Tandkliniken Hammar

hammarstandklinik.se
  • BadgeThreeYears
4.7
Boka tid Ring 044-22 55 02 Dela

Tandkliniken Hammar är en tandläkarmottagning ansluten till Försäkringskassan och Region Skåne. Våra tandläkare utför alla slags behandlingar inom allmäntandvård och har god erfarenhet i utförande av behandlingar av både vuxna och barn samt tandvårdsrädda. Vi erbjuder allmän tandvård med allt från förebyggande tandvård och...

237 omdömen om Tandkliniken Hammar

Sedan starten hos Reco 2024

Remziye P
Skrev om Tandkliniken Hammar

Jag var nöjd; de var uppmärksamma och det är en ren och fin bra tandklinik.tack

Tack snälla Remziye för ditt fina omdöme! 🌟

Bahrija K
Skrev om Tandkliniken Hammar

Hej ! Det var länge sedan jag var hos tandläkaren så jag har så dåliga tänder och har svårt att. tugga. Så jag behövde gå till tandläkaren och jag valde Tandkliniken Hammar . Jag har fått tandundersökning på en trevlig sätt och jag fått all information om mina tänder vad skulle jag jag göra i framtiden . Personal som jobbar på tandkliniken var snälla och trevliga .jag skulle rekommendera mina vänner som behöver tandvård att gå till Tankliniken Hammar .

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Bahrija för att du delade din upplevelse med oss! 🌟 Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg och fick bra information.

Bojan V
Skrev om Tandkliniken Hammar

Professionella och mycket duktiga. Rekommenderas starkt!

Tack så mycket för dina fina ord, Bojan! 😊

Mohammed Yahya Yahya A
Skrev om Tandkliniken Hammar

Jag är väldigt nöjd med mitt besök. Trevlig personal, professionellt bemötande och tydlig information. Rekommenderas!

Svar från Tandkliniken Hammar

Hej Mohammed,Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök och vårt bemötande. Du är alltid Välkommen!

Eva R
Skrev om Tandkliniken Hammar

Mycket kunnig o trevlig personal.

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack så mycket för dina fina ord! Vad roligt att du är nöjd med vårt bemötande 😊

Eva A
Skrev om Tandkliniken Hammar

Helt fantastisk klinik! Snyggt och fräscht och en mycket duktig och trevlig tandläkare. Rekommenderar starkt!

Svar från Tandkliniken Hammar

Stort tack för din rekommendation! Vi är glada att du trivdes hos oss 😊

Monica Z
Skrev om Tandkliniken Hammar

Alltid trevligt bemötande, gäller all personal, reception, tandsköterska, tandläkare. Duktiga att berätta vad de tänker erbjuda mig som patient. Det är jag som patient som skall känna mig nöjd, av pris och behandling och det gör jag hos Tandklinik Ken Hammar

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack snälla för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du känner dig väl bemött av hela teamet. Vi lägger stor vikt vid att du som patient ska känna dig trygg, delaktig och nöjd med både behandling och pris. Vi ser fram emot att ta hand om dig vid ditt kommande besök! 🌟

Muhammed Abdikarim A
Skrev om Tandkliniken Hammar

De vara jättebra upplevelse och trevliga personal

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack så mycket, Muhammed, för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du hade en så bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Fatima S I A
Skrev om Tandkliniken Hammar

Jag är nöjd med mitt besök. Personalen var trevlig och hjälpsam. Kliniken var ren. Tack!

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Fatima för dina ord! 🌸 Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök och att du trivdes hos oss.

Fevronia J
Skrev om Tandkliniken Hammar

Under själva besöket var personalen noggrann och omtänksam, och de kontrollerade regelbundet att jag mådde bra.

Svar från Tandkliniken Hammar

Hej Fevronia, tack snälla för dina fina ord! Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen och trygg under ditt besök. Du är alltid välkommen 💛

Mohamed T
Skrev om Tandkliniken Hammar

Det var jättebra behandling väldigt bra

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Mohamed! Vad kul att höra att du är nöjd – det gör oss verkligen glada.

Roaa H
Skrev om Tandkliniken Hammar

Det är så mycket bra de är snabbare och snälla

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Roaa! Så roligt att du tyckte vi var både snabba och trevliga, det uppskattar vi verkligen.

Marianne Nordberg E

Trevligt bemötande Hade inga speciella förväntningar Positiv upplevelse

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Marianne! Vad fint att höra att du hade en positiv upplevelse hos oss – det betyder mycket.

Osama A
Skrev om Tandkliniken Hammar

Rekommenderar väldigt starkt! Bra arbete, bra bemötande och väldigt bra resultat. Fortsätt vidare!

Tandkliniken Hammar gillar detta
Svar från Tandkliniken Hammar

Hej Osama, stort tack för din rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Vi ser fram emot att träffa dig igen 😊

Rowaida Mahmod M H A

شغلهم جيد ولكن الفاتوره كتير عاليه بالنسبه للشغل يلي عملو

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack för din feedback! Vi är glada att allt är löst och att du är nöjd. ✅

Asya A
Skrev om Tandkliniken Hammar

Trevliga, rent och fint, rekommenderas

Svar från Tandkliniken Hammar

Hej Asya, tack för din fina rekommendation! Vi är glada att du trivdes hos oss. Varmt välkommen tillbaka 😊

Charlotta F
Skrev om Tandkliniken Hammar

Trevlig och glad personal, snabb och bra hjälp. Rekommenderas!

Tusen tack, Charlotta! Det betyder mycket för oss 😊

Mats Arne A

Trevlig bemötande Trevlig personal

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack så mycket, Mats Arne! Vad roligt att du är nöjd med bemötandet och vår personal 😊

Emelie B
Skrev om Tandkliniken Hammar

Tandläkaren visade bra intresse och hon informerade även bra.

Svar från Tandkliniken Hammar

Stort tack, Emelie! Vad bra att du kände dig väl informerad och omhändertagen.

Abdurahim A
Skrev om Tandkliniken Hammar

Jag är jätte nöjd.Allt är bra.Jag kommer igen

Tack så mycket, Abdurahim! Vad glada vi blir att höra att du är nöjd 😊

Hana B

Jätte bra 👍.De är fantastiska

Tusen tack, Hana! Det betyder mycket för oss 😊

Christer R
Skrev om Tandkliniken Hammar

Nöjd med besöket. Inget att klaga på. Återkommer gärna när det är dags

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack för din recension, Christer! Vad roligt att du är nöjd med ditt besök.Du är alltid varmt välkommen

Yussra M
Skrev om Tandkliniken Hammar

Jag är väldigt tacksam för bemötandet och vården hos Tandkliniken Hammar. Personalen är professionell, förstående och mycket flexibel när det gäller tider. Jag har alltid varit väldigt nöjd med resultaten av mina behandlingar. Jag har också rekommenderat kliniken till flera personer med olika tandproblem, och alla har haft lika positiva erfarenheter. Det gör att jag med stort förtroende fortsätter rekommendera kliniken till andra.

Svar från Tandkliniken Hammar

Stort tack, Yussra, för din fantastiska och utförliga feedback! Det gläder oss verkligen att du känner dig trygg och nöjd hos oss. Extra tack för att du rekommenderar oss vidare – det betyder mycket!😊

Hilmo J
Skrev om Tandkliniken Hammar

Personalen är super trevliga.. undersökning gjorde inte ont.. kommer gärna tillbaka flera gånger..

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack så mycket, Hilmo! Vad härligt att höra att besöket kändes tryggt och smärtfritt. Du är alltid varmt välkommen😊

Abdullah A
Skrev om Tandkliniken Hammar

proffsigt bemötande och väldigt trevlig personal

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack för dina fina ord, Abdullah! Vad roligt att du upplevde oss som professionella och trevliga.

Rolf N
Skrev om Tandkliniken Hammar

Bra bemötande både av receptionen o tandläkaren

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack så mycket för din feedback, Rolf! Vad bra att du är nöjd med både receptionen och tandläkaren.

Fredrik H
Skrev om Tandkliniken Hammar

Mycket trevliga och bra tandläkare

Stort tack, Fredrik! Vad kul att du är nöjd med våra tandläkare 😊

Maria S
Skrev om Tandkliniken Hammar

Jätte nöjd med med ägaren som har kliniken, men tyvärr var inte nya tandläkaren/tandhygenisten som börjat jobba där trevlig överhuvudtaget. Eftersom man har "tandläkarskräck" så vill man inte bli behandlad på det viset. Dumma frågor ställdes och tillråga på allt så "polerade" hon även tandköttet vilket jag ännu har ont av.

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen upplevelsen och är glada att vi kunde lösa situationen. Vi hoppas att ditt nästa besök blir mer bekvämt och positivt.Du är alltid varmt välkommen tillbaka

Martin T
Skrev om Tandkliniken Hammar

Mycket proffsigt bemötande och ett gott resultat!

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Martin! Vi är glada att du fick hjälp och är nöjd med ditt besök.

Per Thure Michael H

Aaaaasssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Claus-Erik M

God oplevelse Professionel hjælp

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Claus-Erik! Vi är glada att du fick bra hjälp och hade en positiv upplevelse.

Ahmed O
Skrev om Tandkliniken Hammar

Det var helt underbart fick det hjälp jag behövde Jag är jätte nöjd

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Ahmed! Vi är glada att du fick hjälp och är nöjd med ditt besök.

Ann-Charlotte L
Skrev om Tandkliniken Hammar

En mycket trevlig klinik med fantastisk, vänlig och kunnig personal.

Svar från Tandkliniken Hammar

Stort tack Ann-Charlotte. Vi uppskattar verkligen dina fina ord om både kliniken och personalen.

Sandra A
Skrev om Tandkliniken Hammar

Har bara bra upplevelse där. En mycket bra tandläkare.

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Sandra för din fina feedback! Vi är väldigt glada att du känner dig nöjd och trygg hos oss.

Kenneth J
Skrev om Tandkliniken Hammar

snabbt och bra rekommenderas mycket trevlig personal

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Kenneth för rekommendationen. Skönt att höra att du upplevde besöket som smidigt och trevligt.

Khaled M
Skrev om Tandkliniken Hammar

Mycket professionell. Bästa service. Bra priser. Väldigt nöjd. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Tandkliniken Hammar

Stort tack Khaled för din feedback. Vi är tacksamma för ditt förtroende och din varma rekommendation.

Leif Raymund P
Skrev om Tandkliniken Hammar

Mycket trevligt bemötande av en som inte tycker om tandläkaren. Men det har gått bra tack vare en förstående tandläkare

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Leif, Jag förstår att tandläkarbesök inte alltid är lätt, så det betyder extra mycket att du kände dig trygg här.

Lena M
Skrev om Tandkliniken Hammar

Varmt välkomnande! Bra råd och jag kände mig omhändertagen.

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Lena för dina fina ord. Vi är glada att du kände dig välkommen och omhändertagen.

Jan Sture O
Skrev om Tandkliniken Hammar

Nöjd kund snabb leverans dagen efter och som på

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack för din positiva feedback, Jan Sture! Vi är glada att du är nöjd med vår service.

Erika Ö
Skrev om Tandkliniken Hammar

Snabb och professionell bedömning, trevlig personal!

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Erika! Härligt att höra att du kände dig väl omhändertagen av vårt team.

Kristoffer H
Skrev om Tandkliniken Hammar

Trevligt bemötande av personalen. Förstående av min situation

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Kristoffer! Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och förstådd.

Gunilla H
Skrev om Tandkliniken Hammar

Proffsigt bemötande och jag fick snabbt en tid. Tandläkaren lyckades fixa mitt problem.

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Gunilla! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att allt löste sig som det skulle.

Ahmed J
Skrev om Tandkliniken Hammar

Servicen var mycket bra och arbetet gick snabbt.tack

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Ahmed! Härligt att höra att du är nöjd med både service och behandling.

Omar S
Skrev om Tandkliniken Hammar

Jag stötte på ett problem som jag tror berodde på bristande erfarenhet eller dålig hygien när min tandnerv togs bort från en kindtand. Jag fick svåra inflammationer i två veckor. När jag senare frågade en annan klinik och flera specialiserade tandläkare fick jag svaret att orsaken var att den blå gummiduken som isolerar tanden från de andra inte användes under behandlingen. Den användes inte, och därför fick jag inflammationen. Enligt min mening är det mycket viktigt att en tandklinik lägger stor vikt vid sådana detaljer, eftersom de påverkar människors hälsa.

Djordje I
Skrev om Tandkliniken Hammar

Väldigt professionell klinik Bra mottagning Snäll och kunnig läkare Bara att rekommendera

Svar från Tandkliniken Hammar

Tack Djordje! Så roligt att höra, vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss.

Mirzeta K
Skrev om Tandkliniken Hammar

Besök hos tandläkaren har varit lyckad trevlig bemötande

Danish Z
Skrev om Tandkliniken Hammar

Jag är inte nöjd med undersökningar och jag inte fått hjälp

Arne L
Skrev om Tandkliniken Hammar

Vänligt bemötande och proffsigt agerande

Hans-Inge Kennet E
Skrev om Tandkliniken Hammar

En positiv upplevelse från det man steg innanför dörren. Ett fint bemötande av all personal. Tandläkaren var mycket tillmötesgående och trevlig.Kan varmt rekommendera denna klinik.

Jesper J
Skrev om Tandkliniken Hammar

Vården var bra men att man pratar ett annat språk inför patienten är respektlöst.

Svar från Tandkliniken Hammar

Hej Jesper , det var inte meningen att du ska känna dig så , det kan hända ibland att sköterskan och tandläkaren kan kommunicera med ett annat språk med tanke på att dem talar 4 olika språk utöver Svenska här i mottagningen , jag tackar för din återkoppling och jag ta med mig det för nästa personal mötet , Mvh KlinikChefen