De gör ett bra jobb, snabbt och till ett ok pris. Kommer tillbaka när bilen ska servas eller byta till sommardäck.
Madesjö Bilverkstad AB
Välkommen till Madesjö Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nybro! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi tar även emot större fordon som transportbilar och husbilar. Vårt erfarna team hanterar allt från felsökning, bromsservice, AC-service, däckbyte, hjulinställning och...
278 omdömen om Madesjö Bilverkstad AB
Trevligt mottagande och nöjd med informationen om min bils kondition.
Bra bemötande och snabb leverans
Mycket bra Mycket bra Mycket bra
Fick snabbt hjälp, de fixade min bil samma dag och med jättetrevligt bemötande
Bra bemötande och fick min bil fixad. Jämfört pris på detta jobb och ni låg bra till i jämförelse.
Mycket bra service har varit kund sen start
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Mycket Trevliga och Duktiga de får Högsta betyg av mig.👍🌹👍
Trevligt bemötande. Bra information om hämtning och dokumentation.
Alltid bra bemötande och bra hantering av det som behöver åtgärdas. Kan rekommenderas.
Antingen det är ett litet fel eller ett omfattande behandlar de alltid mig som kund som vore jag prioriterad Ärlig och korrekt prissättning Alltså, inga sura överraskningar under 10 år. Jag är helnöjd hur de tar hand om min gamla bil
Bra bemötande ,fel åtgärda direkt vid besöket
Efter o hämtat ut bilen så upplevde jag det som ett fint bemötande o snabb service.
Bra service ! Och god jul och gott nytt år
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen. God Jul till dig !
Proffsiga, kunsvänliga och ger intryck av att det är ordning å reda där
Fick ett bra bemötande och kände att dom gjorde det bästa för mig, mer än nöjd över arbetet
Proffesionellt bemötande och hög kvalité på utfört arbete är min erfarenhet av grabbarna. Priserna ligger bra och tidsplanen håller varje gång. Rekommenderar definitivt Madesjö bilverkstad
Ett bra kundbemötande. En utmärkt service utförd utan att det gjorde ont i plånboken.
Trevlig personal, kunniga och alltid positivt bemötande! DOM ÄR BÄST!
Duktig, proffsig och trevligt bemötande
Snabb, bra och trevlig hjälp!
Utmärkt tillmötesgående flexibla. Fick hjälp samma dag. Kan rekommendera Madesjö bilverkstad 💯 %
Bra och snabbt jobbat av personalen.
Snabbt och smidigt,väldigt bra bemötande.
Alltid bra service och bra personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid bästa bemötandet,löser allt på ett proffsigt sätt. Helt klart Nybros bästa verkstad!
Bra pris för kamremsbyte. Smidig bokning online.
Trevligt bemötande, bra priser, bra service, bästa bilverkstaden!!!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Toppen, helnöjd, fick tid extremt snabbt. Bra bemötande.
Mycket bra däcken på och nu vinter väglag
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
En förtroendefull första kontakt med verkstaden. Snabb service, väl urfört arbete. Mycket nöjd.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra bemötande och proffsigt utfört arbete.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Enkelt att boka tid digitalt, smidiga och trevliga med bra service för både för bilägare och bil.
En kanonbra bilverkstad. Alltid tillmötesgående och trevlig personal.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Bra och snabb service på bilen
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket trevlig personal bra bemötande och bra service
Där dom vet vad dom gör Professionell verkstad
Snabb smidig och proffsig hjälp, en mycket trevlig verkstad.
Alltid i god tid och god utfört arbete, jag är mycket nöjd med aberet dom utför.Med vänlig hälsning, Helmut
Den bästa i Kalmar län mycket bra service,kunnig personal
Trevligt bemötande Smidig lämning och hämtning då man får sms när bilen är klar Kan varmt rekommendera Madesjö Bilverkstad AB
Bra och snabb service! Kunnig och hjälpsam personal.
Trevligt bemötande, snabb och bra service
Bra men dyr installation . Kan rekommendera
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Det var bra bemötande! Snabbt åtgärdat.Tack för hjälpen!
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Har använt oss av madesjö bilverkstad i många år för våra bilar. Alltid bra bemötande med snabb och bra service! Rekommenderas varmt!
Allt är och fungerar jättebra. Service är jätte fint
Alltid bra bemötande och bra service. De klarar det mesta annars får jag tips om hur el vad jag ska göra. Inte särskilt dyra.
Mycket bra service till ett bra pris.
Bra service bra pris Mycket trevliga