Jag är så nöjd speciellt med Jasmina. Hon är en pärla på företaget, snabb, effektiv och mycket hjälpsam. All eloge till företaget och Jasmina.
Milkas Entreprenad AB
Milkas Entreprenad AB är ett företag som erbjuder flytt, städ och styling med 100% personlig service i Stockholm. Våra tjänster finns till för att du ska få mer tid över till annat. Vi arbetar alltid nära kunden för att säkerställa att vi möter både förväntningar och behov. Vi brinner för nöjda kunder och arbetar i hela Stockholmsområdet....
65 omdömen om Milkas Entreprenad AB
Otroligt bra service, mycket hjälpsam personal. Flytt städningen som bokades via Milkas var den bästa tänkbara.
Snabbt, proffsigt, prisvärd gör allt enligt kundens önskemål.
Mycket bra flyttfirma med gott bemötande och hjälpsamma!
Snabb flytt. Noggrann packning och städ. Mycket nöjd!
Trevliga och mycket bra service vid vår flytt.
Trevliga, noggranna, flexibla och snabba.
Helt fantastiskt. Killarna var jättesnälla och proffsiga. Har bara positivt att säga.
Hej Bra utfört. Rekommenderar Milkas. Peter Ribbing
Mycket nöjd, bra service ordnar jobbet perfekt.
Toppen bra rent å snyggt blev det.
Mycket bra …………………………………….////////////
Bra bemötande. Inget problem att få "missade" saker gjorda i efterhand, dock blev det ändå saker kvar som missats, som t.ex vissa golvlister, kanter på köksskåp och fönsterhandtag var fortfarande smutsiga. Jag hade beställt flyttstädning inkl. rengöring av 2st kristallkronor. Den ena kristallkronan blev tyvärr inte ren alls.
Jättebra, snabb service och nogrant!
De flyttstädade en lägenhet i stan, men jag bor i Nacka. Väldigt smidigt att lämna nyckeln samt bra resultat, rekommenderar de.
Mycket bra service samt utförd flyttstädning. Ett företag jag anlitat många gånger, alltid lika bra!
Alltid mycket smidiga att ha med att göra. Anlitat dem flera gånger för flytt.
Effektiv och trevlig personal.
Vi var jätte nöjda och bra service.
Städning och tömning av min mammas (Inger Johansson) lägenhet som skulle säljas. Känns som ett väldigt seriöst företag. Mycket trevligt bemötande vid bokningen och när jag ändrade i beställningen. Inte en utan två gånger! Skulle starkt rekommendera företaget alternativt anlita dem för egen flytt mm. Stort tack! Ingers dotter Ingela
Bra kommunikation, städningen utfördes på utsatt tid och inga klagomål från nya innehavarna. Fast bra pris. Helnöjd!
Vi (Fastighetsmäklare) har haft ett långt och mycket bra samarbete med Milka städ och flytt. De är alltid vänliga och tillmötesgående med mina kunder. De utför alltid städuppdrag eller flyttuppdrag mycket noga och bra. Rekommenderar Milka städ till alla kunder och vänner.
Passade inte tiden. Löste inte uppgifterna gällande städning inför försäljning. Otrevliga!
Hej, Jättetråkigt att du skriver så för att vi gjorde allt vi kunde för att du ska bli nöjd. Du måste förstå att en lägenhet på 98 kvm plus inglasad balkong går inte att städa på 3 timmar som du ville. Du ville att vi putsar alla fönster ( plus inglasad balkong) städa 2 badrum - allt på 3 timmar. Fogarna kunde inte rengöras- inte på så kort tid, tyvärr...Mvh Jasmina
Det kändes som man hade väldigt bråttom därifrån och vi hittade saker som man hade missat utan att man påtalat det som svåråtkomligt. Vissa saker sa vi redan från början som borde åtgärdas utan att det gjorts. Men den som tog över verkar bara nöjd så det var ok.
Väldigt nöjd! Bra kontakt, flytt utan skador och bra flyttstädning. 🌟🌟🌟
Enkelt, smidigt och ett skinande resultat.
Pålitliga, snabba och resultatet blev väldigt bra.
En pålitlig och professionell partner. Alltid smidigt samarbete och leverans enligt överenskommelse. Rekommenderas varmt!🚀
Snyggt o rent, perfekt städning. Vi hade glömt kvar några saker, hade uppskattat ett samtal om det så vi hade plockat upp det innan den nya ägaren tillträdde lägenheten.
De svarade alltid på våra frågor, snabbt och korrekt. Tiderna hölls och det fungerade mycket mycket bra.
Bra och effektiv städning. Trevlig personal.
Mycket väl utfört arbete. Städade hela huset utan snmärkning.
Inget krångel. Levererar. Vänligt bemötande.
Positivt Lätt att få kontakt Bra kartonger som levererades på utsatt tid Höll alla tider Paketerade allt ömtåligt i bubbelplast allt var helt och oskadat. Negativt Det skulle komma en stor bil eller två små, det kom en liten och de fick köra två vändor i stället för en och det tog lite längre tid. Sammanfattning En positiv upplevelse och vi är nöjda!
Bokade flyttstäd via Milka och är supernöjd! smidigt med överlämnande av nycklar och bra städning som köparen var mer än nöjd med. Kändes väldigt prisvärt och trevliga människor att ha att göra med :) Rekommenderar.
Jag har tyvärr inte sätt huset efter städning
Använde dem för flytt. Fick otroligt proffsigt bemötande, de flyttade alla våra möbler och kartonger snabbt, varsamt och smidigt. Packade lastbilen som Tetris-mästare :) Jag kan mycket varmt rekommendera dem.
Superbra. Så noggrant och ordentligt.
Bra mottagande vid bokning. Superbra flytthjälp + flyttstad som var toppen.
Proffsig flytt och bra städning
Allt fungerade toppen. Bra kommunikation inför flytt, snabba, proffsiga och trevliga vid flytt och bra städat efteråt. Vi var väldigt nöjda!
Jag har anlitat Milkas flera gånger i olika ärenden och alltid varit mkt nöjd. Både vår flytt och de städtjänster de utfört har de skött på ett alldeles utmärkt sätt. Jag kan varmt rekommendera Milkas och vi kommer att fortsätta anlita dem framöver.
Otroligt proffsiga och personliga
Mycket bra med info och uppföljning. Ok pris men det bästa var den personliga hanteringen av flytt mellan tre adresser vid olika tillfällen.
Vi har haft nöjet att samarbeta med Milka Städföretag och kan verkligen rekommendera dem. De är alltid trevliga, lätta att ha att göra med och gör ett riktigt bra jobb. Flera av våra kunder har anlitat Milka efter vår rekommendation, och alla har varit väldigt nöjda med både servicen och resultatet.
Jättetrevlig personal! Visnings-städning blev toppen( förutom att det blev ett litet misstag med tiden, som jag tar på mig)
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Effektiva killar som hanterade flytten
Allt har varit bra från början till slut. Inga oklarheter och flyttkillarna hade full koll på allt och jobbade på som bara den. Finns inget att klaga på! Önskar er en fin sommar! :-) Hälsningar Lotta
Hög servicenivå, hjälpsamma och trevliga. Det gick smidigt med vår flytt och flyttstäd.
Trevligt bemötande och dom gör vad dom ska till ett bra pris