LotusEco

LotusEco

• BadgeSixYears
1 107
Ring 0455-232 02 Dela

LotusEco grundades 2009 och alla kläder vi säljer är GOTS-certifierade – eftersom GOTS är oberoende och en av de som ställer högst krav. Det gör det enkelt för dig att shoppa schysst – allt du köper hos oss är ekologiskt, rättvist producerat och certifierat av en oberoende organisation. Målsättningen är att erbjuda ett komplett...

1107 omdömen om LotusEco

Sedan starten hos Reco 2018

Kick O
Skrev om LotusEco

Fantastiskt fina och hållbara kläder levereras ALLTID av LotusEco. Servicen är också grym! Jag är sååååå nöjd - igen! Tack för att ni finns. ❤️

Therese B
Skrev om LotusEco

Riktigt snabb leverans och superfina kläder! Bästa kvalitet på kläder jag haft

Christina L
Skrev om LotusEco

Köpte en helt underbar hoodie i merinoull av märket Engel. Så gosig!!!

Marita D
Skrev om LotusEco

Snabb leverans, snabbt svar vid frågor via mail och mycket vänligt bemötande :)

Annika R
Skrev om LotusEco

Jag har handlat på LotusEco i flera år. Det är alltid ett mycket trevligt bemötande och lätt att byta storlek, eller få problem åtgärdade. Snabbt och smidigt. Det är en bra kvalité på de kläder och underkläder jag handlat.

Majja B
Skrev om LotusEco

Jag letade efter veganska (dvs utan ull) och ekologiska långkalsonger, och hittade dom på Lotus Eco! Tacksam för det. Är även nöjd med snabb leveranstid och bra kundtjänst och handlar gärna här igen!

Thomas Ö
Skrev om LotusEco

Inget att anmärka på, förutom möjligen att nya tränings/mjukis-byxorna släppte väldigt mycket ludd (invändigt, inte utvändigt) innan första tvätten. Dom får gå separat första maskinen, har bara haft dom något enstaka träningspass än så länge så inte hunnit tvätta dom än. Men riktigt sköna byxor som jag kommer ha i många år och samvetet kan vara lika rent som naturen, då jag köpte detta märke just för att företaget gynnar miljön. Priset var rätt så bra också!

Simon J
Skrev om LotusEco

Affären fungerade som den ska. Fick leverans i brevlådan och slapp åka till utlämningsställe.

Jeanette T
Skrev om LotusEco

Bra shoppingupplevelse hoppas koftan ska vara i många år!

Ernst W
Skrev om LotusEco

Snabb och smidig leverans. Bra kvalitet

Gunilla K
Skrev om LotusEco

Har bara positiva erfarenheter hittills av LotusEco. Köpt tjockare strumpbyxor. Tycker om att kunna köpa ekologiskt och bekväma var dom också.

Madeleine R
Skrev om LotusEco

Har inte hunnit testa allt men känns bra. Bra med eco kläder👍🏻

Ann B
Skrev om LotusEco

Jag är väldigt nöjd med både snabb leverans och mycket sköna leggings. Ett stort plus är också att ni använder er av ekologisk bomull och jobbar för vår miljö. Fantastiskt att ni väntar med att skicka ut fakturan så att kunden ska hinna känna sig nöjd med varan.

Sara L
Skrev om LotusEco

Jag köpte fem par svarta strumpor Alberto natur från LotusEco (98% ekologisk bomull, 2% elastan). Servicen var utmärkt – Ben höll bevakning när varan var slut och kontaktade mig direkt när den kom in. Leveransen gick snabbt och smidigt, och strumporna håller mycket hög kvalitet. Jag är väldigt nöjd med både produkt och bemötande och rekommenderar varmt LotusEco!

Kristina H
Skrev om LotusEco

Bra bemötande, kändes vänligt Att det skulle kännas genuint, ja Köpte blus och kjol Jättefina vore dock att skicka tillbaka

Svar från LotusEco

Hej Kristina, Tack för ditt omdöme. Som du själv nämnde blev köpet kanske inte så genomtänkt den här gången, så kan det bli ibland. Vi hoppas att du lyckas bättre nästa gång och roligt att du gillade de ekologiska knästrumporna i ull från Hirsch-Natur. Allt gott och varmt välkommen tillbaka! ♡ Ben – LotusEco

Malin Y
Skrev om LotusEco

Beställt två nattlinnen av Living Craft och ett par ullstrumpbyxor från LotusEco. Är jättenöjd med kläderna som verkligen lever upp till förväntningarna. Enkelt och smidigt att handla och är väldigt glad över LotusEcos samarbete med Bra miljöval 👍 här finns också ett bra urval av varumärken med bra rating i Good on you! Rekommenderas!

Kristina S
Skrev om LotusEco

Alltid bra kläder och ett fantastiskt bemötande.

Ylva B
Skrev om LotusEco

Bra bemötande, tydlig återkoppling vid beställning, Snabbare leverans än jag hade förväntat mig. Beställningen avsåg vävda herrboxershorts att använda som nederdel till ”dampyjamas”. Supersköna och perfekta i storlek. Mycket nöjd med mitt köp.

Anita G
Skrev om LotusEco

Snyggt och skönt plagg. Snabb leverans

Ingrid W
Skrev om LotusEco

Sonen önskade sig kalsonger i present. Han är mycket noga med material. Vi köpte kalsongen "Magnus" och sonen är mycket nöjd. Köpte några till som blir till julklapp. Snabb och bra leverans :)

Lisa N
Skrev om LotusEco

Snabb leverans, bra förklaringar även om jag önskat veta viskositet på plaggen. Jag köpte ett par tights från Armedangels, vilka sitter mycket bra, men de är lite tunna i tyget, så inget jag egentligen vill böja mig i. Men det finns mycket fint att köpa om en vill ha nya kläder som är snälla mot miljö och kropp.

Svar från LotusEco

Hej Lisa, Tack för ditt omdöme! På produktsidan för FARIBAA kan du se plaggets tjocklek i gsm (gram/m²) och jämföra med andra leggings. För FARIBAA är det 200 gsm, vilket är ganska tjockt för att vara leggings. En vanlig t-shirt är ofta ca 140-180 gsm. Allt gott och varmt välkommen tillbaka! ♡ Ben - LotusEco

Elin J
Skrev om LotusEco

Jättefin kjol, bra kvalitet och pris, snabb leverans.

Anna W
Skrev om LotusEco

Bra produkter med 100% bomull samt ekologiskt. Snabb och enkel leverans!

Malin W
Skrev om LotusEco

Hade inga större förväntningar, men jag hittade en mörkgrå melerad cardigan i 100% ekologisk bomull. Jag föredrar bomull i kläder, jag tyckte priset var ok då det var rea på den, annars hade jag nog inte köpt den. Gillar den mycket då den är både mjuk, skön och fin och passar till det mesta.

Svar från LotusEco

Hej Malin, tack för din recension! 🌿 Så roligt att du hittade en cardigan som både passar din stil och din plånbok. Vi vet att våra priser ofta är något högre än hos de stora kedjorna, men det beror på att vi enbart säljer kläder tillverkade i ekologiska naturmaterial, där hela produktionen är GOTS-certifierad och sker under rättvisa villkor. Vi hoppas att du får glädje av ditt plagg länge! Allt gott och varmt välkommen tillbaka! ♡ Ben - LotusEco

Stig S
Skrev om LotusEco

Speciellt uppskattar jag att varans tillverkningsland anges, så en kan göra ett medvetet val även avseende den aspekten.

Malin L
Skrev om LotusEco

Blev så glad att hitta ett företag med giftfria kläder i bomull och ull, leveransen var dessutom snabb! Extra plus för smidig och trevlig kommunikation runt beställningen och att det mesta av det jag beställde passade bra. Rekommenderar!

Riksteatern R

Tack för snabb återkoppling och för ett fint bemötande.

Jessica A
Skrev om LotusEco

Har handlat flera gånger från LotusEco och kommer säkert köpa igen.

Melissa R
Skrev om LotusEco

Snabb leverans och väldigt nöjd över mitt köp!

Kristin M
Skrev om LotusEco

Jag har handlat online på LotusEco flera gånger. Främst köpt kläder, både barn och vuxen. Alltid nöjd!

Mladen P
Skrev om LotusEco

Det ekologiska materialet ni använder är helt fantastiskt – det känns både hållbart och genuint på ett sätt som verkligen gör skillnad. Jag uppskattar hur ni har lyckats kombinera kvalitet med miljömedvetenhet, och det märks att ni lägger ner hjärta och själ i att skapa något som är bra för både oss konsumenter och planeten.

Lisa D
Skrev om LotusEco

Mycket nöjd med mitt köp. Bra service.

Susanne B
Skrev om LotusEco

Toppen affär som jag har handlat i under många år.

Maria U
Skrev om LotusEco

Väldigt trevligt bemötande och otroligt snabb leverans. På eget initiativ skickade de även med en retursedel med min andra beställning då jag strax efter den första beställde ett likadant plagg men av annan storlek - de anade att jag tänkte lämna tillbaka det ena när jag provat båda :)

Yvonne P
Skrev om LotusEco

Suverän upplevelse att handla av det här företaget. Mycket snabb respons när man mailade dem och undrade något samt en av de snabbaste leveranserna efter beställning som jag upplevt. Jag tycker det är superviktigt att stötta företag som gynnar ekologisk odling och rättvisa villkor för människorna som tillverkar varorna. Genom medvetna val gynnar vi både oss själva, andra och miljön. Rekommenderar varmt LotusEco som företag!

Anna V
Skrev om LotusEco

Snabb leverans och bra material!

Stina B
Skrev om LotusEco

Snabbt och bra, nöjd med min plagg

Jens S
Skrev om LotusEco

Supersnabb leverans och en känsla av omtanke! Bra produkter i utbudet.

Demi M
Skrev om LotusEco

I am happy with my products that are healthy, conscious and of good quality.

Svar från LotusEco

Hi Demi, Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that you’re happy with your products and that our focus on health, sustainability, and quality shines through. Your support means a lot to our small family business and motivates us to keep doing what we love - offering products that are good for both people and the planet. With gratitude, ♡ Cristina & Ben

Sarah A
Skrev om LotusEco

Har beställt några varor vid tre tillfällen än så länge. Känner att jag äntligen hittat ett bra företag som har det jag söker! Utmärkt kvalitet och rimliga priser med snabb och smidig leverans. Uppskattar att hållbarhet är en prioritet som märks både i artiklarna och packningen av varorna. Enda minuset är att större storlekar inte finns och att utbudet av vissa varor inte är särskilt brett. Hoppas att företaget växer och fortsätter med sitt fokus på att värna om både människor och natur! Rekommenderas varmt!!

Svar från LotusEco

Hej Sarah! Tack för ditt ärliga och trevliga omdöme! Det gläder oss att du uppskattar våra produkter, priser och hållbara arbetssätt. Vi försöker alltid ta hem alla storlekar som våra producenter tillverkar, och XL finns nästan alltid, ofta även XXL. Tyvärr görs inte alla plagg i XXL, och på REA är det vanligt att bara de minsta och största storlekarna finns kvar. Vi beställer fler av de storlekar som historiskt har efterfrågats mest, men tar gärna emot önskemål så vi kan bli bättre. Hör gärna av dig direkt till oss om...

Kerstin H
Skrev om LotusEco

Snabb leverans,trevligt bemötande,så nöjd med varan jag köpt.Jag kommer tipsa min vänkrets om LotusEco.

Malin T
Skrev om LotusEco

Litar alltid på att deras kläder är giftfria och reko. Saknar ibland att vissa saker säljer ut väldigt fort i vissa storlekar och aldrig fylls på. Toppenbutik med bra service. Man litar på personalen :)

Svar från LotusEco

Hej Malin, Tack för ditt fina omdöme! 💚🌿 Vi förstår att det kan vara frustrerande när vissa storlekar säljer slut snabbt. Det är tyvärr lite av en gissningslek att veta vilka storlekar som kommer gå åt. Ibland träffar vi rätt, ibland inte. När det gäller våra basplagg som är återkommande hos tillverkarna kan vi ofta ta hem dem igen. Kolla gärna om det står "påfyllnadsprodukt" på produktsidan, då fyller vi på så länge de tillverkas. Vi försöker också samordna beställningar för att hålla nere fraktkostnader och minska transporterna,...

Erik L
Skrev om LotusEco

Hyggligt utbud av underkläder, snabb leverans, jag är nöjd så långt

Cecilia M
Skrev om LotusEco

Bra sortiment och kvalitet av ekologiska kläder. Snabba leveranser och smidiga byten/returer!

Hsb B
Skrev om LotusEco

Supernöjd med såväl produkterna som med hjälpen vid frågor om dessa.

Maja P
Skrev om LotusEco

Mycket nöjd med byxorna jag köpte. De motsvarade mina förväntningar i passform och kvalitet. Bra kundsupport.

Sead N

Bra produkt som uppfyllde mina förväntningar! Snabb leverans! //Nöjd kund

Johan L
Skrev om LotusEco

Handlade för första gången av dem nyligen, snabb leverans och allt gick enkelt, riktigt bra kundservice, snabba svar och grymma att ha att göra med vid ett byte!

LotusEco gillar detta
Charlotte Z
Skrev om LotusEco

Jag valde att handla på LotusEco av miljömässiga skäl. Jag köpte babykläder och kläderna som kom var av god kvalitet och mycket fina, precis som jag förväntat mig. Det var enkelt att beställa och min beställning levererades inom några dagar.

Sandra B
Skrev om LotusEco

Har handlat många gånger av LotusEco. Det är min favoritbutik för ekologiska produkter. Bra sortiment, hög kvalite’, snabba leveranser och professionella ägare.