Veldig bra nettside med forklaringer på hvordan man kan bytte de ulike delene på mopedbilen selv. Også veldig bra og kunne søke på reg.nr. Jeg er fornøyd:)
Mopedbil1
Velkommen til Mopedbil1! Vi er en av Nordens største forhandlere av reservedeler, serviceprodukter og tilbehør til Ligier, Microcar, Aixam, Chatenet, Casalini, JDM og Grecav mopedbiler. Vi vet hvor viktig det er å få riktig del raskt når kjøretøyet står stille, derfor tilbyr vi høy kvalitet, gode priser og raske leveranser over...
39 omdömen om Mopedbil1
Alt bra. Rask levering. 👍 Veldig bra.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så godt å høre at leveringstiden og handleopplevelsen svarte til forventningene. Du er hjertelig velkommen tilbake når du trenger flere deler!
Gode nettsider. Godt merket hva som går til valgt modell. Relativ rask levering.
Tusen takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at nettsiden er oversiktlig og at det er enkelt å finne deler til riktig modell. Du er hjertelig velkommen tilbake når du trenger flere deler!
Tusen takk for din tilbakemelding, hjertelig velkommen tilbake!
Har fått veldig god hjelp på chattetjenesten, dessverre finnes ikke begge tetningene/pakningene til bremsestempel foran til ligier/Microcar å få kjøpt. Disse burde vært solgt sammen som et rep sett. Dumt å måtte kjøpe nye calipere når man kun trenger en pakning til 5 euro.
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en ærlig tilbakemelding. Vi forstår godt frustrasjonen i dette, og er glade for at du opplevde god hjelp i chatten samtidig som vi tar med oss innspillet ditt om reparasjonssett videre. Du er hjertelig velkommen tilbake, og vi hjelper deg gjerne igjen! :)
Opplever at når jeg søker opp skilnummeret mitt så forventer jeg at deler som passer ska komme opp. Jeg bestilte bremseklossene som kom opp og de passa ikke på bilen min. Men ellers så er det bra deler
Hei, takk for tilbakemeldingen din! Vi forstår godt at man forventer at deler som vises via registreringsnummer skal passe, og det gjør de også i de fleste tilfeller. Dersom det vises flere varianter kan det skyldes at modellen din er en overgangsmodell – da hjelper vi deg gjerne med å finne riktig del, så ikke nøl med å ta kontakt. Hjertelig velkommen tilbake! :)
Hurtig og rask levering:-) Anbefales
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så flott å høre at leveringen var rask og at du anbefaler oss. Hjertelig velkommen tilbake når du trenger flere deler!
Veldig fornøyd med handelen, rask levering
Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen og at leveringen var rask. Du er hjertelig velkommen tilbake!
Sjappt svar på spørsmål om produkt. Bra del!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Så bra å høre at du fikk raskt svar og at delen svarte til forventningene. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss!
Bra pris og meget rask levering,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så flott å høre at du er fornøyd med prisen og den raske leveringen. Du er hjertelig velkommen tilbake hos oss! :)
Greie priser og greit utvalg. Rask håndtering av ordren. Veldig bra!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både prisene, utvalget og den raske behandlingen av ordren. Du er hjertelig velkommen tilbake! :)
Kjapp levering og god service.
Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringen og servicen. Du er hjertelig velkommen tilbake!
God service og kjapp levering absolutt og aanbefale
Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og leveranse. Hjertelig velkommen tilbake, og takk for anbefalingen! :)
Meget bra og hjelpsomme!! Rask levering, og bra produkter.
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både hjelpen, leveringen og produktene våre. Du er hjertelig velkommen tilbake!
Raskt og rimelig 👍👍👍👍👍👍👍
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så bra å høre at du er fornøyd med både pris og levering. Du er hjertelig velkommen tilbake!
Har kjøpt rene service kit, olje, variatorreim, filter, bremseklosser og bremsebånd. Fin nettside mht. reg. nr. på bil som søkefelt. Rask levering.
Tusen takk for en flott tilbakemelding! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både utvalget, søkefunksjonen via registreringsnummer og den raske leveringen. Du er hjertelig velkommen tilbake når du trenger flere deler! :)
Enkelt å finne deler. Og rask levering.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så bra at det var enkelt å finne delene og at leveransen kom raskt. Velkommen tilbake når som helst!
Enkel bestilling og rask levering
Tusen takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at bestillingen gikk fint og leveringen var rask. Velkommen tilbake!
Bra utvalg av deler til aixam, har kjøpt alt jeg har trengt på mopedbil1. Svarer på mail kjapt om det skulle være noe. Kommer kjapt i posten i tillegg. Anbefales!
Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du velger oss og at du er fornøyd med både utvalg, service og levering. Du er alltid velkommen tilbake! :)
Veldig bra, hurtig levering, å rette deler..
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så godt å høre at både levering og deler sto til forventningene. Velkommen tilbake når som helst! :D
Veldig fornøyd med dere og handle med dere
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det betyr mye for oss at du er fornøyd med å handle hos oss. Du er alltid velkommen tilbake! :)
Helt suverent. Relativ rask levering og gode produkter. Ikke enkelt å skaffe mopedbildeler i Norge!!! Tusen takk!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å kunne hjelpe med deler som kan være vanskelige å få tak i. Velkommen tilbake når som helst! :D
Veldig god kundeservice. Raskt svar og veldig god hjelp til å skaffe de riktige delene vi trenger til bilen.
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så godt å høre at kundeservicen og veiledningen opplevdes som god. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake! :)
Utrolig dyrt for piratdeler. Kjedelig å bestille et "motorfeste-kit" som bare inneholder 2 av de nødvendige 4 motorfestene.. Kunne vært større utvalg - mangler ganske mye til js50 i hvertfall. Og i tillegg en skammelig fraktpris. Det er helt klart plass til konkurrenter her.
Hei Ryan, og takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din! Vi setter stor pris på ærlige innspill – det hjelper oss å bli enda bedre. Vi jobber kontinuerlig med å utvide sortimentet for alle modeller og merker av mopedbiler, slik at du enkelt skal finne alt du trenger på ett sted. Når det gjelder «motorfeste-kit», så står det tydelig både i produktbeskrivelsen og på produktbildet at settet inneholder 2 motorfester, ikke 4, men vi tar likevel med oss tilbakemeldingen for å gjøre det enda klarere fremover. Vi...
veldig bra og rask levering.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at leveringen gikk raskt. Velkommen tilbake når som helst. 🙌
Meget fornøyd med leveringstid og oppsettet
Så bra å høre at du er fornøyd både med levering og oppsett! Vi setter pris på tilbakemeldingen – håper vi sees igjen snart :)
Bra deler og raskt leverert, lett att finne på hemsidan
Hyggelig å høre at du er fornøyd med både delene, leveringen og nettsiden! Takk for tilliten – vi ser frem til å hjelpe deg igjen :D
Raskt og enkelt . Fikk delene veldig fort . Å til en meget grei pris .
Så flott å høre at du fikk delene raskt og til en god pris! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen – velkommen innom igjen! :)
Fikk rette deler som passet, kjapt levert!
Herlig å høre at delene passet perfekt og ble levert raskt! Takk for handelen – du er alltid velkommen tilbake :D
Rask levering. Fått tak i delene jeg trenger hver gang.
Tusen takk for fine ord! Godt å høre at du alltid finner delene du trenger hos oss. Velkommen tilbake neste gang også! :)
Fikk feil type toppakning så den måtte jeg kjøpe orginalt fra Kubota og mangler fortsatt vinduspusseren som er betalt for Hilsen Lars
Hei Lars, beklager virkelig for dette! Ta gjerne kontakt med oss direkte, så skal vi ordne opp og finne en løsning for deg! :)
Rask og grei behandling. Delene kom og var riktige
Så godt å høre at alt gikk som det skulle og at delene passet! Tusen takk for handelen – vi håper å se deg igjen snart :)
Kjapp levering og lett å finne riktige deler. Minus: Litt høye priser Pluss: Meget god kundeservice! Fikk levert ei drivreim som ikke var i god nok kvalitet. Sendte mail og fikk raskt svar. Ble godt fulgt opp, og det endte med at jeg fikk en ny reim i riktig kvalitet tilsendt kostnadfritt. Tommel opp!
Tusen takk for en ærlig og fin tilbakemelding! Godt å høre at du er fornøyd med oppfølgingen og at vi fant en løsning. Velkommen tilbake når du trenger flere deler. 🙌
Rask levering men litt høye priser. Eksempel: signalhorn kr 890,-, kjøpte uoriginalt til 139,-. Utetemperatur måler kr 399,- kjøpte uoriginalt til 199,-
Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi forstår hva du mener om prisene, men vi prøver alltid å tilby god kvalitet og trygghet på delene vi selger. Velkommen tilbake når du trenger noe mer! :)
God service. men har enda ikke fått svar på om dere kan skaffe plast deksel til speilen på min ligier.
Takk for hyggelig tilbakemelding! Ta gjerne kontakt med oss direkte angående speildekselet, så sjekker vi om vi kan skaffe det til deg. Velkommen tilbake! :D
Rask levering, og alt var i henhold til bestilling. Veldig bra!
Så flott å høre at alt stemte og at leveringen gikk raskt! Tusen takk for bestillingen – velkommen tilbake når som helst.
Supert og rask tilbakemelding, anbefaler alle å kjøpe her
Tusen takk for de fine ordene og anbefalingen! Vi setter stor pris på det – hjertelig velkommen tilbake! :)
Enkel og forståelig nettside, meget rask leveranse...
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at du er fornøyd med både nettsiden og leveransen :)
Veldig fornøgd med servicen. Kort leveringstid og bra priser. Har skrudd en del til junior, bilene går jo 24/7 så 😂😂😂🏎️🏎️🏎️
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så gøy å høre at dere er fornøyde, og at junior får brukt bilene 🏎️🏎️