Allt bra från bemötande till utförd städning.
Marena Hem
Marena Hem – För ett hem att längta till Marena Hem handlar om mer än bara städning; det handlar om att ge människor deras tid och energi tillbaka. Vi är ett personligt serviceföretag i Stockholm som förstår att trygghet är A och O när man släpper in någon i sitt privata hem. Varför kunderna väljer oss: ⭐ Personlig touch:...
26 omdömen om Marena Hem
Sedan starten hos Reco 2026
Pålitelig och god service. Lite språkproblem ibland.
Marena hem sköts oklanderligt, med snabb återkoppling och bokning av städtillfällen inför varje ny säsong. De få dubbelbokningar och ändringar som skett har inte vållat några problem. Mitt hus har städats var fjärde vecka sedan drygt ett år och alltid lämnats rent och välkomnande.
Alltid fint hemma efter att Marena Hem gjort sitt
I have been using Marena home cleaning for more than 2 years now and I am extremely satisfied with the level of detail. Moreover, Marena is very sweet and friendly.
Bra städat. Mycket smidigt med ombokningar/ avbokningar.
Trevlig och enkel kommunikation, bra städning och lyhördhet för mina önskemål.
Alltid mycket bra och proffsigt bemötande. Lyhörd mot kund. Duktig och nogrann städerska.
Pålitlig, non-invasiv, lyhörd, hemvårdande service av hög standard. Hemmet känns gott och trivsamt efter varje besök!
Väldig duktiga gör ett bra jobb kommer exat på tiden trevliga omtänksamma väldigt duktiga kan varmt rekommendera detta företag
Punktliga och städar bra, alltid trevligt att komma hem och se hur fint det blivit när de varit här😊
Bokade flyttstäd. Lätt få kontakt, smidig och snabb återkoppling. Allt var utfört ordentligt. Rekommenderas starkt. Margit
Ett mycket trevligt bemötande. Duktiga och trevlig kvinnor som gjorde ett mycket bra jobb. Både storstädning, vanlig städning och fönsterputs. Har anlitat företaget flera gånger, om de inte gjorde ett bra job skulle jag inte ha anlitat dem flera gånger.
Jag är mycket nöjd med Marena Hems hemstädning. Arbetet utfördes noggrant och effektivt. Personalen var dessutom jättetrevliga och professionella. Jag rekommenderar dem starkt.
Vi är nöjda kunder hos Marena Hem
Utmärkt service och väldigt noggrann städning av supertrevliga städare. Vi är så glada över att ha hittat en pålitlig tjänst som alltid levererar som önskat.
Har beställt fönsterputs i 2 år och varit mycket nöjd med deras arbete. Samt att priset har varit bra. Kommer troligtvis att kontakta dem även i år.
Vår städfirma levererar professionell och noggrann städning. Samarbetet fungerar smidigt, kommunikationen är enkel och resultatet håller hög standard. Vi är mycket nöjda.
Väldigt nöjd med den service jag fått från Marena Hem. De brukar vara flexibla och snabba och hitta lösningar för att vi ska bli nöjda. Rekommenderar varmt!
Alltid trevliga och flexibla. Städar bra
Jag har anlitat Marena Hem nu i snart två års tid och jag är mycket nöjd med dom och deras tjänster. Bra i kommunikationen, pålitliga och trevliga, synnerligen prisvärda och gör inte minst ett utmärkt städjobb. Deras personal har tidigare erfarenhet av hotellstädning, vilket märks. Jag kan helhjärtat rekommendera Marena Hem!
Jag anlitade dem 2 ggr Och jag är supernöjd Vid behov kommer jag att anlita dem igen.
Diligent, well organized, easy communication and scheduling.
Pålitliga, noggranna, flexibla o trevliga. Rekommenderar!!
Jag anlitar Marena hem för städning var tredje vecka och är supernöjd, personalen är så trevliga och gör ett jättebra jobb. Rekommenderas varmt
För det mesta bra men sist slarvigt