Det bra utbildning . Man lär sig mycket och kan använda de kunskaper framtiden.
Motivera Utbildning AB
15 omdömen om Motivera Utbildning AB
Sedan starten hos Reco 2023
Alla utbildningar/utbildare är mycket bra.
Tack så jättemycket, det var trevligt att ha dig här förra veckan.
Otroligt bra kursledare, ja finns absolut inget o klaga på
Tack så mycket för det fina omdömet. Hoppas vi syns på någon mer utbildning snart.
Bra utbildning och personal. Kommer att rekommendera till andra. Tummen upp!
Tack så mycket, vad roligt att du är nöjd :)
snabb och bra återkoppling tots ont om tid till utbildningen
Tack för omdömet. Ja vi försöker alltid ha så korta ledtider som möjligt.
Lätt att förstå kunnig personal
Ja målet är alltid att alla ska förstå, även om vi tar till oss saker på olika sätt :). Tack för omdömet!
Ett bra strukturerat upplägg. Inte "för långa" pass innan bensträckare o lunchrast etc. Hjärna höll sig pigg under hela utbildningstiden. Detta i kombination med en engagerad o lättsam lärare. Mkt bra kurstid. Mvh Dag Karlsson
Ja bensträckarna går åt för att man ska kunna vara fokuserad och lära sig. Kul att du är nöjd :)
Super trevliga, lätt att förstå, Super nöjd efteråt
Tack så jättemycket för omdömet
Ett fantastiskt företag att arbeta med som alltid levererar kvalité och ser till att lösa det dom tar sig an!
Det samma ka sägas om er! Tycker allt brukar fungera smidigt och bra. Tack för omdömet.
Trevlig personal bra på förklaringar samt man lär sig väldigt bra och tack vare motivera så har jag nu ett bra och långvarigt jobb tack
Vad roligt att du lyckats få ett bra jobb, grattis!!
Jag har alltid fått ett bra bemötande. Om det blir förändringar kring antalet deltagare på en utbildning har i bland priset reducerats. Alltid professionella utbildare.
Ja vi vill alltid att man ska känna att man fått en prisvärd utbildning. Tack för omdömet :)
Werry good profesional education skill teacher
Happy that you are satisfied, hope to see you again soon.
Blev bemött på ett bra och trevligt sätt och fick hjälp med problem som uppstod .
Vad roligt att du är nöjd. Tack för omdömet :)
Enkla att ha att göra med. Lätt att få kontakt och återkoppling. Vi köpte utbildning i mobila plattformar på plats hos oss ute i Öckerö. Personalen mycket nöjd med utbildningen och läraren.
Tack för omdömet och hoppas vi får komma till er fina Ö snart igen!
Bemöts alltid professionellt och med snabb återkoppling. Utbildningarna är alltid givande och innehållsrika med värdefull information. Bra utbildare som verkligen tar sig tid och säkerställer kvaliteten!
Tack för omdömet och hoppas du är tillbaka på utbildning snart igen :)