Lyckbackes Begravningsbyrå AB

www.lyckbackesbegravningsbyra.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Ring 0477-140 40 Dela

Lyckbackes Begravningsbyrå är ett företag som arbetar med hjärtat och finns där för dig i en svår stund. Vi arbetar i hela Tingsryds kommun, Olofströms kommun och närliggande kommuner. Varje begravning är för oss ett stort hedersuppdrag och vi gör allt för att skapa ett fint sista minne för de anhöriga. Vi arrangerar både...

40 omdömen om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Sedan starten hos Reco 2022

Peter R
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Bra bemötande med lugn o förståelse

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Peter för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Marie N
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Det va ett väldigt bra bemötande på många olika sätt.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Marie för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Erling P
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Mycket trevligt bemötande av trevlig personal 👍

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Erling för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Per L
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Fint bemötande och kunnig personal.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Per för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Elisabeth Ö
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Väldigt fint bemötande. Hjälpte till på bästa sätt. Väldigt fin minnesgudstjänst. Det va över förväntan..

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Elisabeth för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Markus R
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Jag vill varmt rekommendera denna begravningsbyrå för deras fantastiska service i en mycket svår tid. De visade enastående medmänsklighet och empati, vilket gjorde processen så mycket lättare för oss. De gick långt utöver vad som förväntades av dem och gjorde mer än vad de egentligen behövde, vilket visar på en verklig omtanke och engagemang. Ett särskilt tack till Joanna, som med sin värme och professionalism gjorde allt för att hjälpa mig genom sorgen. Tack för att ni finns och för ert stöd! Ni har verkligen gjort skillnad för mig i en tid då det behövdes som mest.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Markus för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Tina S
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Ett professionellt bemötande, utmärkt service och arbetar genuint med hela hjärtat.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Tina för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Britt-Marie F
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Mycket trevlig personal. Var alltid snabba med att svara vid telefonsamtal och vi fick hjälp med allt. Ordnade allt enligt våra önskemål. De hjälpte oss med en vacker urnbegravning, för vår 97-årige morbror som gått bort. Mycket fina trycksaker, agenda, tackkort och ett album, fint komponerat. Rekommenderar varmt lyckbackes begravningsbyrå

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Britt-Marie för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Elna S
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Helt fantastiska. Tog hand om allt och med det lilla extra som gjorde det så det blev ett så fint avslut och minne.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Elna för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Britt Mari C
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Bra bemötande och mycket hjälp med alla beslut. Tröstande Kunde ge Bra tips på lösningar för oss. Mycket förståelse för vår situation och hjälp med val som måste göras. En varm eloge till Lyckebacke begravningsbyrå. Tusen tack.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Britt Mari för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Josefina B
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Ett mycket professionellt bemötande och personligt engagemang. De överträffade alla förväntningar gällande bemötande, genomförande och uppföljning. De var ett stöd i hela processen, allt från dödsannons, till val av kista, urna, gravsten och ceremonin. En personlig uppföljning efter begravningen. Det digitala minnesrummet och minnesalbumet blir fina minnen.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Josefina för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Louise L
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Vi i familjen är så tagna av det fantastiska bemötande vi har fått av er på Lyckbackes begravningsbyrå. Denna genuina fingertoppkänsla ni besitter är fantastisk..Från Mamma gick bort till planering och själv begravningen är Top Notch 🌟🌟🌟🌟Stor Bamsekram Louise Lindgren

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Louise för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Anders L
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Trevligt bemötande. Kunnig personal.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Anders för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Lars N
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Så fin hjälp, proffsigt och respektfullt!

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Lars för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Thomas B
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Trevligt och varmt bemötande. Bra service.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Thomas för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Kaj M
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Min bror med familj anlitade Lyckbackes i närtid innan,där med föll det sig att även jag gjorde det,vårt möte var enkelt eftersom representanten var enkel och samtidigt väldigt påläst med ett trevligt bemötande, allting klarades av väldigt enkelt.Alltså mycket nöjd.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Kaj för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Gert G
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Det gick lugnt och fint till , vi samlades i Tingsryd och gick igenom allt. Sedan uppkom flera ändringar som vi inte kunde styra över.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Gert för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Vi hoppas att Ni kände att vi gjorde allt för att ändringarna som varken Ni eller vi kunde styra över blev till det bästa. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Tack för det fina förtroendet. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Helen B
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Upplevde ett fint bemötande från begravningsbyrån under hela processen. Däremot gav personalen som ansvarade för minnesstunden ett osäkert bemötande.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Helen för Ditt fina omdöme om oss, det värmer våra hjärtan. Tråkigt att minnesstunden inte blev som Ni förväntade Er. Detta förmedlar vi vidare till berörd personal på företaget som höll i minnesstunden. Tack för det fina förtroendet. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Bo U
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Hej Vi blev vänligt och korrekt bemötta. De kom väldigt snabbt för att hämta efter att vi ringt. Förväntningarna har stämt med vad vi förväntade oss. Vi tycker att det stämde bra överens med hur den avlidne önskade. Bosse Ursberg

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Bosse för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Carina E
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Bra bemötande de skötte allt med blommor mat och ett fint minnesalbum

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Carina för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Vad glada vi blir att Du tycker om minnesalbumet. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Maj-Britt E
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Mkkt trevligt bemötande. Hade inga förväntningar, allt fick vi hjälp med, saker som vi aldrig tänkt på. Mycket nöjd, tack

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Maj-Britt för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Rita V
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Min man avlidit i augusti, dem har hjälpt mig i kremering, att få papperna till begravning till utlandet. Dem är jätte hjälpsamt, har stor empatiförmåga. Jag rekommenderar Lyckbackes Begravningsbyrå när denna sorliga tid kommer. Rita

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Rita för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Pher R
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Vi blev bemötta på ett varmt o professionellt sätt. Vi kände oss trygga med att våra förväntningar skulle uppfyllas genom att välja denna byrå. Vi köpte begravning visning o minnesstund

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Pher för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Mikael B
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Kontakten med Jenny och själva cermonien var mycket bra.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Mikael för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Kent R
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Mycket bra hjälpsamma trevliga snälla på alla vis

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Kent för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Emma M
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

En otrolig trygghet, så mycket stöd och kunskap. Det stödet och tryggheten är precis vad man behöver i det svåra i livet. Jenny och hennes kollegor är helt fantastiska och har verkligen gott denna tiden så mycket enklare. Vi är så otroligt tacksamma för att lyckbackes begravningsbyrå finns, och kommer absolut alltid att rekommendera dessa fantastiska människor. Tack Jenny med kollegor, ni är fantastiska! All kärlek till er!

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Emma för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Tack för det fina förtroendet. Vi finns här för Er! Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Agneta A
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Blev bemött med värme. Blev lyssnad på. Ingav stort förtroende.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Agneta för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Birgitta S
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Fantastiskt bemötande, kunde inte vara bättre. Kände mig så trygg och med fint och ödmjukt lotsad i en så svår situation.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Birgitta för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Håkan J
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Jag bemötes på ett fint sätt fick reda på allt som jag behövde och väldigt tacksam för all hjälp

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Håkan för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Per O
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Otroligt fint och professionellt bemötande av båda Jenny och Joanna i en svår och jobbig situation, tack till Joanna för att mina föräldrar fick en värdig och fin begravning

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Per för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Marcus I
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Mycket bra bemötande och personlighet och vi är mycket nöjda.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Marcus för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Jenny V
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Blev så proffsigt och personligt bemött vid min pappas begravning. Jenny gjorde inte bara det lilla extra utan det stora extra. Rekommenderas varmt!

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Jenny för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Anette K
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Fick så proffsigt bemötande & fin hjälp vid min pappas bortgång.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Anette för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Ann-Christine G
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Ett helt fantastiskt bemötande.Varmt och fint.Bra information .Allt man kan önska sig i en svår situation.Hjälpte oss med allt som behövs inför en begravning.Varmt tack till er.❤️

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Ann-Christine för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Det är Ni som ska ha tack för det fina förtroendet! Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Sten J
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Fantastiskta människor att ha till sin hjälp Allt så värdigt och professionellt Mycket duktiga

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Sten för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Evelina A
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Otroligt fin. Ett professionellt bemötande och en verklig vilja att göra allt för att få det som jag ville ha det i min sambos begravning. Allt från första samtalet där vi bokade möte till sista samtalet för att hämta urna en tid efter begravningen. Jag skulle inte välja annan begravningsbyrå efter den fina begravning som anordnades!

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Evelina för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Det är viktigt för oss att med vår kunskap och erfarenhet kunna hjälpa och vägleda Er i en svår stund. Vi älskar vårt jobb och gör alltid allt för att det ska bli ett fint sista minne. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Linda P

Faktiskt fint bemötande hela vägen. Skulle absolut välja Lyvkbackes igen. <3

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Linda för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Vi finns här för Er i en svår stund. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Ola L
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Hjälpsamma och lyssnande! Smidigt att kunna ta stöd i ett lokalt bolag.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Ola för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Carola S
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Mycket bra bemötande av dom alla.

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Carola för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna

Sara H
Skrev om Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Väldigt bra. God kontakt och jättetrevliga. Endast bra saker att säga

Svar från Lyckbackes Begravningsbyrå AB

Tack Sara för Ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan. Varma hälsningar Jenny Jimmy Joanna