Trevlig personal och bra bemötande. Förklarade förståeligt och vilka alternativ jag har!
Tandkliniken Hammar
Tandkliniken Hammar är en tandläkarmottagning ansluten till Försäkringskassan och Region Skåne. Våra tandläkare utför alla slags behandlingar inom allmäntandvård och har god erfarenhet i utförande av behandlingar av både vuxna och barn samt tandvårdsrädda. Vi erbjuder allmän tandvård med allt från förebyggande tandvård och...
180 omdömen om Tandkliniken Hammar
Sedan starten hos Reco 2024
am very happy with my choice of this clinic and pleased with the doctor's treatment.
Dålig kommunikation och service 🫣
Tack för det fina ordet Anis . du är alltid välkommen
Professionella, kunniga med service som fokus. Jag lämnar alltid kliniken supernöjd. // Frida
Det värmer oss och höra det Frida 🦷🌟
Amer vet hur man tar hand om någon som har tandläkare skräck. Trevligt bemötande, lugn. Kände mig trygg. Kan rekommendera honom
Tack Maria 🦷, det värmer hjärtat och höra
Snabba kostnadsmedvetna och vänliga
Tack för förtroendet Magnus 🦷🌟
Bara positivt , trevlig personal. Blev väl omhändertagen 😁
Tack Mikael 🦷🌟, vi ses om 1 år igen
Detta är för min mors räkning och hon fick lite ont och skavsår i början men efter återbesök hos er för att bättre passa in tandprotesen har det blivit bra och hon är för närvarande nöjd.
Hon är alltid välkommen 🦷 om hon har besvär med nya protesen så är det bara och höra av sig till oss
Professionellt utfört arbete och bemötande. Bra priser.
Välkommen åter Camilla , det värmer hjärtat och höra 🦷🌟
Trevlig och duktig personal. Rekommenderas.
Otroligt bra tandklinik, professionella personal. Jag är mer än nöjd.
Mycket bra, bästa tandläkaren………
Hon visste hur man drog ut en tand, så det kändes tryggt och bra ligga i stolen
Sådär för har inte hört någonting om vad som händer med mig om mina tänder som rasar numera
Hej Ronnie , ska se till personligen , klinik chefen , att dem återkopplar till dig från mottagningen om vad som händer här nästa i behandlings planen . Mvh Tdl.Ameer mery
Noggrann undersökning på en fredag och lagning av en fyllning 2 dagar senare. Snabb service. Trevligt bemötande.
Det ska vara snabbt , smärtfritt och enkelt att få hjälp med sina tänder Eva , hoppas du blev nöjd 🦷🌟
Lätt att boka tid flexibilitet duktiga hjälpsamma
Den ordinarie tandläkaren o tandsköterskan ger utmärk service. Senast jag var där, fanns annan tandläkare som jag absolut inte fick dörtroende för. Hon skötte röntgen o allt(saknade sköterskans arbete). Har talat med ordinarie tandläkaren om detta,han beklagade o lovade mig bättre service nästa gång. Det trorjag verkligen på. För övrigt gillar jag vad dom utför,
Du är välkommen åter Ingrid , och som jag lovade dig kommer du uppleva en annan upplevelse 🦷🙏
Exceptionell omsorg och engagerat arbete. Ett tillfredsställande resultat. Jag rekommenderar att besöka dem vid behov.
Tack Ahmad för förtroendet och rekommendationen
Hanterade ett barn med tandläkarskräck mycket bra och barnet blev till slut undersökt.
Tack verkligen för förtroendet vi försöker vårt bästa att se till alla tandvårds rädda patienter ska få hjälp på allra bästa sätt både barn och vuxna 🦷
Jag är jätte nöjd med tandkliniken i hammar dem hjälper verkligen och dem gör sitt jobb perfekt mhv Avni
Tack Avni hoppas du är nöjd med dina nya tänder 🦷🤩
Väldigt nöjd med utförd tandvård. Bra service och lätt att boka tid.
Tack för förtroendet Tommy . Välkommen åter 🦷
Fantastiskt bra bemötande. Lätt att få tid.
Tack Arja , du är välkommen åter , vår system kommer skicka årlig kallelse till er alla nya patienter 🦷
Alltid ett proffsigt och bra bemötande. Tandläkaren vi mötte idag, hade lite knackig svenska. Annars super!
Jag gillar verkligen Hammar tandklinik. Vården är alltid punktlig och av hög kvalitet. Ett särskilt tack till Dr. Ameer. Han är alltid vänlig och jag får alltid behandling av hög kvalitet.
Trevligt och tryggt bemötande!
Bra bemötande. Trevlig personal.
Det varit bra, inga problem alls. 🙂👍
Väldigt bra bemötande. Trevlig personal.
Jag fick ett trevligt bemötande, lätt att få hjälp, utmärkt och förtroendeingivande behandling
Ann-Charlotte tack för förtroendet vi ses nog snart igen 🦷
Vänligt och korrekt mottagande Uno
Tack Uno för förtroendet , du är varmt välkommen åter när du behöver oss 🦷
Jag är nöjd med mottagandet och behandling jag fick
Fräscha och fina lokaler. Är mycket nöjd med min tandläkare 🙂 man känner sig välkommen, och det är alltid lätt att få en tid som passar, rekommenderar verkligen Tandkliniken i Hammar.
Tack Susanne för förtroendet och rekommendationen 🦷
Rent och snyggt, trevlig personal. Trevligt bemötande
Fint, trevligt & mycket bra upplevelse i allmänhet!
Bästa tandläkaren jag gått till man känner ett förtroende. Helnöjd kund
Väldigt bra bemötande! Jag har mycket stora problem med att besöka tandläkare eller tandhygienister men dit har jag till och med vågat gå en gång utan att jag hade mycket ont och det har jag inte kunnat ta mig för till någon annan tandläkare tidigare. Jag är fortfarande mycket undvikande men jag tror att det kommer gå lite lättare framöver.
Bemötandet var bra och min behandling gick bra.
Perfekt upplevelse. Alltid fått hjälp imon 24h. Underbara och lyhörda tandläkare samt skötare på plats.
Fick ett lugnt och professionellt bemötande. Förklarade tydligt vad som gjordes, kände mig väldigt trygg. Bra priser och tacksam för det där ”extra” puts/fix som andra tandläkare ofta debiterar. Rekommenderas starkt! Även fin klinik i karlshamn med samma tandläkare och fin service/bemötande!
Tack för dem fina orden Maria det värmer hjärta och höra att mina patienter är så nöjda , du är varmt välkommen åter , vi lär ses snart 🦷
Trevligt bemötande bra upplevelse av besöket
Väl bemött! Ger saklig information vad som ska göras! Trevliga överlag ! Tar hänsyn till vad jag som patient upplever som obehagligt
Jag fick alla mina tänder fixade och arbetet var noggrant, rent, punktligt, med utmärkt kvalitet, mycket erfaren inom tandvård och snabb service i nödsituationer. Den enda anmärkningen är att priset var lite högt.
tack för den fina ord Samer 🦷
Värsta tandläkare i kristianstad... Mvh
Hej , Ismail tråkigt och höra att du är inte nöjd , med tanke på att du har varit hos oss för endast Panorama röntgen undersökning och du begärda din röntgen för en annan mottagning .
Mycket bra klinik och duktiga tandläkare!
Väldigt varmt och trevligt bemötande. Tandläkaren verkade väldigt kunnig. Kände sig verkligen sedd som patient. Fin klinik och lätt att nå med rullator.
Tack för förtroendet Jeanette , du är välkommen åter 🦷
Väldigt bra och väldigt lyhörd prrsonal
Så underbar personal,väldig kunniga. Man känner sig välkommen och hörd Kan rekommendera starkt
Varmt bemötande, professionell och kompetent personal. Fick hela tiden förklarat vad allt innebär och betyder, vilket skapade förståelse och trygghet. Rekommenderar starkt denna klinik!
Lugn och trygg personal som tog hand om en
Duktiga tandläkare som som vet hur man tar hand om en, har haft svårt för tandläkare men här har jag alltid varit bekväm under behandlingar. Rekommenderas starkt.