Super trevlig personal och bra bemötande! Väldigt fina lokaler! Väldigt nöjd med resultatet av tandblekningen. Enda anledningen till att det inte blev fem poäng var för att jag tyvärr fick en skada på läppen. Antingen en tryckskada av det som höll upp läpparna vid blekningen eller en brännskada av lasern…vet inte säkert. Va lite jobbigt i tre dagar, men det läkte ju sen av sig själv.
Tandkliniken Hammar
Tandkliniken Hammar är en tandläkarmottagning ansluten till Försäkringskassan och Region Skåne. Våra tandläkare utför alla slags behandlingar inom allmäntandvård och har god erfarenhet i utförande av behandlingar av både vuxna och barn samt tandvårdsrädda. Vi erbjuder allmän tandvård med allt från förebyggande tandvård och...
296 omdömen om Tandkliniken Hammar
Sedan starten hos Reco 2024
Tack snälla för ditt fina omdöme! ❤️ Vad roligt att du blev så nöjd med resultatet. Tråkigt att du fick besvär med läppen, men skönt att det läkte fint. Vi uppskattar verkligen din feedback!
Det var bra tycker jag vad mer ska jag skriva
Tack för ditt omdöme, Kristin! 😊 Vad härligt att höra att du tyckte det var bra hos oss!
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Tusen tack, Nuengruethai! 🌸 Vi uppskattar verkligen dina fina ord om vår personal och vårt bemötande.
Mycket fin lokal och trevlig personal
Tack så mycket, Elisabeth! 💛 Vad roligt att du uppskattade både våra lokaler och vårt bemötande. Det värmer verkligen att höra!
Bra bemötande och fina lokaler
Hej Gabour! 😊 Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Så kul att höra att du trivdes hos oss och uppskattade både bemötandet och våra lokaler. Det betyder mycket för oss!
Den bästa kliniken, och all personal är bra och trevlig.
Hej Huda! 🌸 Vad fint att läsa dina ord, stort tack! Vi blir verkligen glada när våra patienter känner sig väl bemötta och trivs hos oss. Tack för ditt förtroende!
Är i början av behandlingen. Bemötandet är väldigt bra och jag är nöjd med infon jag fått inför kommande ingrepp.
Tack Lena för dina fina ord! 🌸 Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och informationen. Vi ser fram emot att ta hand om dig vidare! 😊🦷
Jag fick ett proffsigt och effektivt mottagande. Det som imponerade mest på mig var kunnandet.
Tack Kjell! 🌟 Så glad att du uppskattade vårt kunnande och bemötande.
Mycket bra upplevelse, alltid hög service !
Cristian, stort tack! 🙌 Det värmer att höra att du alltid får hög service hos oss.
Fick bra hjälp av duktig personal.
Tack Peter! 😊 Härligt att du kände att du fick bra och trygg hjälp.
Mycket trevligt skickligt och bra resultat
Roland, tack för dina fina ord! 💫 Vi är glada att du är nöjd med både bemötande och resultat.
Trevlig bemötande, stort kunnande och duktig
Hej Madeleine! Tack för dina fina ord 🌟 Vi blir jätteglada att du är nöjd.😍
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse på Tandkliniken Hammar. Trevlig och professionell personal som fick mig att känna mig trygg och väl omhändertagen. Allt gick smidigt och jag fick ett bra bemötande. Kan absolut rekommendera kliniken!
Tack Abdiaziz, så fint att läsa dina ord 🙏 Härligt att du kände dig trygg hos oss. Du är alltid välkommen tillbaka.😉
Mycket proffesionellt och bra klinik!
Hej Elheme! Tack för din feedback 🌿 Vi uppskattar det verkligen. Välkommen åter när det är dags för nästa besök.🙏
Bra bemötande.Kunnig personal.
Tack Ildiko! Vi uppskattar dina vänliga ord och att du är nöjd med bemötandet 🦷✨
Mycket trevlig och kunnig personal. Rekommenderar starkt
Hej Azra, tack för din fina recension 🌟 Vi uppskattar din rekommendation.
A clinic that I advise to deal with
Tack så mycket för ditt omdöme 🌿 Vi är glada att du rekommenderar oss. Välkommen tillbaka när du behöver oss 😊
Trevligt bemötande. Tandundersökning.
Hej Ann‑Louise, tack för ditt omdöme 😊 Fint att höra att du är nöjd med undersökningen. Välkommen åter 🦷
Gott bemötande, fick snabbt en tid och arbetet utfördes väl till ett rimligt pris.
Tack Anette! 🌟 Vi är glada att du fick snabb hjälp och är nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka 😊
Absolut ingen tandläkare jag kommer att återkomma till.
Hej Pia, tack för att du delade din upplevelse 🙏 Det är tråkigt att höra att besöket inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar din feedback på stort allvar och vill gärna förstå vad som hänt. Kontakta oss gärna så försöker vi reda ut det och hjälpa dig vidare 🌿
Den bästa tandkliniken jag besökte i Sverige. Servicen var utmärkt. Tusen Tack Dr Amir
Tack Samar för ditt fina omdöme 🌟 Vi uppskattar det verkligen och är glada att du är nöjd 😊🦷
Jättetrevlig , kunnig och proffesionell personal. Kommer gå dit hädanefter.
Tack snälla Sabina för dina fina ord! Vi är glada att du trivs hos oss och ser fram emot att ta hand om dig framöver 😊🦷
Blir alltid väl omhändertagen.
Tack Anne‑Charlotte! Det betyder mycket att du alltid känner dig väl omhändertagen hos oss 🙏
Jag var mycket nöjd över besöket. Duktig och trevlig prrsonal
Tack så mycket Inger Marie‑Louise! Härligt att höra att du var nöjd och att personalen tog väl hand om dig 😊💙
Fick snabbt en tid och vänligt bemötande.
Hej Per Ivar! 😊 Tack för ditt fina omdöme! 💙 Vi är glada att du fick en tid snabbt och att du uppskattade vårt vänliga bemötande
Akut tandutdragning. Respektfullt och varmt bemötande. Lugnt och metodiskt utförande. Upplevde trygghet och omtanke. Modern och mycket ren klinik. Mitt första besök där och kommer fortsätta gå hos dem.
Hej Ethel! 🌸 Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du kände dig trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Kände mig lugn av mottagandet jag fick.
Hej Anita! 🌸 Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du kände dig lugn hos oss. Varmt välkommen åter! 😊
Jätte bra bra bemötande trevlig personal
Hej Pia! Tack så mycket för dina vänliga ord! 💙 Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande och vår personal. Välkommen tillbaka! 😊
Aarttyuooooijjhgghjkkkkllloioii
Vänligt bemötande. Stor kompetens av tandvården. Värt ett besök. Kunnig och välbemötande personal
Stort tack, Anders, för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att du uppskattade både bemötandet och kompetensen hos vår personal. Din rekommendation betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss! 🦷😊
It was a visit and service out of the ordinary. Very high professional skills fixing my broken tooth efficiently and extra care for the patient made the visit top rated.
Thank you so much for your kind words, Anna! We're delighted to hear that you had such a positive experience. We look forward to welcoming you again!
Allt war perfekt. Stor tack!!!
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att allt var perfekt. Varmt välkommen tillbaka!
Jag blev väl mottagen och fick tid snabbt! Man lyssnade på mig och jag fick hjälpen jag behövde!
Tack Linnéa! Vad fint att höra att du blev väl mottagen och fick snabb hjälp. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Bra bemötande,duktig persanal rent klinik
Tack Youzdjan! Vi uppskattar verkligen dina fina ord. Det gläder oss att du trivdes hos oss.
Mycket nöjd Trevlig personal Somnade under tiden dem Gordon sitt jobb
Hej Zecir, stort tack! Vad härligt att höra att du kände dig så trygg och avslappnad under behandlingen.
Även om det blev försenat så var det väldigt bra, mycket kompetent tandläkare, bra service.
Tack Magnus! Vi uppskattar ditt tålamod när det blev lite försening och är glada att du ändå var nöjd. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Väldigt trevligt bemötande och engagerade personal.
Tack Arik! Vad roligt att du uppskattade bemötandet och vårt engagemang.
Trevligt och lugnt bemötande. Akuttid pga värk i tand.
Tack Jeanette! Vad roligt att höra att du kände dig väl omhändertagen vid ditt akuta besök. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse
Jättenöjd. Bra bemötande. Förstående personal.
Tack Elli Jenni, vad fint att du är nöjd. Vi uppskattar ditt omdöme.
Jättetrevligt bemötande. Har fått 2 st. tandimplantat och väntar på min nya protes. Hoppas det kommer fungera bra med den också.
Tack Sajma! Vi uppskattar verkligen ditt omdöme. Det gläder oss att du känner dig väl bemött, och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med protesen.
its great that there is times for emergencies
Hi Zafer! Thank you for your review. We're glad to hear that and that we were able to offer an emergency appointment when needed.
Mycket bra bemötande av personalen Fina rena lokaler mina förväntningar var uppfyllda 100% Jag gjorde inplantat i överkäken
Tack Maida! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötande, lokaler och din implantatbehandling. Det värmer att läsa.
Allt var professionelt ,man känner sig tryggk
Hej Alem! Så fint att läsa din recension. Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. 🌟
Fick tid väldigt snabbt, professionella och trevliga. Känns tryggt
Hej Andreas! Tack för dina fina ord. Det gläder oss att du kände dig trygg hos oss. Du är alltid välkommen tillbaka!
Trevliga, kompetenta, lyssnar och tar sig tid.
Tack snälla Viktoria! Vad glad vi blir att du kände dig väl omhändertagen 😊
Toppenupplevelse av klass en Fredag
Stort tack Per-Ola! Kul att höra att du hade en toppenupplevelse hos oss 😄
Snabb jobbat, ingen väntetid .
Tack Laila! Kul att höra att allt gick smidigt 😊
Blev väldigt trevligt bemött. Väldigt professionella. Har en extrem tandläkarskräck och det tog dom verkligen hänsyn till och höll mig lugn. Rekommenderar verkligen dessa fantastiska tandläkare
Tack Henrik för dina fina ord! Vi är väldigt glada att du kände dig trygg hos oss 💙
Mycket bra bemötande kundservice
Tack Queenita! Vad roligt att du är nöjd med bemötandet och servicen 😊
Toppen på alla sätt! Fint bemötande, proffisg och lätt på handen. Har haft tandläkarskräck efter jobbiga upplevelser men detta var inga problem. Ny favorit!
Hej Alia! Tack snälla för recensionen🤗 Blir så glad att höra att allt kändes bra och att du trivdes hos oss. Du är alltid välkommen tillbaka!