Madesjö Bilverkstad AB

Madesjö Bilverkstad AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
Få pris & boka Ring 0481-519 15 Dela

Välkommen till Madesjö Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nybro! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi tar även emot större fordon som transportbilar och husbilar. Vårt erfarna team hanterar allt från felsökning, bromsservice, AC-service, däckbyte, hjulinställning och...

370 omdömen om Madesjö Bilverkstad AB

Christer Evald Teodo L
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra på de mesta å trevliga å smidiga

Andrea S
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra bemötande och snabbt jobb. Mycket nöjd!

Alex Benjamin Andre O
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra upplevelse. De höll offerten och var serviceinriktade.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Anders Ingvar G
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra utfört arbete och fixade ombesiktning också.

Eva Birg C
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Snabb tid och bra och trevligt bemötande.

Rolf Lars-Göran A
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Trevligt och korrekt bemötande och snabb service.

Ingbritt Marianne N
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Första gången jag var där. Hade blivit rekommenderad av en vän. Trevligt bemötande. Kände mej väl mottagen. Kommer troligen att fortsätta lämna bilen där.

Evy Ingrid J
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Personalen på madesjöbilverkstad har ett trevligt bemötande som man uppskattar som kund

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Alf Hans G
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Mycket proffsigt bemötande trevlig personal bra arbeten kan väl rekommenderas

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Anna Ulrika Marita O
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Mycket trevlig personal och duktiga

Schaktteknik Sydost A
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Trevligt bemötande och kunnig personal. Kan varmt rekommenderas!

Lars Peter A
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra bemötande och ypperlig hantering av hämta/lämna bilen. Hög kvalitet på utfört arbete!

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Jakob R
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Nöjd stamkund sedan många år! Rekommenderat Madesjö Bilverkstad till många vänner - de är helnöjda! Allt fungerar smidigt med kallelser, tider och genomförande. Man känner sig alltid välkommen!,

Björn Håkan K
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Blir alltid bra och trevligt bemött,gjorde service på bilen inga konstigheter.

Christen Lee A
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra bemötande och snabb service.

Mats Gunnar Ronny G
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Cervi på bil bra motagande 👍👍👍

Thomas Willy Tage H
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Mycket snabb och bra servise trevliga och tillmötesgående kommer att anlita dem fler gånger

Mats Henrik O
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Alltid bra service! Trevlig personal vad det än gäller!

Gunn Solveig Lilian U
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Jag upplevde att det var mycket bra service jag återkommer fler gånger om jag behöver hjälp

Jesper Erik E
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Mycket trevlig personal som gjorde besöket oehört smidigt

Lena Carina O
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra kontakt och fint bemötande

Katarina Margareta V
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra service och trevlig personal.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Oskar Martin Emanuel J
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra service rakt igenom, tack!

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Susanne Therese H
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra och kundcentrerad, nöjd helt enkelt!

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Stella Berry L
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Vänligt bemötande, lätt att få tid, reparationen utfördes snabbt! Professionellt intryck av firman.

Gabriele Dorothea W
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

- trevlig personal - utmärkt jobb - bra priser Är jättenöjda med Janne o personalen. Mvh Gabi

Seo Connect Sweden A
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Min nya favoritverkstad. Trevlig personal, gratis lånebil, snabbt till ett bra pris samt 12 månaders assistansförsäkring.

Björn W
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra på alla vis, har inget att anmärka på.

Jenny Mary Charlotte B
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Alltid väldigt trevliga och väldigt hjälpsamma. Snabbt och bra gjort.

Ingrid Frida Maria K
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Jättebra, tyvärr är det dyrt med bil, men sånt är livet.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Tom Harry Oscar A
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Snabb service. Bra arbete o bra dialog om åtgärder som behöver utföras. Snabb i hanteringen av kostnadsförslag.

Hans Villy E
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Alltid trevliga och hjälpsamma och fantastiskt duktiga mekaniker

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Olle Jörgen Emil O
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Smidig hämtning av bil hemma. Man får prisförslag på reperationer innan dom utgörs. Sen att det blir dyrt med att serva och reparera bilar, det är sen gammalt.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!

Abdurahman Z
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Ok att låna bilen är mycket viktigt kanske mer lånar bilar

Kenth Alexander L
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Underbar personal och extremt kunniga!

Kråksmåla Specialdetaljer A
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Fick bilen tvättad också,perfekt då biltvätt är svårt hemma i minusgrader.

Carl-Johan Samuel Vikt E
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Trevlig bemötande och hjälpsamma. Gick snabbt att få tid och priset var rimligt för jobbet.

Nils Kjell Ingemar L
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Dom är tillmötesgående och trevliga

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Johanna Sofia Elis P
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Trevligt bemötande! Bra genomgång av bilen.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Birgitta Josefine R
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Jag har anlitat Madesjö Bilverkstad i 5.5 år och har alltid varit nöjd med deras arbete. De är trevliga, tillmötesgående och priset brukar alltid stämma. Om de hittar nåt extra på bilen så ringer de alltid innan de gör något så jag får veta den extra kostnaden.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök

John Lars Roger W
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra service. Lätta att prata med och dom kan fixa det mesta….

Patricia C
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Min startmotor gick sönder och jag hade även en anmärkning från besiktningen men dom fixade båda grejerna inom några dagar . Trevligt bemötande och snabb hjälp . Bra bilverkstad.

Per Tommy Jörgen N
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Den var bra. Bilen var färdig tidigare än beräknat.

Agneta R
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Alltid tillmötesgående och trevliga och gör ett mycket bra jobb. Brukar rekommendera dom till andra som behöver service med bilen.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Andreas Lars Johan G
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Mycket bra bemötande och snabb och proffesionellt hjälp.

Niclas Evert Sören K
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Jag servade bilen. Trevligt bemötande, samt fick information om saker som borde åtgärdas.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Jenny Marie F

Trevliga och väldigt hjälpsamma

Barbara Izabela K
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Alltid snabb och bra service till rimliga priser.

Karl Mikael Lennart K
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Bra service, snabbt å smidigt att få tid

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.

Mikael Karl Göran O
Skrev om Madesjö Bilverkstad AB

Mycket bra och hjälpsam service.

Svar från Madesjö Bilverkstad AB

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.