt uppdraget. I den tiden ingår resan dit, själva uppdraget ,samt resan tillbaka inklusive servicefordon ev trängselskatt parkering etc. Vi betalar lön till vår personal även när de sitter i lastbilen eller servicebilen på väg till uppdraget. Vi erbjuder givetvis löpande pris också men där är minimitiden satt till två timmar så i det fallet hade de...
Bra bemötande, snabb återkoppling
Hej Ruth. Tack för att du tog dig tiden att recensera oss. Vi vill passa på att önska dig en Trevlig sommar :) Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Vi beställde flytt av våra tyngsta möbler och det gick snabbt och killarna var trevliga. Antagligen kommer vi att anlita dom vid nästa flytt också.
Hej Kristina. Vad kul att vi lyckades med uppdraget. Vi strävar alltid efter flyttperfektion och det verkar som om att vi lyckats även denna gång :) Lycka till på Nya adressen och trevlig Sommar. Daniel och all personal på LFB AB
Supertrevliga, både de som hjälper till att flytta och de på kontoret. Lätta att ha att göra med. Lätt att få tag på om det behövs. Tyckte det var lite oklart när man bokat, då man inte fick en bokningsbekräftelse vilket hade gjort det hela ännu bättre.
Hej Emma. Tack för att du tog dig tiden att recensera oss, och givetvis tar vi till oss kring Bokningsbekräftelsen. Vi hoppas att du ska trivas på den Nya adressen och att ni får en trevlig Sommar :) Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Trevligt bemötande och snabba och ordentligt jobb.
Hej Kia. Tack för din recension och vad kul att du är nöjd med utförandet av flyttningen. Vi hoppas att du ska trivas på din Nya adress och vill även passa på att önska Dig en trevlig Sommar :) Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Trevligt bemötande. Snabb och smidig service.
Tack Helene för att du tog dig tiden att recensera oss. Vi vill passa på att Önska dig en trevlig Sommar :) Daniel och all personal på LFB AB
Kanonservice. Kom i tid enligt plan. Jobbade hårt och effektivt trots varm dag och långt att gå. Serviceinriktade. Kommer absolut att anlita dem fler gånger.
Hej. Kul att vi kunde motsvara förväntningarna. :) Visst är det en större påfrestan vid högre temperaturer, men detta måste man väga upp med ett rikligt intag av Vätska vilket vi ofta påtalar för våran personal. Kul att vi fick hjälpa till! Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Hade gett högre betyg om LFB hade tagit ansvar bättre. Anlitade företaget för flyttstädning också. Städningen ok, men de gjorde sönder en persienn. Tog upp detta med LFB som jag anlitat, men fick svar att persiennen var gammal och kunde gå sönder när som helst, ville inte återställa den. Persiennen är gammal, men hade inte gått sönder när vi använt den. Tycker det är oansvarig. Inte går jag hem till nåt och rådat göra sönder nåt, sen påstar att saker är gammal och kan går sönder när som helst utan att se till det bli lagad. Till plus så gjorde flyttkillarna ett bra jobb.
Hej. Vi ser alltid till att reparera eller ersätta saker som vi skadar i samband med flytt. Detta sker i samförstånd och dialog med kunden. Vissa saker har ju en tendens att bli sköra när de åldras tex plastdetaljer. Persienner som sitter i ett fönster utsätts för extrema temperaturskiftningar och uv strålning vilket gör att de åldras snabbt. Plastdetaljerna blir då med tiden sköra. Detta är anledningen till att de med tiden går i sönder. Att detta sker just när städpersonal tar i handtaget är ju extremt olyckligt och tråkigt...
Mkt bra och proffitionella. Hade ett flyt hela vägen.
Hej Annelie. Vad skönt att höra att det gick så bra med Flyttningen och vi på LFB vill passa på att önska dig en trevlig Sommar och ett stort lycka till på Nya adressen :) Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Bra service och hjälpsam personal
Hej Magnus! Vad kul att du är nöjd med hjälpen du fick utav oss. Vårt motto är att alltid "trygga flytten" och det känns som att vi lyckades även denna gång :) Trevlig sommar! Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB
Proffsigt och trevligt bemötande, från början till slut. Vi hade bokat en flytt av en tvåa. Inte fasligt mycket möbler, men mycket lådor och tyvärr andra våningen utan hiss för utflytten. Vi var lite stressade då vi bara hade blivit tilldelad 2 timmars hisstid för inflyttningen, men killarna som kom från LFB löste det galant, både med att få ut allting från den gamla bostaden och in i den nya. De hade till och med lite tid till godo när de var klara. Inga problem med att få låna flyttlådor. Slutfaktura i enlighet med offert. Skulle absolut använda LFB igen!
Hej Edin. Vad kul att vi lyckats motsvara era Förväntningar. Vi försöker alltid att tillämpa flyttperfektion då vi har som motto att "Vi ska trygga flytten" :) Hoppas att ni ska trivas på eran Nya adress och trevlig Sommar! Daniel - Lindome Flyttningsbyrå AB