Nikola Rajic

121 omdömen om Nikola Rajic

Sedan starten hos Reco 2022
Hannes K
Skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Sverige AB

Nikola förenklade dagen för oss från start med lite flexibla öppettider. Efter inspektion o provkörning kunde vi komma överens och vi köpte bilen.

Lars D
Skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Sverige AB

Kom in på bilfirman av ren slump. Direkt när jag och frun kom in hälsade han oss välkomna. Frågade om vi ville ha hjälp. Vi frågade efter Volvo xc60. Han visade oss ett par sådana bilar, men vi blev inte intresserade. Han föreslog en Mercedes med liknande specifikationer och prisklass. Vi provkörde bilen och blev nöjda. Kom överens och vi köpte bilen som hämtades några dagar senare. Har haft med många bilförsäljare att göra under 40-50 -års tid. Måste säga att Nikola får högsta betyg genom sitt sätt att vara. Kommer att...

Johanna P
Skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Sverige AB

Nikola är en smidig och tydlig säljare, som är snabb på att svara och skötte allt snyggt. Svarade på alla mina frågor och var inga konstigheter alls! Toppenbra! 🌟

Amanda J
Skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Sverige AB

Trevlig och genuin säljare, som gör det som krävs för att köpet skulle kännas tryggt för mig som kund. Väldigt nöjd med den service som jag fått från Nikola! ✨

Fredrik B
Skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Sverige AB

Trevligt bemött socialt. Saklig, tydlig i presentation av fordonet och tillmötesgående i en snabb affär.

Lena Ö
Skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Sverige AB

Vänlig lugn kunnig och inger förtroende. Kan rekommendera honom. Vänligen Lena Öberg