Loh Electronics AB

Loh Electronics AB

• BadgeTwoYears
Llama 019-707 03 60 Compartir

Loh Electronics AB erbjuder smarta och pålitliga elektroniklösningar för både dig som privatperson och företag. Med ett brett sortiment inom nätverk, antenner, fordons- och hemelektronik kombinerar vi hög kvalitet med teknisk expertis och personlig service. Vårt fokus ligger på att göra avancerad teknik enkel, tillgänglig och...

308 omdömen om Loh Electronics AB

Mateusz S
Escribió sobre Loh Electronics AB

Mycket seriös butik inom elektronik. Produkten är helt i linje med den tekniska specifikationen och tillverkarens beskrivning. Alla parametrar, märkningar och innehåll i leveransen stämmer perfekt. Originalprodukt, fabriksförpackad och i utmärkt skick. Priset är rimligt och konkurrenskraftigt i förhållande med kvaliteten. Ett stort plus för tydliga och korrekta tekniska produktbeskrivningar som verkligen överensstämmer med det levererade varan. Orderhanteringen håller mycket hög nivå: snabb behandling, expressleverans och...

Contenido ofensivo
Elegir motivo:
Alaviuhkola K
Escribió sobre Loh Electronics AB

Fast delivery. Helpful customer service.

Gert Å
Escribió sobre Loh Electronics AB

De har varit väldigt hjälpsamma vid frågor och lämnat ut bra beskrivningar. Snabb service.

Mattias D
Escribió sobre Loh Electronics AB

Mycket bra service på alla punkter, så som service, kommunikation och retur ärenden. Har handlat där många gånger och kommer fortsätta med det.

Joakim P

Bra snabb service.................

Thomas M
Escribió sobre Loh Electronics AB

Jag köpte TFA Weatherhub Temperaturvakt Controller/Gateway. Lätt att beställa, bra betalningsalternativ, bra och tydlig löpande information om leveranser m.m. och snabb handläggning.

Mattias N
Escribió sobre Loh Electronics AB

Snabb leverans. Fick det jag beställde.

Henri Mikael A
Escribió sobre Loh Electronics AB

Galet snabb leverans! Fick varan i brevlådan dagen efter beställning.

Christian N
Escribió sobre Loh Electronics AB

Mycket bra pris och mycket snabb leverans.

Christer A
Escribió sobre Loh Electronics AB

Bra Service, galet snabba med leveransen.

Massimo B
Escribió sobre Loh Electronics AB

Everything perfect. Thank you.

Roman M
Escribió sobre Loh Electronics AB

Bra priser, extremt snabb leverans även om jag valde att de skulle skicka det som brev och ett väldigt bra utbud av varor. Kommer definitivt att handla där igen.

Melker F
Escribió sobre Loh Electronics AB

Sjukt bra kundservice mycket hjälp med min a traktor angående h reg👍

Jim L
Escribió sobre Loh Electronics AB

Bra produkter och fantastisk support

Martin B
Escribió sobre Loh Electronics AB

Detta var vårt tredje inköp av "Hcan" hos Loh och alltid samma fina service och support. Snabbt och smidigt dessutom! De är proffs - inte bara på att leverera bra produkter utan även att ge support och service! Rekommenderas!

Peter T
Escribió sobre Loh Electronics AB

Snabb service och kunnig personal

Albin E
Escribió sobre Loh Electronics AB

Riktigt bra enkelt att beställa och går riktigt snabbt att få hem till dörren

Kjell N
Escribió sobre Loh Electronics AB

Mycket bra support. Rekommenderas !!

Jan-Ove J
Escribió sobre Loh Electronics AB

Snabb service kunnig och trevlig personal

Fredrik S

Snabb leverans bra hemsida 🤗✨👍

Zeb D
Escribió sobre Loh Electronics AB

Jag har inte fått tillbaka ett mail och min produkt efter jag köpt fel sökning av h-can

Dennis T
Escribió sobre Loh Electronics AB

Toppen bra produkter som såldes och snabb leverans.

Rebecca L

Snabbt och smidigt , Leverans på ett kick

Kjell S
Escribió sobre Loh Electronics AB

Resultatet så langt har vært bra. Temperatur enhetene finner sin plass i Tellstick systemet uten problemer.

Peter S
Escribió sobre Loh Electronics AB

Jag har handlat många gånger med Loh Electronics och det har alltid varit lätt och gått smidigt. Har köpt temperaturvakt och webbkamera mm Produkterna har fungerat felfritt i alla år. Jag är väldigt nöjd både med bemötandet och med utrustningen jag köpt.

Bo A
Escribió sobre Loh Electronics AB

Rätt vara, snabbt och smidigt

Mats G
Escribió sobre Loh Electronics AB

Hej ni är super bra. väldigt snabb service och leverans. trevliga och prata med . Beställde epa prylar H-reg delar

Jan F
Escribió sobre Loh Electronics AB

Allt gick smidigt och med snabb leverans.

Martin L
Escribió sobre Loh Electronics AB

Grymt snabba leveranser och super support 👌🏻

Tholén A
Escribió sobre Loh Electronics AB

Riktigt bra service och snabba leveranser!

Gustaf B
Escribió sobre Loh Electronics AB

Då vi hade lite bekymmer med vårt H-regg så ringde jag in med några frågor och fick fantastiskt bra svar. Visade sig inte vara fel på H-regget utan ett annat fel i bilen. Beställde ändå nya kablar och relä för att göra en snygg montering. Stort tack till extremt kunnig och professionell personal.

Daniel G
Escribió sobre Loh Electronics AB

Smidig och bra webshop. Skickade snabbt.

Markus S
Escribió sobre Loh Electronics AB

Verkligen en positiv köpupplevelse. Bra och snabb personlig service som hjälpte mig att hitta rätt produkt då den jag ville ha hade lång leveranstid. Här handlar jag gärna igen och kan givetvis rekommendera andra att göra det också.

Christer P
Escribió sobre Loh Electronics AB

Lätt att beställa och betala och snabb leverans. Jättebra!

Mirko M
Escribió sobre Loh Electronics AB

Fick en rekommendation av en vän och det var väldigt enkelt att hitta produkterna jag behövde och att beställa och betala. Allt gick snabbt och enkelt och produkterna var enligt beskrivningen på hemsidan.

Jan-Åke J
Escribió sobre Loh Electronics AB

Snabb leverans och produkten fungerar perfekt. Toppen!

Jonas Carl Patrik B
Escribió sobre Loh Electronics AB

Bra service snabba leveraner bra grejer

Pascal D
Escribió sobre Loh Electronics AB

Leveransen var båda gånger jättesnabb ( inom 2 arbetsdagar) Bygga min son bil till än A traktor och finns bra filmer man kan titta hur man gör. Med alle delar jag behöver finns lapp som beskriver hur man ska göra. Toppen

Christer J
Escribió sobre Loh Electronics AB

Otroligt snabb leverans. Trots en liten beställning fick jag den dagen efter.

Lars B
Escribió sobre Loh Electronics AB

Productkunninga trevliga samt snabb leverans

Andreas H
Escribió sobre Loh Electronics AB

Snabbast o bäst bra beskrivning ni är toppen

Rickard J

Snabb leverans. Bra produkter. Kommer handla där igen

Per N
Escribió sobre Loh Electronics AB

Inga problem bara funkar och snabba leveranser direkt i brevlådan eller ombud.

Jimmy D
Escribió sobre Loh Electronics AB

Jag köpte en växelspärrplatta till V70. Snabb leverans. Fick modifiera lite pga spakställ slitet. Blev bra efter lite justering. Nöjd med det!

Magnus K
Escribió sobre Loh Electronics AB

Snabb behandling av order och leverans. Kunde inte gått smidigare

Aron W
Escribió sobre Loh Electronics AB

Snabb och smidig leverans, riktigt bra företag med kvalitet grejer!

Andrej K
Escribió sobre Loh Electronics AB

They had a very hard item to get - on stock. The whole shopping experience was efficient, the item shipped immediately and the delivery time to Slovenia much shorter than expected and stated during the checkout. A+++ experience. The only "downside" was the use of Swedish language in automated e-mails but I guess that happens when you are ordering gadgets from Sweden. 😂

Mia N
Escribió sobre Loh Electronics AB

Bra priser och snabba leveranser!

Andreas L
Escribió sobre Loh Electronics AB

Bra priser och grymt snabb leverans!

Veronica P
Escribió sobre Loh Electronics AB

Verkligen supersnabb leverans! Beställde en plombering på onsdagen och den kom med posten på torsdagen. Mycket uppskattat!