Moderna Bil Knivsta
Vår nya anläggning finns i AR industriområde i Knivsta, nära E4an och företaget har idag varit verksamt i över 10 år och sålt över 6 000 bilar. Vi tillhandahåller ett modernt sätt för dig att handla din nästa bil på. Det du kan förvänta dig av oss är ett riktigt bra bemötande, både innan, under och efter affären.
Med våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet vill vi erbjuda dig mycket prisvärda bilar med god historik oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi har en professionell inköpsorganisation som jobbar för att ta fram de bästa bilarna.
Har du trots allt svårt att komma iväg för att titta på eller provköra en bil? Vi kommer till dig! På lunchen eller hem efter jobbet och vill du köpa bilen efter visningen lämnar vi helt enkelt över nycklarna direkt. Enkelt och smidigt.
Öppettider:
Måndag - Fredag 09:00 - 18:00 (tidsbokning efter 18:00)
Lördag: 11:00 - 16:00
Telefontider: Måndag - Fredag 09:00 - 20:00
Lördag: 11:00 - 17:00
Välkommen!
Öppettider:
Måndag - Fredag 09:00 - 18:00 (tidsbokning efter 18:00)
Lördag: 11:00 - 16:00
- "Serviceminded"
- Snabb återkoppling
- Proffsigt bemötande -
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Simon answered always very quickly - provided us with detailed info and let us know how the process is going. Very good way to do business! Big thanks from Estonia :)
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Otroligt hjälpsam vid både inbyte och köp av bil. Bra service, proffsig och trevlig! Kan varmt rekommenderas!
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
En mycket trevlig och kunnig säljare. Vi fick bra svar och han hjälpte oss till en bra lösning.
Det gick smidigt att göra affär och vi är mkt nöjda. -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Trevligt bemötande, kändes ärligt och uppriktigt.
Duktig säljare. -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Bra kontakt med trevlig säljare
Klara och raka besked
Nådde en bra överenskommelse
Vi är mkt nöjda hitintills
Som alltid en dialog och förhandling, men vi kan varmt rekommendera Moderna Bil i Knivsta -
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Smidig affär vid köp av Mini Cab.
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Fantastiskt bemötande, väldigt proffsigt som kunde svara på alla frågor man hade , gjorde mycket lättare att välja rätt bil och vi åkte supernöjda hem .
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Bra säljare men glömde nämna att bilen bara hade en nyckel innan jag köpte. Löste sig dock men innebar lite mer arbete för mig.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Trevlig! bra kundservice, supernöjd med affären.
skrev om Johan Lönnström en del av Moderna Bil Knivsta
Mycket nöjd med bilköpet, nyservad och bra och snabb hantering.
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Proffsig och trevlig säljare på alla sätt.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Det var lätt och smidigt att göra affärer med företaget,blev bra och trevligt bemött av nikola.bilen var som dom beskrev den.dom tog emot min bil helt utan krångel.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Trevlig, enkel att ha och göra med och god affärsmässighet med ett ärligt uppsåt.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Trevligt gäng, med bra bemötande! Nöjd kund.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Mycket proffessionellt bemötande utav säljaren!
Säljaren skrev ett tydligt kontrakt enligt överenskommelse.👍 -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Trots lite strul så fixade det sig och dealen blev av. Vi är nöjda.
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
vid frågor tar han reda på det han inte vet och återkommer med svar.skåpbilen var i det skick han beskrev när vi fick hem den.han ordnade även hemtransport av bilen vi köpte skåpbilen utan att åka och titta på den.mycket nöjda med service och köp
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Trevlig o enkel att ha att göra med! Inget krångel o snabbt fixad affär!
skrev om Fredrik Lassi en del av Moderna Bil Knivsta
Han säljer våra företagsbilar, proffsig och enkel hantering varje gång.
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Bra försäljare tar reda på och undersöker saker man frågar om och återkommer med svar om han inte vet jag är helt nöjd
Köpte en skåpbil med bakgavellyft -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Killarna på Moderna Bil i Knivsta är toppen. Då jag har ca 25 mil till Knivsta så blev det ett FaceTime-samtal där Niko visade mig bilen och verkligen tog sig tid att svara på mina frågor.
När bilen sedan köptes så fick jag självklart skjuts från Knivsta station.
Mycket nöjd med bemötande och service! -
Jättenöjd
skrev om Mehdi Bembli en del av Moderna Bil Haninge
Trevligt bemötande, snabb återkoppling. hållt vad dom lovat.
så allt känns bra med Mehedi. -
skrev om Mehdi Bembli en del av Moderna Bil Haninge
Trevlig personal o proffsigt tack
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Mycket bra hjälp och service med avtal och garantier.
skrev om Johan Lönnström en del av Moderna Bil Knivsta
Mycket bra bemötande rakt igenom hela köpet ! Killarna i Knivsta är toppen!
Bemötande: Tillmötesgående, hjälpsam & serviceinriktad
Förväntningarna: Köpa en sjysst bil till ett sjysst pris. Tyckte att de levererade.
Sammanfattning: Köpte en bil samma dag efter provkörning och lite betänketid. -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
han va trevlig lätt att ha och göra med
företaget/arbetarna är bra som ställer upp utanför arbetsid vilket är bra för kunden då dom anpassade för mig eftersom dom hade stängt på en söndag då de va ända dagen jag kunde
dom har trevlig personal och är bättre än andra bilfirmor skulle jag säga
köpte och sålde bil
bilen va som dom hade sagt dom ljög inte massa för att lyckas sälja den. är pålitliga enligt vad jag har varit med om med arbetarn för företaget -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Trevligt och proffsigt bemötande.. lyhörd på vad vårat behov var och gav oss några bra alternativ till bilar. De blev en snabb affär.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Jag sålde min bil till Nikola där han bemötte mig professionellt genom att vara tydlig med hur han kan hjälpa mig med min försäljning på bästa sätt för att uppnå min önskan.
Detta var första gången jag sålde en bil till företaget och jag kommer definitivt att rekommendera andra att sälja samt köpa bil med Nikola som ansvarig vid försäljning/köp.
Jag själv kommer vända mig till Nikola när det är dags för ett nytt köp! -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Bra service och snabba svar på mejl från Nikola Rajic som förmedlade bilaffären som gjordes på distans. Enkelt och smidigt med hemleveransen av den nya bilen samt upphämtning av inbytesbilen. Bilen motsvarade även förväntningarna. Jag kan starkt rekommendera Moderna bil och Nikola som säljare.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Upplevde Nikola som ärligt och sakkunnig under vårat korta möte.
Rekommenderar! -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Snabb och smidig affär till ett riktigt bra pris. Hit kommer vi definitivt igen 👍
Nikola är en kung! -
Super trevligt bemötande.
Uppskattar att han tog sig tiden att transportera bilen mellan anläggningarna på så kort varsel.
Väldigt kunnig och hade svar på alla min frågor, toppen säljare! -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Väldigt trevligt bemötande av försäljaren. Köpt en minibuss Renault som vi är nöjda med.
Proffsigt bemötande, kunnig inom sitt område. Hjälpsam. Mycket nöjd kund
skrev om Johan Lönnström en del av Moderna Bil Knivsta
Köpte ingen bil via moderna bil. Johan hjälpte mig fixa min företagsbil via deras verkstad vilket gick snabbt och smidigt. Rekommenderas!
skrev om Fredrik Lassi en del av Moderna Bil Knivsta
Jättenöjd med allt, har inget negativt att anmärka och skulle definitivt rekommendera företaget till mina vänner.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Trevligt bemötande och snabb återkoppling på frågor. Svarade snabbt på telefon och mail.
Det blev ena affär på bilen -
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Trevligt bemötande, smidig och problemfri affär. Rekommenderas.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Super bra företag! Bra service och ser kunden i första hand, väldigt hjälpsam.
Rekommenderar stark att köpa bil från moderna bil -
skrev om Johan Lönnström en del av Moderna Bil Knivsta
Mycket bra erfarenhet och omdöme av Johan. Köpte en begagnad Saab, mycket belåten med bilen, dock hade man bytt vindrutan och snålat in på mycket dåliga torkarblad, så metallen rörde vid vindrutan så den blev repad på hemfärden, tråkigt.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Jag fick ett Super bra bemötande av Nikola, Jag upplevde honom som väldigt korrekt och ärlig. Många bilfirmor som jag kollat med har erbjudit långt under vad min bil var värd. Nikola gav en korrekt summa som är bra för mig och bilfirman. Kommer garanterat fortsätta använda mig av Moderna bil och Nikola för framtida bilaffärer.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Bra bemött och tillmötesgående med de krav och förväntningar vi hade på bilen vi skulle köpa.
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Vi blev alldeles utmärkt bemötta, fick kanonservice av säljaren
rekommenderas verkligen, vi köpte en Amarok Montage&Fastighetsservice Janne & Anna. -
skrev om Johan Lönnström en del av Moderna Bil Knivsta
Enkelt, smidigt, snabba svar och bra bemötande när jag sålda min Bil till Knivsta anläggningen, bilen hämtades på plats, provades och därefter så var allting klart. Lätt, krångelfritt och pengarna på kontot snabbt👍 Rekommenderas!
Väldigt bra bemötande
Dom höll vad dom höll det dom lovade -
skrev om Simon Hedblom en del av Moderna Bil Knivsta
Väldigt bra bemött och enkel affär. Minus att både diesel och spolarvätska var slut o bilen.
skrev om Nikola Rajic en del av Moderna Bil Knivsta
Köpte en XC60 av Nikola, kanonservice rakt igenom. Fick ok inbytespris på inbytesbilen. Jag önskade dubb istället för friktionsdäck vilket ordnades. Visade sig att hjulen med dubb sedan inte riktigt passade och orsakade vibrationer. Fick hjälp med ombalansering vilket heller inte löste problemet. Fick då en annan uppsättning dubbade däck på originalfälg. Verkligen REKO erfarenhet av Nikola och Moderna bil. Kan absolut tänka mig att köpa bil via dem igen!
/Pelle