Kom in på bilfirman av ren slump. Direkt när jag och frun kom in hälsade han oss välkomna. Frågade om vi ville ha hjälp. Vi frågade efter Volvo xc60. Han visade oss ett par sådana bilar, men vi blev inte intresserade. Han föreslog en Mercedes med liknande specifikationer och prisklass. Vi provkörde bilen och blev nöjda. Kom överens och vi köpte bilen som hämtades några dagar senare. Har haft med många bilförsäljare att göra under 40-50 -års tid. Måste säga att Nikola får högsta betyg genom sitt sätt att vara. Kommer att...
120 omdömen om Nikola Rajic
Sedan starten hos Reco 2022
Moderna Bil Sverige AB
Trevliga, lättsamma och lugna.
Moderna Bil Sverige AB
Gick hur smidigt som helst! 10 av 10!
Moderna Bil Sverige AB
Nikola är en smidig och tydlig säljare, som är snabb på att svara och skötte allt snyggt. Svarade på alla mina frågor och var inga konstigheter alls! Toppenbra! 🌟
Moderna Bil Sverige AB
Smidig affär och trevlig bemötande!
Moderna Bil Sverige AB
Trevlig och genuin säljare, som gör det som krävs för att köpet skulle kännas tryggt för mig som kund. Väldigt nöjd med den service som jag fått från Nikola! ✨
Moderna Bil Sverige AB
Trevligt bemött socialt. Saklig, tydlig i presentation av fordonet och tillmötesgående i en snabb affär.
Moderna Bil Sverige AB
Mycket bra service och även med hemleverans.
Moderna Bil Sverige AB
Vänlig lugn kunnig och inger förtroende. Kan rekommendera honom. Vänligen Lena Öberg
Moderna Bil Sverige AB
Bra kille med lösningar innanför tröjan, rekommenderas starkt!