Mycket bra produkter, bra priser och förträfflig rådgivning. Så här ska det vara att handla på nätet. Högsta betyg.
Loh Electronics AB
Loh Electronics AB erbjuder smarta och pålitliga elektroniklösningar för både dig som privatperson och företag. Med ett brett sortiment inom nätverk, antenner, fordons- och hemelektronik kombinerar vi hög kvalitet med teknisk expertis och personlig service. Vårt fokus ligger på att göra avancerad teknik enkel, tillgänglig och...
436 omdömen om Loh Electronics AB
Väldigt bra service. Beställde först fel produkt men efter kontakt på mejlen rättade vi till det och jag fick rätt produkt skickad på några dagar.
Snabba leveranser, bra support. Samt mycket dokumentation om produkterna.
Snabb leverans, prisvärd produkt.
Snabba, bra information. Lätt att handla här.
Snabb och smidig leverans! Jag köpte backsensorer som jag inte har hunnit montera ännu, men de känns bra i material och utförande, delarna är väl uppmärkta och monteringsanvisningen är tydlig.
Snabb leverans och billigare än konkurrenter
Det är alltid lika lätt att hitta det jag söker och så är det enkelt att betala. Trevliga också när jag har lite tekniska frågor om något som jag funderar över att köpa. Ett bra företag som jag rekommenderar varmt!
Brukar inte lämna receptioner men denna gång vart det topp betyg. Beställde innan kl 15-16 fick leverans dagen efter. Vart lite osäker kring min orderbekräftelse så hörde av mig till supporten och fick svar inom några minuter. Precis sån service många företag saknar idag! Kommer garanterat handla mer :)
Mycket service medvetande och snabba svar
Svin fin service! Hjälpsam personal som bryr sig och tar sig tid!
Grym service och supersnabb leverans
Mycket bra! Toppen kundservice också!
Överprisade prudukter för motorburen ungdom
Snabba, hög servicegrad, bra produkter
Snabba svar och bra hantering samt kvalitet på produkterna! Mycket bra!
Bara bra upplevelse. Snabb kontakt och snabba leveranser. Lösningsorienterade.
snabba svar , snabb leverans av varor
Priset var OK och jag fick snabb leverans.
Eyehejeheejejydhdyfjjddydydhhrh
Superbra support och hjälp med felsökning samt förslag på åtgärder så allt fungerar som det ska. vil lyfta Ludwig som jag hade kontakt med mycket bra support från honom
Mycket snabb och bra service.
Jag köper rätt många saker på nätet men jag måste säga att Loh Electronics är oslagbara vad gäller både service och leveranstider. Det är ett rent nöje att göra affärer med dem
Snabbt o smidigt produkten var som förväntat
Enkel og rask levering, produktene fungerer som forventet.
Lätta saker att installera, med besiktningen godkände inte Lohs lösning på kapsling av gasspjällskontakten. Jag åkte på en ombesiktning (1340kr) och att göra en bonnalösning på plats på besiktningen med epoxylim för att slippa ytterligare en ombesiktning.
Hej! Tack för att du delade med dig av detta. Kontakta oss gärna på support@lohelectronics.se
Toppenbra support / mvh Jonas
Snabb hantering, dokumentation och intyg. Enkelt att installera
Bra bemötande. Professionellt hanterande. Dialog. Köpte ubiquity antenner som behövde ställas in
Ja min givare paja ju två gånger och andra gången va dom så snälla som skickade en ny då jag precis hade beställt en, riktigt sköna grabbar och jätte trevlig service.
Fast delivery and product is right, thanks!
Är det tillräckligt med 10,65V från induktiv givare? Fram till kortet för hastighetsstyrnimg?
Hej! Kontakta oss gärna på support@lohelectronics.se för supportfrågor så ska vi hjälpa dig vidare direkt.
Otroligt trevligt personal, snabb service och utomordentligt snabba leveranser.
Väldigt hjälpsam och tillmötesgående! Tusen tack för all hjälp!
Upplevelsen är bra! Snabba svar på frågor mm. Har inte hunnit koppla in H-regget, så har ingen matnyttig feedback på produkten just nu. Men skicka en ny fråga om 3 veckor så får vi se.
Ser ut att funger, men har ej testat denna fullt ut så lite svårt att bedöma ännu.
Beställningen av boken gick väldigt lätt och leveransen blev smidig och jag tackar för det
Fixar speciallösningen, det är ingen konst för dom, dom suckar inte ens!
Fantastisk kundsupport. Jag hade inte klarat å löst inkopplingen utan deras suveräna support. Bara bra å säga om detta företag
Enda i Sverige som har tillgång till Smlight! Sjukt bra prylar. Bra utbud för övrigt också så klart. Snabbt och smidigt att skicka efter, närma att kunna besöka om man skulle behöva.
Enkelt att beställa med snabb och smidig leverans.
Snabbt expedierat Produkten lätt att installera
Bra och snabb service. Trevlig personal
Bra varor och väldigt snabb leverans!
Snabb leverans men lite väl dyrt h reg
Mycket tillmötesgående och hjälpsamma när jag ringde och frågade om råd. Supersnabb leverans när jag beställde. Sammantaget en mycket bra leverantör som inte bara är snabb på leveranser utan även håller en mycket kompetent support.
Snabb leverans bra produkt :)
Grymt kundfocus och är mycket kunniga. Så ska man bygga en atraktor är valet lätt vilken firma man ska köpa från.
bra service+snabb frakt ------
Kul och genuin webbshop, snabb leverans!