Bra och sköna kläder som matchar storleken
LotusEco
LotusEco grundades 2009 och alla kläder vi säljer är GOTS-certifierade – eftersom GOTS är oberoende och en av de som ställer högst krav. Det gör det enkelt för dig att shoppa schysst – allt du köper hos oss är ekologiskt, rättvist producerat och certifierat av en oberoende organisation. Målsättningen är att erbjuda ett komplett...
1030 omdömen om LotusEco
Sedan starten hos Reco 2018
Mkt bra service vud frågor om storlekar och material. Lyhördhet för kundens önskemål.
Enkelt och snabbt köp av en väldigt fin tröja.
Jättefint att kunna handla sköna, snygga strumpor ekologiskt o fairtrade. Extra plus att en sort hade återanvänd polyester(?) Köpet fungerade enkelt. Kändes bra. Jag är helnöjd! Hoppas på bra hållbarhet.
Bara positivt, bra kläder och efter telefonsamtal mycket trevligt bemötande
Trevlig affär, bra kvalitet på grejorna, snabb leverans, okrångliga. Vad mer kan man begära?!
Tillmötesgående och flexibel kundservice
Toppenvaror och snabb service.
Bra tack så mycket en fin tröja
Snabb service, lite för dyrt för det man får på vissa varor
Tack för din feedback, Cornelia! 🌱 Vi är glada att du upplevde vår service som snabb. När det gäller priset vill vi passa på att förklara att ekologisk produktion innebär högre kostnader, eftersom vi inte utnyttjar vare sig miljön eller textilarbetare. Alla våra kläder är dessutom GOTS-certifierade, vilket innebär att de uppfyller marknadens tuffaste krav för både ekologisk och rättvis produktion. Vi är ett litet familjeföretag som valt att enbart sälja GOTS-certifierade kläder och har arbetat med hjärtat i detta i över...
Hej 🧡Det kändes genuint & pålitligt att handla hos er. Gillar ekologiskt & fair trade handel. Köpte fina kvalitetskläder till bra pris. Smidigt & enkelt köp. Mvh Lotta
känns tryggt att handla där känns som en nära kontakt mellan säljare och kund
Hej Eva! Stort tack för din fina kommentar! Det gläder oss verkligen att du känner att kontakten med oss känns personlig och trygg. 🌿 Du har helt rätt, vi är ett litet familjeföretag utan anställda, vilket gör att vi kan ha en nära och genuin kontakt med våra kunder – precis så som vi vill ha det. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss! Allt gott och varmt välkommen tillbaka! ♡ Varma hälsningar, Cristina & Ben – LotusEco
Snabb leverans, toppenprodukt. Tack!
En bra online butik med brett sortiment av ekologiska kläder. Av de jag köpt har jag tyckt de varit fina med bra kvalitet.
Jag är mycket nöjd med service och vara.
Bra service, bra kläder, bra för miljön.
Mycket bra och trevliga, bra service och hjälpsamma Med att försöka lösa mina storleksproblem Rekommenderas starkt 5 🌟⭐️⭐️⭐️🌟
Hej! Fint att LotusEco säljer ekologiskt och fairtrade! Det behövs fler miljömedvetna företag i världen. Det var snabbt och enkelt att beställa från er. Köpte leggings. Är nöjd med dem. Mvh Ylva
Mycket smidigt. Jag uppskattar att jag fick varorna nästa dag hem till brevlådan vid Nordpost. Jag köpte en långärmad tröjor och två pyjamas. Storleken var riktiga och kvaliteten bra.
Enkelt, snabbt och topen varor.
Enkelt att beställa. Hade några frågor före beställning och fick svar på dessa väldigt snabb via mail. Bra kvalité på kläder! Riktigt nöjd!
Det var bra! Snabb leverans och varan motsvarade förväntningarna. Ett turkost linne köpte jag Hälsning Britt
Väldigt vänligt bemötande och bra service. Rekommenderar Lotus Eco varmt.
Stort utbud och snabb leverans. Bra med storleksbeskrivning på hemsidan.
Lätt att beställa, snabb leverans, mycket nöjd!
Det gick väldigt snabbt att få hem vad jag beställt. Beställde ca 16:00 och grejerna fanns i min brevlåda Vid 12 dagen efter. Kläderna var mjuka och sköna och sitter väldigt bra på mig. Inget att klaga på från min sida.
Jättefin kvalitet på yogabyxorna. Min storlek kommer i augusti det var synd. Ben är trevlig och med deras snabba svar Så är det roligt och trevligt att vara kund.hos Lotus Eko shop..⭐️
Hej Carina, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att du är nöjd med yogabyxorna och bemötandet hos oss! 🌿 Förstår att det är trist att din storlek är slut just nu. Vi väntar leverans i augusti och meddelar dig så snart de finns i lager igen. Under tiden finns de i samma kvalitet i naturvitt om det kan vara något. Tack för att du är kund hos oss. Varmt välkommen tillbaka! Ben - LotusEco
Som alltid suveränt bra produkter och service!!!
Jag köpte bomulls trosor i två modeller som jag blev väldigt nöjd med. Perfekt o precis det jag behövde. Jag upplevde att det var snabb leverans dessutom. Så jag är mycket nöjd med mitt köp, tack!
Helt fantastiskt företag! Vilket engagemang när vi handlade!!! Jag råkade beställa fel storlek och dom tog bild på hur fel det blivit och visade mej, så vi tack vare detta fick rätt storlekar! Super bra!!!
Bra bemötande. Snabb leverans. Uppskattade det miljövänliga emballaget.
Gillar deras miljöprofil, tycker leveranserna går alltid fort och hittills har jag alltid varit nöjd med det jag köpt.
Ville köpa ett linne, Leela cotton. Har tidigare inhandlat på eko-butik i Örebro. Såg att ni hade märket. Mycket bra linne. Vill också ha ett i marinblått men det verkar ni inte ha. Men är förstås nöjd med köpet.
Kjolar med fickor, kan det bli bättre? Ja, när det i ekologisk bomull.
Allt kring upplevelsen var positivt och även väldigt snabb frakt!
Supersnabb leverans av en superfin kofta!!
Bra att det är giftfritt GOTS märkt
Bra varor, väldigt glad över att jag har hittat en till webb butik som säljer living crafts underkläder! Sen var leveransen super snabb, blev glatt överraskad! :)
Snabb leverans, bra underkläder. Jättenöjd med halva beställningen, nöjd med andra delen. Känns så bra att det är EKO o fairtrade!
Utmärkt service, snabbt hanterat och gjorde sitt yttersta för att leverera varorna på bästa sätt. Bra produkter också, stort tack!
Fantastiska kläder med hållbarhetstänk.
Fina kläder som stämmer överens med beskrivningen på hemsidan, snabb leverans och väldigt hjälpsam personal. Kan verkligen rekommenderas.
Snabb frakt och bra kvalitet på varorna. Gillar den personliga touchen i brevet man får med varorna.
Ekologiskt tillverkade kläder av bra kvalitét. Tummen upp för LotusEco👍
Utmärkt produkt, snabb leverans
Lika nöjd som alltid. Toppservice och att allt fungerar smidigt från beställning till leverans ger högsta betyg tillsammans med bästa kläderna. Deras ullmixstrumpbyxa Helene är utan tvekan min favorit bland ett flertal på marknaden. Köpte även ett par fina mönsterstickade leggings i bomull, vilka jag ser fram emot att använda när våren anländer.
Extrem snabb leverans. Fantastiska sockar. Önskar dock att få komma ner till butiken för att prova kläder så man vet storleken bättre å vet vad som passar en. Gillar inte krångel med returer.
Det var smidigt och det var snabb leverans. Skickade tillbaka en vara o det gick bra med. Har inte fått den nya än men den kommer nog snart. Nöjd,
Snabb leverans och jättesköna yogabyxor (med fickor). Kvaliteten verkar bra.
Supersnabb leverans, och mycket nöjd med mitt köp! Så kul att det finns ekologiska alternativ för de som vill värna om miljön❤️