Marena Hem

Marena Hem

marenahem.se
4.8

Marena Hem – För ett hem att längta till Marena Hem handlar om mer än bara städning; det handlar om att ge människor deras tid och energi tillbaka. Vi är ett personligt serviceföretag i Stockholm som förstår att trygghet är A och O när man släpper in någon i sitt privata hem. Varför kunderna väljer oss: ⭐ Personlig touch:...

9 omdömen om Marena Hem

Sedan starten hos Reco 2026

Jaanika J
Skrev om Marena Hem

Vår städfirma levererar professionell och noggrann städning. Samarbetet fungerar smidigt, kommunikationen är enkel och resultatet håller hög standard. Vi är mycket nöjda.

Joel Milke Gunnar F

Väldigt nöjd med den service jag fått från Marena Hem. De brukar vara flexibla och snabba och hitta lösningar för att vi ska bli nöjda. Rekommenderar varmt!

Anna D
Skrev om Marena Hem

Alltid trevliga och flexibla. Städar bra

Henrik F
Skrev om Marena Hem

Jag har anlitat Marena Hem nu i snart två års tid och jag är mycket nöjd med dom och deras tjänster. Bra i kommunikationen, pålitliga och trevliga, synnerligen prisvärda och gör inte minst ett utmärkt städjobb. Deras personal har tidigare erfarenhet av hotellstädning, vilket märks. Jag kan helhjärtat rekommendera Marena Hem!

Inger S
Skrev om Marena Hem

Jag anlitade dem 2 ggr Och jag är supernöjd Vid behov kommer jag att anlita dem igen.

Jakub D
Skrev om Marena Hem

Diligent, well organized, easy communication and scheduling.

Gorana Alihodzic A

Pålitliga, noggranna, flexibla o trevliga. Rekommenderar!!

Maria P
Skrev om Marena Hem

Jag anlitar Marena hem för städning var tredje vecka och är supernöjd, personalen är så trevliga och gör ett jättebra jobb. Rekommenderas varmt

Torun M
Skrev om Marena Hem

För det mesta bra men sist slarvigt