Luftexpressen AB

Luftexpressen AB

• Badge2026
4.4
Call 042-300 96 60 Share

Arbetar du med kyl- och värmepumpsinstallationer? Luftexpressen är kylgrossisten med ett brett utbud av kylmaterial för installatörer inom HVAC-branschen. Vårt mål är att underlätta ditt arbete genom att erbjuda bra material till konkurrenskraftiga priser. Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi tagit fram vårt eget...

29 omdömen om Luftexpressen AB

Sedan starten hos Reco 2026

Patrik N
Wrote about Luftexpressen AB

Enkel hantering, lätt att navigera på hemsidan. Lätt att få kontakt med trevliga säljare!

Tobias K
Wrote about Luftexpressen AB

Mr Romano vart allt svår att få tag på!

Svar från Luftexpressen AB

Tack för din feedback, Tobias! Vi beklagar att du har haft svårt att få tag på oss. Vi tar till oss din synpunkt och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse framöver!

Martin S
Wrote about Luftexpressen AB

Alltid trevligt bemötande när man ringer. Bra kvalitet på materialet.

Simon John Thomas E

Snabb service och behjälpliga 👍👍👍

Jonas O
Wrote about Luftexpressen AB

Snabb beställning o trevlig personal

Kenneth B
Wrote about Luftexpressen AB

Enkelt att handla, bra support. Förväntningen var att få beställd vara till den dag vi hade beställt och dom levererade enligt önskemål.

Thomas M
Wrote about Luftexpressen AB

Snabb leverans Snabb svarstid på tel. Chat osv. på frågor Bra kvalitet på mtl. Prisvärdiga produkter +bonus produkter vid köp

Jesper V

altid god webshop betjening

Magnus E
Wrote about Luftexpressen AB

Bra kontakt, finns vissa saker som kan förbättras, har påpekat uppdatering av bilder på materiel som är felaktiga, men det har inte hänt något. Leveranser funkar bra.

Svar från Luftexpressen AB

Tack för din recension Magnus! Roligt att höra att kontakten och leveranserna fungerar bra. Du får gärna mejla oss och berätta mer om vilken information på hemsidan som behöver korrigeras, så tittar vi närmare på det och ser till att den uppdateras.

Johnny O
Wrote about Luftexpressen AB

Bra, bra, bra, bra, bra, bra, bra,

Nezar A
Wrote about Luftexpressen AB

Snabb leverans. Personalen är väldigt hjälpsam och trevlig. Varorna håller hög kvalitet. Så nöjd👍💯

Daniel J
Wrote about Luftexpressen AB

Bra hemsida, snabba leveranser bra produkter

Patrik S
Wrote about Luftexpressen AB

Bra produkter och snabba leveranser.

Isak Vilhelm Carl M
Wrote about Luftexpressen AB

Kundtjänst var 10/10 behövde hjälp med en vara och är supernöjd med upplevelsen som Anna hjälpte mig med. Tack vänligen!

Muhanad H
Wrote about Luftexpressen AB

Trevliga personal och snabb leverans.

Linus S
Wrote about Luftexpressen AB

Riktigt service minded och snabba på återkoppling. Snabba leveranser och hög kvalitet på material. Rekommenderas starkt!

Johan L
Wrote about Luftexpressen AB

Suverän personal, helt ok leverans och bra priser

Annki T
Wrote about Luftexpressen AB

Lätt att beställa och ganska snabb leverans. Bra produkter till hyfsade priser.

Mikael S
Wrote about Luftexpressen AB

Snabba och bra leveranser bra kvalitet till bra priser

Roger G
Wrote about Luftexpressen AB

Enkelt o bra super bra service

Dan Mikael W
Wrote about Luftexpressen AB

Snabb återkoppling och bra service. Produkterna skickades omgående. Finns inget att anmärka på, bra jobbat!

Kari P
Wrote about Luftexpressen AB

Lätt å smidigt har allt som oftast gått mycket bra

Niklas T
Wrote about Luftexpressen AB

Bra utbud och lättanvändarvänlig webshop

Svar från Luftexpressen AB

Tack för din recension! Roligt att du uppskattar vårt utbud och tycker att webshopen är lätt att använda. Finns det något vi kan göra bättre för att ge dig en ännu bättre upplevelse? Du får gärna mejla oss och berätta. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter! 😊

Patrik S

Bra service. Snabba leveranser 👌

Tom S
Wrote about Luftexpressen AB

Snabba och duktiga i alla aspekter!

Rauno P
Wrote about Luftexpressen AB

Bra varor snabb leverans lätt och bra hemsida

Jonas R
Wrote about Luftexpressen AB

Brett sortiment, snabba leveranser, väldigt sällan något krångel. Priserna helt okej.

Jerry J
Wrote about Luftexpressen AB

Bara positiva upplevelser av luftexpressen AB

Terho K

Tydlig webshop & snabba leveranser