Tilasin tukisukat raskauden aiheuttamiin suonikohjuihin. Tilaus oli lähetetty takaisin ilman että minulle tuli mitään ilmoitusta. Ihmettelin kun kului viikkoja eikä tilausta saapunut ja jouduin alkaa kyselemään tilaukseni perään. Lopulta paketti lähetettiin uudestaan, mutta minulla on enää pari viikkoa synnytykseen ja haluaisin palauttaa koko sukat nyt kun en ehtinyt niistä juuri edes hyötyä mutta ilmeisesti palautus ei onnistu.
Mediconline.fi
105 omdömen om Mediconline.fi
Hyvä palvelu ja tuotteet. Olen tilannut erilaisia jalkojen terveyteen liittyviä tuotteita.
Olen tyytyväinen tuotteet ovat oikein mukavia käytössä. Paketti saapui nopeasti postilaatikkoon.
Tilauksen saapumisessa kestää aivan liian pitkään. En ole edes vielä saanut tilaamaani tuotetta,joten sitä itsessään on vaikea arvioida. Tällä hetkellä olen yritykseen erittäin tyytymätön.
Nopea toimitus. Monipuolinen valikoima. Kohtuulliset hinnat. Maksuvaihtoehtoja hyvin.
Tuote on sellainen kuin luvattiin. Käytössä osoittautunut toimivaksi.
Mycket bra! Keep the diabetes-socks.
Asiointi oli helppoa Toimitus nopeaa Tuote ei ollut ihan sitä mitä tilasi
Kaikki on ok, tuotteet ja tilaus
Hei, Kiitos arvostelustasi. Kiva kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme. Lämpimästi tervetuloa uudelleen! /MedicOnline
Nopea toimitus, selkeät nettisivut ja laadukkaat tuotteet.
Löydän aina oikean kokoiset, hyvän laatuiset tukisukat ja -housut teiltä.
Hyvät tuotteet ja verkkokauppa. Nopeat toimitukset.
Olen tilannut saman tuotteen ennenkin ja kaikki sujuu aina täydellisesti.
Nopeaa ja helppoa tilata ja aina tulee oikeat tuotteet sekä nopea toimitus, kiitos
Tilaamani tuotteet hyviä. Toimivat hyvin. Olen saanut apua räätälinpattiin.
Luotettava muuten,paitsi pitkä toimitusaika
Toimitus kesti aika kauan mutta tuote oli hyvä iäkkäälle ihmiselle. Jarrusukat.
Toimitus oli nopeaa ja tuotteet laadukkaita.
Kaikki toimi ok! Sivusto oli oikein selkeä, ja ostaminen toimi jouheasti.
Ei lainkaan väliaikatietoja toimituksesta ennen kuin paikallinen posti ilmoitti lähetyksen saapuneen.
Helppo ostaa tarvitsemani käsivarsi tuki
Nopea toimitus. selkeät sivut.
Paketti saapui nopeasti. Ostettu liukuestesukat läheiselle/vanhukselle ehkäisemään kaatumisia. Sukat vaikuttaa ihan laadukkaalta.
Hei, Asiointi ole helppoa ja hinnat kohdallaan. Toimitus sujui kuten oli luvattu ja kaikke meni mallikkaasti loppuun asti. Voin suositella muillekkin. yt, -klaine-
verkkokaupassa toimitusajan mainostettiin ( olevan lyhyt, 2-4 päivää. Kesti kuitenkin yli viikon, että toimitus tuli perille.
Tilattu tuote toimitettiin nopeasti, ennakko infon mukaisesti. Tuote oli juuri sellainen kuin kuvauksessa.
Good products. Fast delivery..
olen 0-10 asteikolla 7 ,tuotteet on ollut hyviä vaikka laatu vaihdellut värivaihtoehtojen välillä, kerran sain viallinen tuote josta ei mitään hyvitystä
Helppo tilata, sopivat hinnat, todella nopea toimitus
Oli valitettavasti niin tiukkoja varvassuojia että ei pystynyt laittamaan kipeään varpaaseen. Ei kipeään varmaan ok.
Asiointi helppoa ja toimitus nopeaa. Kiinnostus yritystä kohtaan oli lähinnä tukisukkien osalta ja niiden valikoimasta. Kokemus sukkien osalta on ollut tyydyttävä vaikka aina ei ole osannut valita oikein. Olen ostanut myös muita jalkojen hoitoon liittyviä tuotteita. Arvosana kertoo tyytyväisyydestä.
Olen tilannut vaiin yhtä tuotetta. Toimitus Suomeen on onnistunut nopeasti.
Nopea, kätevä toimitus. Ilonen tyytyväinen palveluun ja valikoimaan.
Nopea toimitus ja selkeä tilaustapa.
Sain väärät tuotteet eikä asiakaspalvelusta vastata viestiini.
Halpa, nopea toimitus, hyvää laatua
Asiointi oli helppoa, selkeät nettisivut, hyvät tuotteet. Vuosi sitten tilasin Mediconline.fi:stä parhaimmat kompressiotrikoot ikinä! Upean näköiset arkikäytössä, hyvä ja kevyt olo kehossa koko päivän, korkea vyötärö tukee muttei paina, myös selkä kiittää housujen tuesta seisomatyössä! Halusin ehdottomasti uuden parin samoja trikoita myös tänä vuonna, kuumeisesti etsin nettisivuilta ja huh! Onneksi löysin! High-waisted legging F.I.R. effect shadow.
Nopea toimitus, laadukkaan oloiset tuotteet.
En produkt var annars beskriven än på själva förpackningen - alltså lite misledande
Helppo asioida. Ei johdu yrityksestä, mutta vaikka paketti piti tulla kotiin, se meni postiin noudettavaksi.
Nopea toimitus ja tuote ensiluokkainen.
Lähetin viikko sitten dähköpostia. En ole vieläkään saanut vastausta.
erittäin hyvä 👍 ja nopea toimitus kiitos
Nopea toimitus ja erinomainen valikoima muihuin vastaaviin.
Laaja tuotevalikoima, ja nopeat luotettavat toimitukset.
Teillä on hyvä ja nopea palvelu
Tuote ei ole tullut vieläkään.
Helppo tilata ja nopea toimitus.
Snabb leverans, tyvärr så blir det dubbel moms för beställning till Åland
Erittäin tyytyväinen ostamiini varvassukkiin.