LotusEco

LotusEco

• BadgeFourYears
4.8
Ring 0455-232 02 Dela

LotusEco grundades 2009 och alla kläder vi säljer är GOTS-certifierade – eftersom GOTS är oberoende och en av de som ställer högst krav. Det gör det enkelt för dig att shoppa schysst – allt du köper hos oss är ekologiskt, rättvist producerat och certifierat av en oberoende organisation. Målsättningen är att erbjuda ett komplett...

708 omdömen om LotusEco

Sedan starten hos Reco 2018

Bengt E
Skrev om LotusEco

Köpte två pyjamas i trikå. Fantastisk kvalitet med utmärkt miljöstuk. Fortsätt så!

Inger S
Skrev om LotusEco

Upplever inte frågorna relevanta eftersom jag handlat på nätet och ingen personlig kontakt förekommit. Upplever att leveransen var snabb, plaggens kvalitet verkar ok men det kräver en tids användning samt tvätt av produkten för att kunna svara på era frågor - kanske behöver ni fila lite på dem - för breda och generella frågeställningar?

Christiane H

Vi bor på Åland och det burkar vara krånglig och med dyr frakt att beställer hit, men hos LotusEco gick det jättesmidigt, snabbt och frakten var absolut rimligt! Kläderna som jag beställde är av jättebra kvalitet och jag är väldigt nöjd med dem. Kan varmt rekommenderar affären!

Veronika J
Skrev om LotusEco

Det är alltid toppenkvalité på kläderna och de känns dessutom bra att köpa! Snabba svar via hemsidan på frågor som kan dyka upp och bra att kunna hämta kläderna på plats om man vill det.

Maria D
Skrev om LotusEco

Jag skulle köpa en klänning och mejlade butiken för att få råd om storlek. Fick snabb oxh supertrevlig respons! Enkelt att handla och paketet kom fort hem. Toppennöjd!/Maria

Ulla W
Skrev om LotusEco

Mycket snabb leverans direkt hem i brevlådan. Bra information.

Petra G
Skrev om LotusEco

Härlig kvalitet och fin passform. Snabb leverans.

Lars-göran H

Jag köpte en pyjamas. Produkten höll högsta kvalitet. All info korrekt och leveransen slutfördes till och med snabbare änb beräknat. Då blir det högsta betyg från mig!

Alexandra  F
Skrev om LotusEco

Mycket bra varor! Otroligt snabb leverans. Tack!

Kerstin B
Skrev om LotusEco

Fina plagg, bra passform och material!

Lena R
Skrev om LotusEco

Snabb leverans, det är bra. Jag har inte hunnit testa varan ännu. Jag har dock inte fått någon faktura. Jag har bekräftat att jag fått varan (är levererad). Jag vill gärna betala direkt, annars lätt att man missar det.

Susanne B
Skrev om LotusEco

Mina förväntningar besannades. En toppenskön badrock och en topp köpte jag. Snabb leverans också.

Nathalie N
Skrev om LotusEco

Fint utbud, reko tänk, snabb service!

Monica P
Skrev om LotusEco

Snabb leverans och bra varor. Bra kläder och snabb leverans

Korinna N
Skrev om LotusEco

Byxorna jag beställde var mycket fina. Snabb leverans till brevlådan 👍🏼

Camilla W
Skrev om LotusEco

Köpt morgonrock till dottern och hon blev väldigt nöjd! Snabb leverans!

Yvonne L
Skrev om LotusEco

Mycket bra bemötande av personal som var engagerad i att varorna skulle uppfylla mina förväntningar. Snabb leverans och varor som också uppfyllde mina förväntningar. Mycket nöjd alltså med mitt första köp hos LotusEco.!

Linnéa J
Skrev om LotusEco

Trevligt bemötande, snabb leverans, bra kommunikation.

Mariella B
Skrev om LotusEco

Snabbt leverans, topp kvalitet, lätt att beställa och älskar mina trosor

Ann E
Skrev om LotusEco

Nöjd med varan, snabb leverans

Karla S
Skrev om LotusEco

Bra kvalitet, bra service (alltså snabb leverans) och hyfsade priser

Ing-Marie B
Skrev om LotusEco

Snabb leverans. Fin kofta från Engel. Har en i annan färg sen tidigare. Superkvalitet.

Kjell N
Skrev om LotusEco

Bra kvalite på varan. Snabb leverans

Abdullahi I
Skrev om LotusEco

Redan efter första tvätten så blev det flera hål på ett av kalsongerna

Svar från LotusEco

Hej Abdullahi! Det var verkligen tråkigt att höra! Skicka in en reklamation till oss (ett foto på defekten) så löser vi självklart detta så du får ett nytt par kalsonger eller pengarna tillbaka. Du började med att skriva detta omdöme utan att först kontakta oss och ge oss en chans att lösa problemet. Hade du gjort det är jag säker på att du lämnat ett bättre omdöme om oss. Jag hoppas du i övrigt är nöjd med vår service och våra produkter även om det verkar som du fått ett måndagsexemplar av ett par kalsonger. Allt gott!...

Karin W
Skrev om LotusEco

Snabba med leverans och mycket trevligt bemötande.

Daniela F
Skrev om LotusEco

Supersnabb leverans och fin produkt. Tack!

Beate L
Skrev om LotusEco

Mycket snabb service, fina produkter till bra pris. Perfekt! Men jag svarar bara för att jag tycker att LotusEco är så bra. Man kräks nästan av alla omdömen osv. Det går nästan inte längre att ringa ett samtal till företag utan att bli uppringd därefter "Hur var din upplevelse?". Tänk om alla resurser skulle läggas på bättre saker!

Svar från LotusEco

Tack Beate för ditt fina omdöme och din uppskattning av våra produkter och vår service! Jag förstår precis vad du menar med alla kundundersökningar t ex när man ringer stora företag. För oss som väldigt litet företag är omdömena viktiga för att nya kunder skall känna förtroende för oss och våga handla första gången från ett för dem nytt företag. Tack för att du tog dig tid att lämna ett fint omdöme om oss! Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen åter! ♡ Ben /LotusEco

Linda F
Skrev om LotusEco

Alla kläder passade! Det händer inte ofta när man beställer online. Snabb service, varorna kom på ett kick!

Sara H
Skrev om LotusEco

Snabbt, smidigt och riktigt prisvärda eko-tröjor. Stort tack!

Nina W
Skrev om LotusEco

Snabb leverans av de varor jag beställt.

Linnea V
Skrev om LotusEco

Fint att kunna hitta en återförsäljare som säljer Fairtrade och Gots Bra produkter:)

Martin E
Skrev om LotusEco

Bra service och snabb leverans. Bra information om storleken på produkten.

Marika S
Skrev om LotusEco

Fina kläder och bra service, snabb leverans

Maria M
Skrev om LotusEco

Kläderna var jättefina! Det var inget att klaga på.

Hans J
Skrev om LotusEco

Fina kläder och snabb leverans

Åsa D
Skrev om LotusEco

Jag har handlat flera varor från Lotus Eco. De har bra ekologiska kläder till rimliga priser. Leveransen är alltid snabb och det är enkelt att kommunicera med dem vid behov. Jag kan varmt rekommendera dem till andra.

Birgitta R
Skrev om LotusEco

Snabb leverans o perfekta varor.

Kerstin B

Bra bemötande. Snabb service

Martin B
Skrev om LotusEco

Väldigt snabb leverans. Fått vettiga svar på frågor redan innan jag beställde. Intressant sortiment med varor som inte finns i vanliga butiker i Sverige. Jag köpte undertröjor i ekologisk merinoull och silke, "Made in Germany", är jättenöjd hittills, får se hur länge de håller.

Eva A
Skrev om LotusEco

Alltid trevligt bemött , har varit nöjd över mina beställningar . En retur har jag gjort pga. för kort byxor som annars var väldigt fina. Kan verkligen rekommendera Lotus Eco. mvh Eva

Svar från LotusEco

Tack Eva för ditt fina omdöme och din uppskattning! Vi beklagar att hängselbyxorna från People Tree inte räckte i längden till dig. Vi har byxor i olika längder och skriver alltid ut beninnerlängden, så också på dessa. Saknas beninnerlängd på någon byxa går det fint att ställa en produktfråga. Vi har även en kategori för långa kvinnor där vi försöker lista plagg som passar om man är lite längre än genomsnittet både i ben och armar. Varmt välkommen åter! ♡ Ben /LotusEco

Anthony B
Skrev om LotusEco

Snabbt, hjälpsamt och vänligt!

Kim H
Skrev om LotusEco

Snabb leverans och bra kvalite på kläderna

Charlotte F
Skrev om LotusEco

Jag köpte ekologiska barntrosor och jag mailade och frågade om företaget skickar momsfritt till Åland. Jag fick ett snabbt och trevligt svar att det gjorde de. Överhuvudtaget bara positiv känsla av LotusEco.

Henrik H
Skrev om LotusEco

Fina varor med fint syfte och fin kvalitet! Enkelt att handla, god service samt omtänksam personal.

Johnny P
Skrev om LotusEco

Verkligt bra produkter ur alla aspekter. Inga problem om man vill byta.

Martin J
Skrev om LotusEco

Gillar produkterna Lotus Eco erbjuder (iaf de jag själv köpt) och att de tänker på miljön och klimatet.

Sabina D
Skrev om LotusEco

Mycket snabb leverans och kläder av bra kvalitet som tillverkats på ett schysst sätt <3 Har handlat här två gånger och kommer att handla här igen!

Marie L
Skrev om LotusEco

Snabbt svar och väldigt hjälpsam vid förfrågan angående storlekarna. Supersnabb leverans. Bra produkter

Kaj S
Skrev om LotusEco

Väldigt nöjd mitt köp snygga kalsonger.

Ulf S
Skrev om LotusEco

Jag har tidigare haft en bra dialog med företaget och dom lyssnade verkligen på mina åsikter. Företaget överträffade alla mina förväntningar. Jag köpte underbyxor och jag är mycket nöjd med köpet. Jag har köpt flera gånger från företaget och är väldigt nöjd. Kommer att återkomma.