Miinto AB
1.0 i betyg av av
1 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Miinto AB
skrev om Miinto AB
KÖP ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG NÅGONTING FRÅN MIINTO!!! De anklagar dig för att ha smutsat ner kläder, när företaget inte vill ta emot din retur! När jag returnerade en dyr jacka på grund av fel storlek, så skickade Miinto mig en jacka i SAMMA storlek igen – och den jackan hade en fläck! Jag har försökt med massor av telefonsamtal och mejl under en månads tid för att få tillbaka mina pengar och kundtjänsten kanske låter trevlig ibland, men de löser ingenting utan låter bara ärendet dra ut på tiden så att man ska tröttna och ge upp. Sedan avslutar de med att skicka ett mejl att deras Dispute Center har stängt ärendet för att jackan ska ha haft en fläck, men jag har inte gjort denna, jag provade jackan och skickade tillbaka den efter 3 timmar, eftersom den var i fel storlek. När man läser andra recensioner/omdömen på nätet ser man att många, många andra kunder råkat ut för samma sak! Eftersom jag har beställt från den svenska Miinto-sidan och alltså det svenska Miinto-bolaget, så är ansvaret deras enligt svensk konsumentköplag, de kan inte gömma sig bakom att de bara ”förmedlat” en affär, ansvaret är deras. Punkt. Nu vill jag bara göra polisanmälan och anmälan till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden)! Min absolut SÄMSTA köpupplevelse på nätet någonsin! :(