More Sailing

More Sailing

4.9 / 5 baserat på 40 omdömen
Välkommen till More Sailing!

Seglingsresor för alla!

Hos oss kan du välja mellan en rad olika resmål såsom Kroatien, Grekland, Italien eller Karibien. Vi vänder oss till dig både som nybörjare eller mer erfaren seglare. Hyr din egen segelbåt och njut av friheten eller välj att segla med besättning och luta dig tillbaka.

Vi skräddarsyr resan med familjen, företaget eller kompisgänget. De seglingar som görs består oftast av grupper som firar födelsedagar, bröllopsresor eller andra typer av högtider.

Du kan även köpa din egen segelbåt hos oss på More Sailing. Upplägget är enkelt. Du köper båten som du seglar med under semester och resten av året hyrs den ut till andra seglingsfantaster för att finansiera ditt köp. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur du vill lägga upp ditt nästa äventyr.

Utmärkelser

Läs vad 40 kunder tycker om More Sailing 2

 • 2020-10-06
  Spontant omdöme
  Nyligen hemkommen från 1 veckas katamaransegling i Kroatien och wow vilken vecka det blev! Min livs bästa semestervecka! Finns inget att klaga på. Fantastisk mat, mysiga öar och trevlig segling. Ett stort tack till skeppare Viktor & värdinna Felicia som gjorde veckan oförglömlig! Kan verkligen rekommendera More Sailing till alla!
  Gilla
 • 2020-10-01
  Spontant omdöme
  Första seglingen någonsin för vårt sällskap! Helt fantastisk resa! Fem av fem får den. Fantastisk god mat och mycket dryck. Trevliga båtvikar (har ändå rest mycket i Kroatien..)! Skepparen och värdinnan var riktigt tillmötesgående. Även restaurangerna i hamnarna var kanon. Detta vill vi gärna göra om.
  Gilla
 • 2020-09-22
  Spontant omdöme
  Har precis kommit hem från min absolut bästa semester!
  Jag har tillsammans med 5 kompisar seglat en vecka i Kroatien.
  Allt har varit över förväntan.
  Besättningen! Vilka stjärnor.
  Resmålet
  Maten på båten
  Hela konceptet
  Kan verkligen rekommendera More Sailing som researrangör.
  Gilla
 • 2020-09-22
  Spontant omdöme
  Vi har haft en helt underbar vecka i Kroatien! Har fått se fantastiska hamnar, ätit toppen-god mat, fått leka i vattnet :-) Tack Gustav och Felicia för att ni satte x-tra guldkant på resan!
  Vi kommer absolut att komma tillbaka. Kan varmt rekommendera More Sailing
  Gilla
 • 2020-09-22
  Spontant omdöme
  En magisk resa i Kroatien med den bästa besättningen, fantastisk god mat och helt underbara och varierande ställen och segling varje dag. Skratt, samtal, reflektion och en topp 3 semester som jag aldrig kommer att glömma
  Gilla
 • 2020-09-15
  Spontant omdöme
  Vi hade en galet bra vecka i kroatien. Nya upplevelser och hamnar varje dag. Super trevlig personal, som såg till att vi hade allt vi behövde. Bästa resan jag gjort. Kommer garanterat att boka igen!
  Gilla
 • 2020-08-26
  Spontant omdöme
  Vilken fantastisk vecka vi hade med More Sailing i Kroatien. Maten vi fick ombord var toppen och värdparet lika så. Man blev verkligen bortskämd och hade det så avkopplande! Att man dessutom fick möjlighet att ha badstopp när man ville och att komma till olika mysiga byar varje kväll var perfekt. Att vi kommer tillbaka är ingen tvekan och vi kan verkligen rekommendera More Sailings segelresor. <3
  Gilla
 • 2020-08-23
  Spontant omdöme
  Mycket bra och underbar vecka i Kroatien, trevlig båt, bra skeppare och fantastiska värdinnor. Bra mat och möjlighet till att se många platser, bada i havet, umgås och ha skoj.
  Dock inte så mycket segling, då vinden blåste bort.
  Mycket prisvärd upplevelse - kan verkligen rekommenderas.
  Gilla
 • 2020-07-28
  Spontant omdöme
  Härlig resa i Kroatien med segling, nya hamnar och platser varje dag, god mat, trevlig personal och helt underbart. Det bästa sättet att få njuta av Kroatien. Rekommenderas till 100%.
  Gilla
 • 2020-03-18
  Spontant omdöme
  En fantastisk seglingsresa i Karibien i januari. Mycket kompetent skeppare och en fantastisk kock, vi fick många oförglömliga luncher. Väl avvägt upplägg med kortare och längre distanser. Otroliga platser framförallt i Grenadinerna. En minnesvärd taxiresa till ett vattenfall på St Vincent.
  Gilla
 • 2020-03-08
  Spontant omdöme
  Nyår på segelbåt i VästIndien, vad kan vara mer minnesrikt?

  Inte mycket!

  Vädret, vattnet, vinden, vågorna, värdparet och vännerna vi fick - allt gjorde resan till en toppupplevelse !

  Vi rekommenderar MoreSailing!
  Gilla
 • 2020-03-02
  Spontant omdöme
  Efter en lyckad segling i Kroatien för ett par år sen vågade vi i år på oss en segling i Karibien. Helt fantastiska 10 dagar ombord med god mat, trevligt värdpar och nya otroliga platser och utflykter varje dag. Ett mycket bra koncept att upptäcka platser runt om i världen med erfaren och omtänksam personal ombord. Dock lite mycket överfart i början för att komma till de fina sandöarna. Bättre att utgå från St Lucia ist för Martinique.
  Gilla
 • 2020-03-02
  Spontant omdöme
  Vår drömsemester gick helt uppfyllelse , en trygg kapten som gav tydliga instruktioner så att alla ombord kunde delta efter förmåga. En rar och omtänksam värd som kunde på ett flexibelt sätt ordna fantastiska frukostar och luncher till oss alla utifrån våra önskningar om vegetarisk och kryddig nivå. Ett fantastiskt koncept att få chansen att uppleva ny segling utanför ens egna farvatten med svenska besättning. Skönt o slippa tänka på transfers och klarering etc.
  Gilla
 • 2019-10-20
  Spontant omdöme
  Fantastiskt att kombinera en aktiv semester med en härlig lyx med god mat & dryck och minnen för livet.
  Gilla
 • 2019-10-01
  Spontant omdöme
  Efter tredje resan med MoreSailing har sparandet börjat för den fjärde. Är mer än nöjd med detta företag! Så proffsiga! Alltid välorganiserat med supertrevlig personal, både före resa och under själva seglingen. Var 2015 i Kroatien, 2018 i Karibien och nu 2019 i Kroatien igen. Om du tvekat att boka resa - sluta! Du har inget att oroa dig över. Det är prisvärt och proffsigt.
  Gilla
 • 2019-09-30
  Spontant omdöme
  Just hemkommen från Grekland.
  Underbar vecka. Skeppare och värdinna gjorde veckan till ett härligt minne.
  Nästa år vill vi testa Italien!
  Gilla
 • 2019-09-29
  Spontant omdöme
  Vi är helt nöjda med vår seglingsvecka i Kroatien och kan verkligen rekommendera detta till er som tröttnat på stranden och vill göra ngt mer. Just Kroatien passade oss som inte är så seglingsvana med lagom långa dagsetapper med stopp för lunch och bad på dagen och sen vidare för till en hamn där var och en fick ”egentid”.
  Besättningen skötte om oss väldigt bra med god frukost och lunch och lagom mycket arbete vad gäller seglingen, alla som ville seglade båten kortare eller längre stunder.
  Gilla
 • 2019-09-10
  Spontant omdöme
  Ett enormt stort tack till vår fantastiska besättning Isa och Olivia som maxade hela tiden med kunskap, humor och galna upptåg, vi hoppas få segla med er igen om tillfälle ges! Ni gav oss känslan av att verkligen vara en del av besättningen samtidigt som det fanns all möjlighet att slappa för de som så önskade. Fantastiskt genomfört, tack!
  Gilla
 • 2019-08-29
  Spontant omdöme
  Jag har haft förmånen att kunna få uppleva två seglingsresor med dem. Den första två veckor i Karibien 2014 samt nu i augusti en vecka i Kroatien. Båda resorna har varit bra men, Karibien är den bästa. Kanske beror på att man då befann sig i mer exotiska omgivningar samt under en längre tid. Oavsett så överraskade Kroatiens övärld med härliga bad och vikar. Vid båda seglingarna har valet av övernattningsplatser varit perfekta såväl i hamnar som vikar. Maten var bra på första seglingen men på senaste var den magisk! Har man möjligheter ska man absolut testa More Sailings utbud.
  Gilla
 • 2019-08-20
  Spontant omdöme
  Frihet, yoga på däck, vila, utsökt mat, mysiga vikar för bad och snorkling. Delfiner lekte runt båten.
  Stillhet och vila.
  Gilla
 • 2019-08-12
  Spontant omdöme
  Tack för en fantastisk segeltur med våran capitain Sebastian och våran värdinna Henny - good job - vi har varit mycket nöjd
  Gilla
 • 2019-08-12
  Spontant omdöme
  En fantastisk seglingsvecka i Kroatien!
  Gilla
 • 2019-08-12
  Spontant omdöme
  En riktigt bra seglingsvecka!
  Vi ses nästa år
  Gilla
 • 2019-08-07
  Spontant omdöme
  Mer än nöjd med min resa med More Sailing! Jag hade tidigare aldrig varit på en segelbåt och hade verkligen en magisk vecka. Trevligt bemötande och fantastisk mat samt många härliga badstopp :) Skulle varmt rekommendera!
  Gilla
 • 2019-08-01
  Spontant omdöme
  En helt fantastisk vecka! Hela konceptet så välgenomtänkt och besättningen tog så väl hand om oss, med utsökt mat, spännande resmål, segling och många skratt! En semester att minnas- kommer garanterat att åka mer More Sailing igen.
  Gilla
 • 2019-07-31
  Spontant omdöme
  Seglade med More Sailing i Kroatien 2019. Vi var alla 10 mycket nöjda med skeppare, kock samt hela seglingen. Professionellt och fantastiskt välorganiserat från början till slut
  Gilla
 • 2019-07-31
  Spontant omdöme
  Fantastiskt koncept med all in clusive on board
  1:a veckan för More Sailing och oss i Italien på Sardinien
  Fantastiskt värdpar Fredrik och Johanna.
  Lugnt, sakligt, vänligt, trevligt och roligt
  Så fin gemenskap vi hade
  Kram från Eva Björkdahl
  Gilla
 • 2019-07-30
  Spontant omdöme
  Hur grymt som helst! Helt upp till en själv om man vill hjälpa till och vara delaktig i seglingen eller om man bara vill ha en lugn vecka ombord. Maten va hur bra som helst, även för mig som äter vegetariskt! Alla stopp va jättetrevliga och hade många goda restauranger. Vi fick även chansen att hyra mopeder och åka runt på ön lastovo en dag vilket va jätteroligt! Helt värt att resa med More Sailing
  Gilla
 • 2019-07-29
  Spontant omdöme
  Jag reste själv, visste inte riktigt hur det skulle bli men har haft en underbar vecka, precis så som jag ville ha det, avkopplande, underbar mat du är grym Jasmine👌musslorna var dom godaste jag har ätit😊 kapten Markus är en underbar person, lugn, kunnig, alltid glad.
  Ni som vill segla men även njuta av lugnet, god mat mm, boka en resa med moresailing
  Gilla
 • 2019-07-29
  Spontant omdöme
  Fantastisk segling i vackert land med god mat, dryck, härliga gäster och kunnig personal. Missa inte More Sailing i Kroatien!
  Gilla
 • 2019-07-22
  Spontant omdöme
  Fantastiska värden Madde o skepparen Isa gjorde vår resa oförglömlig. De är lyhörda o läste av allas behov. Fantastisk mat o perfekt rundtur i skärgården ! Bästa resan i livet o vi har rest mycket, rekommenderas till alla!!
  Gilla
 • 2019-07-22
  Spontant omdöme
  Bästa semestern! Avkopplande dagar i härliga kustområden med bra möjligheter till allt från bad och ankring i avskilda vikar till feststämning i myllrande små städer.
  More sailing gör segelsemestern möjlig även för den som inte kan segla själv i Medelhavet eller Karibien. Perfekt halvpension ombord och gott sjömansskap hos besättningen!
  Efter 8 genomförda seglingar är vi taggade på nästa!
  Gilla
 • 2019-07-17
  Spontant omdöme
  Har seglat med More Sailing för första gången. Det blev en semestervecka som slog det mesta i vackra miljöer, trevligt och proffsigt bemötande från Kapten och värd, samt båten i sig.
  Kan varmt rekommendera detta.
  Mvh. Petra!
  Gilla
 • 2019-07-15
  Spontant omdöme
  Första seglingen med More sailing i Kroatien. Alldeles fantastiskt bra.
  Välorganiserat och med supertrevlig värd David och skeppare Fredrik. Rekommenderas varmt.
  Gilla
 • 2019-07-15
  Spontant omdöme
  Just kommit hem från en fantastisk vecka i Italien! Detta var 3:e resan med More Sailing på ett år och då förstår ni nog hur bra det är. Provat Grekland, Karibien och Italien så har Kroatien kvar till nästa år! Det är svårt att förklara hur härligt det är, men att få uppleva så många platser och få segla därimellan är toppen! Maten ombord är också mycket lyxig.
  Så prova detta!
  Gilla
 • 2019-07-08
  Spontant omdöme
  Vi hade aldrig varit på en segelbåt tidigare, men det gör inget enligt more-sailing! Med en hel del pirr bokade vi en seglingsresa. Pirret byttes snabbt till den bästa sommar resan någonsin!!!😎🦈🌴 Seglingen, alla "badstopp", snorklingen, den trevliga/proffsiga personalen, frukostarna och dom helt fantastiska luncherna (som ingår) under kapellet, det kristallklara vattnet, åkte till grottor och restauranger med "dingen", såg delfiner, besökte en vingård etc. Vi blev helt sålda på konceptet!!! Sedan dess har vi blivit stamgäster, har även seglat med more-sailing i Grekland och firat nyårsafton i Karibien/västindien. More-55, grymt bra/snygg båtmodell. Nästa segling blir till Italien!😎 Lääängtar!!!
  /Diktat av Stefan Holmgren
  Gilla
 • 2019-07-08
  Spontant omdöme
  Bästa sättet att upptäcka pärlorna i Kroatien samtidigt som man seglar och äter god mat!
  Gilla
 • 2019-07-08
  Spontant omdöme
  Seglat med More Sailing i både medelhavet och Karibien. Fantastiskt upplägg och underbara destinationer.
  Gilla
 • 2019-07-08
  Spontant omdöme
  Allt gick som planerat och resan var toppen!
  Gilla
 • 2019-07-08
  Spontant omdöme
  Fantastisk resa längs Kroatiens vackra öar. Vi blev tagna till platser vi aldrig hade hittat som turister.
  Rekommenderas varmt!
  Gilla