More Sailing

More Sailing

4.9 / 5 baserat på 158 omdömen
Välkommen till More Sailing - Seglingsresor för alla!

Hos oss kan du välja mellan en rad olika resmål såsom Kroatien, Grekland, Italien eller Karibien. Vi vänder oss till dig både som nybörjare eller mer erfaren seglare. Hyr din egen segelbåt och njut av friheten eller välj att segla med besättning och luta dig tillbaka.

Vi skräddarsyr resan med familjen, företaget eller kompisgänget. De seglingar som görs består oftast av grupper som firar födelsedagar, bröllopsresor eller andra typer av högtider.

Du kan även köpa din egen segelbåt hos oss på More Sailing. Upplägget är enkelt. Du köper båten som du seglar med under semester och resten av året hyrs den ut till andra seglingsfantaster för att finansiera ditt köp. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur du vill lägga upp ditt nästa äventyr.

Utmärkelser

158 omdömen om More Sailing

Sedan starten hos Reco 2019
 • skrev om More Sailing
  2023-03-17 Spontant omdöme
  Hade en fantastiskt trevlig och väl genomförd segling i Karibien. Besättningen var jättebra. God mat och trygg kapten. Rekommenderar More Sailing starkt.
  Gilla
 • 2023-03-13 Spontant omdöme
  Hade en fantastisk seglingsupplevelse på Excess 15 Tranquillity i Västindien i feb/mars 2023!
  Bra båt och suverän besättning som ordnade små överraskningar i princip i varje vik/hamn.
  Rekommenderas starkt!
  Gilla
 • 2022-11-15 Spontant omdöme
  Vi seglade 21-24/9 med ett gäng kollegor och firade 50-års jubileum i Kroatien.

  Fina båtar, fantastisk god frukost och lunch som vår värd Joar fixade.
  Kapten Joakim tog oss runt till badstopp med "grill" samt till våra hamnar för restaurangbesök samt övernattning.

  Kan verkligen rekommendera detta koncept.
  Gilla
 • 2022-11-13 Spontant omdöme
  Fantastisk resa, som överträffade förväntningarna, genom Medelhavet till Gran Canaria med katamaran Excess 15 White Lotus tillsammans med mkt härliga o duktiga Moremänninskor Olof, Christian, Anna o Matilda och ett härligt gäng gastar. Oförglömliga minnen, grymt bra mat och mkt annat spännande. Mina bästa rekommendationer. Stort Tack alla.
  Gilla
 • 2022-11-01 Spontant omdöme
  En helt otrolig resa med den bästa servicen, maten, upplevelsen! Extra tack till vår värd och kapten, de absolut bästa: Rees och Rasmus!!!!!
  Gilla
 • 2022-11-01 Spontant omdöme
  Vi hade en superhärlig konferens i Kroatien, rekommenderas till andra företag eller privatpersoner som vill ha en härlig upplevelse. Superbra personal och pricken över i-et var delfinerna.
  Gilla
 • 2022-11-01 Spontant omdöme
  Vi åkte på en femdagars segling med More Sailing, där Reese var värd och Rasmus var kapten. Det var en underbar resa där vi blev serverade magisk mat tillagad av Reese och där Rasmus var en otroligt duktig och kunnig kapten. Detta är en resa jag definitivt vill göra om.
  Gilla
 • skrev om More Sailing
  2022-11-01 Spontant omdöme
  Grym upplevelse! Härlig personal, grym mat, roliga aktiviteter ombord och vackra platser.
  Gilla
 • skrev om More Sailing
  2022-10-23 Spontant omdöme
  Fantastisk resa med härliga upplevelser, proffsig besättning och utomordentlig service och mat! En av de bästa resor jag varit med om!
  Gilla
 • 2022-10-10 Spontant omdöme
  Fantastisk resa med kollegorna med grym segling, mat och aktiviteter!
  Gilla
 • 2022-10-08 Spontant omdöme
  Underbar vecka i Kroatien med utmärkt personal, fantastisk mat!!!!
  Gilla
 • 2022-10-06 Spontant omdöme
  Helt fantastisk vecka. Med super god mat, underbar personal som tryggt tog oss från hamn till hamn. Rekommenderar verkligen segling med More Sailing.
  Gilla
 • 2022-10-06 Spontant omdöme
  Trots lite regn hade vi en fantastisk vecka i Kroatien. Värdparet på båten var fantastiska på alla sätt. God mat och trygg segling.
  /Tommy O
  Gilla
 • skrev om More Sailing
  2022-10-03 Spontant omdöme
  Rekommenderar starkt! Besökte fina ställen och hade en toppen värd och skeppare. En resa att minnas!
  Gilla
 • 2022-09-29 Spontant omdöme
  Bästa semestern. Trevlig och engagerad personal som är lyhörd för gästerna. Otroligt god mat. Massa upplevelser och väldigt avkopplande.
  Gilla
 • 2022-09-27 Spontant omdöme
  Hade en fantastisk resa i Grekland tillsammans med värdinnan Marion och skepparen Simon.
  Gilla
 • 2022-09-27 Spontant omdöme
  Jag seglade Elan 5o med Elvira Sundberg och Håkan Busck. En härlig vecka med segling i fina vatten och härliga matupplevelser.
  Gilla
 • 2022-09-26 Spontant omdöme
  Hade höga förväntningar på denna resa och ni lyckades faktiskt överträffa mina förväntningar.
  En helt otrolig vecka i Kroatien där man verkligen fick känna sig bortskämt. Allt var otroligt bra och hela resan var perfekt.
  Kommer definitivt åka på fler resor framöver.
  Gilla
 • 2022-09-24 Spontant omdöme
  Seglade vecka 37 i Kroatien med en Elan 50. Besättningen var Helena och Ines. Enbart positiva upplevelser!
  Stort tack till besättningen!!!
  Gilla
 • 2022-09-24 Spontant omdöme
  Seglade i Kroatien vecka 37 med en Elan 50. Besättningen var Helena och Inez. Allt var helt fantastiskt. Det som stack ut lite extra var Helena och Inez. Så omtänksamma, proffsiga, kundvänliga och tillmötesgående på alla sätt!!!
  Gilla
 • 2022-09-20 Spontant omdöme
  Längtar tillbaka! Rekommendrar verkligen detta sätt att se ett land, Så god mat och dryck ombord. Bra sammansättning av gäster vilket gjorde vår resa supernice. Kommer absolut tillbaka men på nytt resmål. Vi åkte MS Excess 15 som är en superfin och härlig båt med många sällkapsytor. Tack till vår Kapten Hedvig och vår värdinna Felicia!!
  Gilla
 • 2022-09-20 Spontant omdöme
  Nyss hemkommen från seglingsresa i Grekland v 37 med Calle & Maja.
  Vi är suveränt nöjda med hela upplägget! Supergod mat på båten och de gjorde allt för vi skulle trivas ombord.
  Härligt gäng vi reste med, både gamla och nya trevliga bekantskaper! :-)
  Besökte fina öar och många härliga badstopp, kan verkligen rekommendera More Sailing
  Gilla
 • 2022-09-19 Spontant omdöme
  Vi reste med More Sailing för andra gången och det lär bli fler gånger eftersom deras utbud är så stort. Båda gångerna var i Kroatiens skärgård. Första gången med en Moore55 och denna gång med Lagoon42, en katamaran. Vi älskade verkligen katamaranen som hade bra hytter, egna toaletter och övriga ytor som var bra. Erna och Tora tog hand om oss och gjorde resan till ett härligt minne. Detta är ett fantastiskt sätt att resa på.
  Gilla
 • 2022-09-19 Spontant omdöme
  Besättning, katamaran, bad, mat och vackra vyer. Allt fungerade klockrent. Att åka med More Sailing är ett synnerligen välkomponerat alternativ. Tora och Erna är bara bäst !
  Gilla
 • 2022-09-19 Spontant omdöme
  En lyxig och annorlunda resa som även är lärorik. Valfritt om man bara vill åka med för att sola och bada (och äta) eller delta i seglingsmomenten. Maten och servicen ombord slår allt jag varit med om tidigare.
  Gilla
 • 2022-09-19 Spontant omdöme
  Superhärlig resa! Underbara platser vi fick se och jättebra mat
  Gilla
 • 2022-09-19 Spontant omdöme
  Fantastisk resa med trevligt sällskap och fantastisk personal. Underbar mat och vackra destinationer. Detta gör vi gärna igen
  Gilla
 • 2022-09-19 Spontant omdöme
  Mycket trevlig 1-veckas seglingsresa i Kroatiens skärgård i början av september 2022! Vi var 3 par och en skeppare och en värd ombord. En stor eloge till både Håkan och Arvid som verkligen gjorde vår vecka till den bästa! Håkan för hans lyhördhet i vad ville se och uppleva och hans stora kunnande och önskan att göra oss nöjda. Arvid för hans utomordentligt goda konst att laga så bra mat på en segelbåt och givetvis bådas lättsamma och sociala förmågor. Att vi sedan hade tur med vädret gjorde det inte sämre. Denna semestern gav verkligen mersmak och en fantastisk mix att få se nytt varje dag utan någon stress i goda vänners lag. Stort tack More Sailing och våra reskamrater.....när åker nästa gång?
  Gilla
 • 2022-09-19 Spontant omdöme
  Fantastisk resa med goda vänner! Vi hade höga förväntningar och de infriades verkligen.
  Vi blev väl omhändertagna av personalen på båten och fick uppleva många magiska platser och roliga saker tillsammans.
  Det här var min första resa med more sailing men absolut inte den sista! Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2022-09-12 Spontant omdöme
  Helt magisk seglings resa i kroatiska skärgården. Vår skeppare Emanuel och värd Felicia var så fantastiskt duktiga, trevliga, roliga och tog oss till underbara badvikar/hamnar och vi blev serverade jättegod mat under veckan.

  Höjdpunkten på resan blev att vi vid hela 3 tillfällen fick se delfiner, varav att de simmade med båten 2 av gångerna så vi fick se dem på nära håll, en dröm som gick i uppfyllelse!

  Första gången för oss att segla med More Sailing, men kommer definitivt inte bli den sista och kan varmt rekommendera till andra.
  Gilla
 • 2022-09-11 Spontant omdöme
  Jättehärlig och annorlunda resa. Så härligt om man gillar vatten och att få bada i olika härliga badvikar. Besöka olika mysiga små hamnar. Härligt resegäng. Om man ska vara lite kritisk så var det lite strul med båten men tack vara jättebra skeppare och värd blev det en superfin vecka.
  Gilla
 • 2022-09-08 Spontant omdöme
  Fantastisk seglingsresa till Kroatien. All inclusive med värd Lukas och skeppare Jon-Maarten. Toppengod mat, bra service och trygg skeppare. Mysiga hamnar och intressanta miljöer. Härlig 53 fotare, kändes lyxigt. Svävar fortfarande på små moln. ;)
  Gilla
 • 2022-09-08 Spontant omdöme
  Efter en fantstisk seglingsresa på en katamaran i Kroatien. Detta är en av de bästa resor jag har upplevt. Gillade upplägget, att vi stannade vid olika vikar och öar varje dag. Nya ställen, nya upplevelser. en fantastisk kapten Emanuel och lika fantastisk värdinna Felicia. Kapten och värdinnan lotsade oss över havet med trygg segling och fantastisk "mat". Det här var vår första resa med "More sailing" men absolut inte den sista 😍
  Gilla
 • 2022-09-07 Spontant omdöme
  Hemma i vardagen efter en fantstisk seglingsresa på en katamaran i Kroatien. Detta är en av de bästa resor jag har upplevt. Gillade upplägget, att vi stannade vid olika vikar och öar varje dag. Nya ställen, nya upplevelser. Och detta kryddades med sju andra härliga gäster och en fantastisk kapten (Christian) och lika fantastisk värdinna (Ines). Kapten och värdinnan lotsade oss över havet med trygg segling och fantastisk "mat". Det här var vår första resa med "More sailing" men absolut inte den sista 😍
  Gilla
 • 2022-09-07 Spontant omdöme
  Har nu seglat med More sailing i Kroatien. Så härligt att uppleva Kroatien från båt. Fin segling var det några dagar när det blåste tillräckligt. Många roliga bad från båten i vackra vikar där vi ankrade upp, o åt lunch. Fantastisk mat som värdinnan fixade, o personligt blev det när Skepparn gjorde riktigt kaffe på morgonen. Båten, havet maten; högsta betyg. Längtar redan tillbaka.
  Gilla
 • 2022-09-07 Spontant omdöme
  Vi seglade med en Lagoon 42 bland Kroatiens fantastiska öar.
  Resan va magisk och inte minst skepparna Rasmus och Marco samt värdinnan Matilda. Hennes mat va fenomenal och grabbarna bakom rodret va grymma:) Sällskapet vi hade ombord va också väldigt trevliga vilket gjorde resan helt perfekt :)
  Gilla
 • 2022-09-07 Spontant omdöme
  Nyss hemkommen från en härlig segelsemester i Grekland med More Sailing. Tänk morgondopp i ljummet kristallklart turkost vatten medan någon annan förbereder frukostbuffén. Helt underbart!
  En vecka på en segelbåt med More Sailing är den ultimata semestern. Mycket bad, sol, härlig segling och avkoppling på däck där kan gör så mycket eller lite man vill och har tid till att riktigt sjunka in i den där tjocka boken. Det är bara att åka med och upptäcka nya badvikar och fina nya platser varje dag.
  Smidigt som en charterresa då allt ingår från flyg, transfer och boende och mat på båten vilket gör att jag tycker det är prisvärt.
  Det enda du behöver stå för själv är middagarna på kvällarna i hamn.
  Gilla
 • 2022-09-07 Spontant omdöme
  Seglade med More sailing i Kroatien och det blev ett minne för livet!
  Skepparna Marco och Rasmus samt Värdinna Matilda var helt fenomenala. Tack!
  Gilla
 • 2022-08-31 Spontant omdöme
  Har aldrig seglat överhuvudtaget men denna seglings resa i Kroatien var helt fantastisk ✨️👌🤩 bästa skeppare Fredrik och värdinna Felicia har tagit oss till fina badvikar där vi badat och haft så roligt, ätit och druckit gott och vi har verkligen fått segla ⛵️
  Träffat nya goa vänner och vi har fått mååånga skratt 😁
  Kommer absolut att göra om det igen 🤩
  Gilla
 • 2022-08-31 Spontant omdöme
  Har haft en super härlig seglingsresa med värdparet Helena & Hannah. Ätit fantastisk mat som Hannah lagat hela veckan. Vår skeppare Helena har tagit oss till fina och trevliga badvikar och hamnar varje dag. Jag har umgåtts med härliga människor och druckit gott vin. Jag är jätte nöjd :-).
  Gilla
 • 2022-08-30 Spontant omdöme
  Vår resa i Kroatien var helt magisk! Jag har aldrig seglat förut men är så glad att jag gjorde denna resan. Vår besättning Hannah och Helena var så fantastiskt duktiga och trevliga, vi fick möjligheten att hjälpa till och vi allihopa blev ett så härligt gäng. För oss var det här "once in a life time" och vi ä super nöjda!
  Gilla
 • 2022-08-24 Spontant omdöme
  Fantastisk bra vecka i Kroatien med More Sailing!
  Gilla
 • 2022-08-24 Spontant omdöme
  Drömresa med underbar fingertoppskänsla ombord på katamaranen. Mycket bra från stunden vi klev ombord tills vi blev avhysta;)
  Gilla
 • 2022-08-23 Spontant omdöme
  Toppen resa 2022.08.13 i Kroatien.
  Värdparet superduktiga. Gustav med all kunskap om Kroatien, segling och massa roliga berättelser. Mikaela supergod mat, och bakverk, allt var en fröjd för ögat. Tack även till Maja som var med oss några dagar och hjälpte både Gustav och Mikaela med att köra katamaranen och lagat mat. Otroligt vad man kan göra på en båt. Så många fina platser ni visat oss. Längtar redan tillbaka.
  Så tack snälla alla tre.
  Gilla
 • 2022-08-17 Spontant omdöme
  Vi reste med More Sailing till Kroatien juli 2022 på en Katamaran Lagoon 42. Vi är en familj på 8 pers från åldern 8-69. Vi utgick från Split och våran skeppare Lucas hade hört av sig redan innan resan och undrat vart vi ville åka. Jag visste inte så mycket om dessa öar men bad om små pittoreska städer med mindre turister, vacker natur och snorkling samt att få ligga i en bojvik någon natt. Detta fick vi verkligen!! Vi fick se både delfiner och mareld tack vare våran uppmärksamme skeppare Lucas. Förutom vackert vatten och natur. Lucas och Eva var fantastiska! Dom anpassade mat som passade alla åldrar och samma med destinationerna. Barnen fick snorkla på vrak första dagen vilket gjorde dem helt snorkelgalna sen hela veckan. Dom hjälpte min mamma på landgångar, i och ur gummibåtar samt knöt ihop fendrar som hon kunde flyta på när vi badade. Dom var så glada, lyhörda och fantastiska. Maten var enormt god och Eva skötte om oss så väl. Vi träffade andra svenskar i hamn som inte fått segla på hela veckan. Dom åkte inte med more sailing. Vindarna kan vara svaga i juli men vi seglade alla dagar utom en då det regnade och åskade. Jag kan varmt rekommendera att åka med More Sailing! För alla åldrar, över 8 års ålder i alla fall :)
  Gilla
 • 2022-08-16 Spontant omdöme
  Vi åkte med våra barn och barnbarn på en Dufour 530 i Kroatien aug 2022 och det var en underbar vecka. Researrangemanget, båten, vädret och naturen var helt fantastiska. Amanda trollade fram den ena matkreationen efter den andra i båtens kök (frukostbufféerna måste upplevas) och Sebastian tog oss lugnt o säkert till härliga badvikar och mysiga natthamnar. Tillsammans gjorde de allt för att vi skulle trivas. Resan överträffade våra förväntningar med råge. Detta rekommenderas varmt.
  Gilla
 • 2022-08-10 Spontant omdöme
  ”7,5 knop på kryssen” kan inte var tråkigt. ”Va gör du nu Tobbe!!!!”
  Båt-värdpar—mat-upplevelser-vännerna, man kan skriva hur mycket som helst.
  Detta borde alla få uppleva.
  Tack MoreSailing för bästa resan boj
  //Boj-Boyen
  Gilla
 • 2022-08-09 Spontant omdöme
  10/10.
  Svårt att toppa denna vecka i Kroatien.
  Gilla
 • 2022-08-07 Spontant omdöme
  Vår familjeresa med MoreSailing i Grekland överträffade alla förväntningar!Väl genomtänkt upplägg och världens bästa och proffsiga värdpar.Tack Simon och Chara för ert engagemang.Charas goda och vällagade mat,Simons genomtänkta rutter och fantastiska platser vi fick besöka.Ett minne för livet!
  Gilla
 • 2022-07-30 Spontant omdöme
  Fantastisk semestervecka i Kroatien med More Sailing. Vi hade Lukas och Matilda som vår besättning och jag kan inte nog lovorda dem. Oavsett om det var frukost, mellanmål eller lunch som serverades var det alltid "top notch". Seglingen, badstoppen och båtens skick som Lukas ansvarade för kunde inte vara bättre.

  En kväll var vi inblåsta och kunde inte segla. Då fixade Lukas & Matilda tre rätters middag till oss på båten (i utbyte mot att vi ordnade egen lunch i hamnen). Vi blev så ompysslade och bortskämda. En annan kväll tog besättningen med ungdomarna på pizzeria när vi vuxna ville gå på fiskrestaurang. Trevliga förslag på vad vi kunde göra i de olika hamnarna och alltid positiv och trevlig stämning. När vi åker nästa gång hoppas vi få tillbaka vår besättning.
  Stort tack för en fantastisk välarrangerad semester!
  Gilla