Movella AB

www.movella.nu
  • Badge2026
5.0
Call 072-034 32 07 Share

Movella AB – 10 år av trygga flyttar & helhetslösningar Välkommen till Movella AB. Med över 10 års erfarenhet hjälper vi privatpersoner och företag med allt inom flytt, städ och transport. Vi utgår från Stockholm men kör i hela Sverige samt utomlands. Vi gör mer än att bara lyfta: Flytt & Transport: Från dörr till dörr, oavsett...

27 omdömen om Movella AB

Sedan starten hos Reco 2026

Katarina H
Wrote about Movella AB

Engagerade, flexibla, bra service, pålitliga, noggranna personligt intresse

Elias S
Wrote about Movella AB

Perfekt flytthjälp! Så engagerade, trevliga och duktiga killar. Höll mig uppdaterad genom telefonsamtal och SMS hela flytten. Toppen!

Christian P
Wrote about Movella AB

Trevliga grabbar som alltid har gjort jobb för mig med bravur. God återkoppling samt rimlig prissättning rekommenderas starkt!

Jessica K
Wrote about Movella AB

Super proffsiga rekommenderar starkt!!

Galyna V
Wrote about Movella AB

Trevlig, vänlig och hjälpsam personal.

Svar från Movella AB

Tack Galyna, och lycka till med din nya bostad.

Leon L
Wrote about Movella AB

Dom var grymma dom var punktliga stor hjälp tack så jättemycket rekommenderar starkt

Svar från Movella AB

Tack Leon, och lycka till för dig och din mamma. Hälsa så gott.

Richard A
Wrote about Movella AB

Exceptionellt bra flyttfirma! Rimligt pris! Väldigt trevligt bemötande, punktliga och lyssnade på våra önskemål! Rekommenderar starkt!

Svar från Movella AB

Tack Richard och vi önskar dig allt gott, samt lycka till.

Denise G
Wrote about Movella AB

Rekommenderar starkt! Jätteduktiga män som är hjälpsamma, tydliga och flexibla. Noggranna med att lyften görs korrekt för att undvika skador och säkrar bohaget väl. Otroligt fina och snälla!

Svar från Movella AB

Tack Denise för din fina recension, lycka till med er bröllop.

Nazret Rusom H
Wrote about Movella AB

De är jätte snälla och snabba. I recommend them🤩🤩

Svar från Movella AB

TACK Nazret och lycka till med dina Studier.

Sadia A
Wrote about Movella AB

Extremt professionellt!! Från att grabbarna kom till lägenheten och började lasta ner gick allt felfritt. Trevliga, snabba och försiktiga. Hjälpte till på alla fronter även när vi kom fram till nya lägenheten med minsta lilla. Jätte bra firma om man ska hyra flytthjälp.

Svar från Movella AB

STORT TACK för din recension, samt vi uppskattar det mycket. Lycka till med din sambo och vi önskar er allt gott.

Elea Z
Wrote about Movella AB

Kan starkt rekommendera Movella! Så trevliga och hjälpsamma. Speciellt Charlie, väldigt trevlig och duktig!!☺️

Svar från Movella AB

Hej Elea, STORT TACK för dina fina ord och rader. Vår flytt grabbar Charlie och Jonathan hälsar så gott och vi önskar dig allt gott.

Haodang M
Wrote about Movella AB

Jag var jätte nöjd med deras flytt och städ, väldigt professionellt och bra bemötande från dom anställda. REKOMMENDERAR VERKLIGEN ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Movella AB

Tjenare Haodang, Tack för din recension, det motiverar oss mer och vi ser fram emot att förbättra oss för varje dag.

Yousif N
Wrote about Movella AB

Jag är otroligt nöjd med både flytten och städningen! Allt sköttes på ett mycket professionellt sätt från början till slut. Personalen var inte bara trevlig och respektfull, utan också effektiv och noggrann i sitt arbete. Kommunikation fungerade smidigt hela vägen tydligt, snabbt och utan några missförstånd. Flytten gick över förväntan, med stor omsorg om alla mina saker, och städningen lämnade bostaden i perfekt skick. Det märks verkligen att de bryr sig om kvalitet och kundnöjdhet. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill ha en trygg och smidig upplevelse!

Svar från Movella AB

Hejsan Yousif, Tack för att du har tagit dig din tid och skrivit fina ord om oss, vi uppskattar det väldigt mycket. Lycka till.

Chung-Yeh C
Wrote about Movella AB

Amazing and super helpful on moving. Definitely recommend

Svar från Movella AB

Thank You Chung-Yeh C, We wish you all the best.

Jennie Maria W
Wrote about Movella AB

Bästa flyttfirman jag haft. Så proffsigt, lyhört och trevligt. Löste snabbt att mitt bohag inte fick plats i en bil (min missberäkning) och så otroligt prisvärt. Rekommenderar verkligen!

Jennie Maria W och Movella AB gillar detta
Svar från Movella AB

Tack så mycket Jennie för dina fina ord och trevlig bemötande. Vi på Movella AB önskar dig all lycka och välgång. Med vänlig hälsning Darin

Robin Sami B
Wrote about Movella AB

Jag behövde hjälp med flytt och städ och jag kontaktade movella och fick jättebra bemötande och superbra service, jag rekommenderar dom starkt

Svar från Movella AB

Tack så mycket för din rader och ord, så underbart och läsa. Det motiverar oss starkt. Lycka till. Med vänlig hälsning Darin

Denislav O

Punktliga , professionella och trevliga !!! Rekommenderas starkt

Svar från Movella AB

Tack snälla och vi önskar dig allt gott. Med vänlig hälsning Darin

Nathalie P
Wrote about Movella AB

Jag kan varmt rekommendera Movella. Från första kontakt till färdigt arbete har allt fungerat otroligt smidigt. Personalen är professionell, punktlig och väldigt noggrann, man märker att de verkligen bryr sig om kvaliteten i sitt arbete. Flytten gick snabbt och effektivt utan några problem, och städningen höll en imponerande hög standard, det var skinande rent in i minsta detalj. Dessutom var bemötandet trevligt och serviceinriktat hela vägen, vilket gjorde hela upplevelsen trygg och stressfri. Ett pålitligt företag som...

Svar från Movella AB

Tack så mycket Nathalie, Så himla härligt och läsa din recension om oss. Det motiverar oss starkt. Med vänlig hälsning Darin

Simon M
Wrote about Movella AB

Dessa grabbar såg till att ömtåligt möbler och föremål var ordentligt plastat och skyddat inför flytten. De får 10 av 10 från mig

Svar från Movella AB

Hej Simon, Tack för dina rader och ord, det värme vår hjärta. Vi på Movella AB, önskar dig all lycka. Med vänlig hälsning Darin

Mohammed A
Wrote about Movella AB

Bra service och härliga personal. De gjorde jobbet snabbt och de var effektiva

Svar från Movella AB

Hej Mohammed, Stort tack för dina fina ord. Önskar dig allt gott och lycka till. Med vänlig hälsning Darin

Imed B
Wrote about Movella AB

STORT TACK MOVELLA som utfört vår flytt och städning, som var felfri. De är proftionella, tillmötesgående, emballerand alla min tavlor och alla mina möbler. REKOMENDER DE STARK🇸🇪🇹🇳🫡💪💪💪

Svar från Movella AB

STORT TACK till Imed för dina ord och rader. Önskar dig allt lycka. Med vänlig hälsning Darin

Isak R
Wrote about Movella AB

Otroligt tillmötesgående och trevliga, och även anpassningsbara med kort varsel.

Svar från Movella AB

Isak, STORT TACK till dig och lycka till.

Özgur Ö
Wrote about Movella AB

Jättebra företag, rekommenderas starkt, all lycka till hela gänget

Svar från Movella AB

Tack för din trevliga bemötande och lycka till.

William F
Wrote about Movella AB

Anlitade Movella för en flytt och bemöttes av ett riktigt professionellt gäng! Flytten gick smidigt och personalen hade mycket emballage runt mina möbler. Kan rekommendera starkt om ni vill bli nöjda!

Svar från Movella AB

STORT TACK, vi önskar dig allt lycka.

Azzam R
Wrote about Movella AB

Jag är väldigt nöjd med den här flyttfirman! De var punktliga, professionella och jobbade snabbt men samtidigt försiktigt med alla mina saker. Personalen var trevlig.

Svar från Movella AB

Det värmer vår hjärta, TACK och lycka till.

Latifa E
Wrote about Movella AB

Väldigt nöjd med flytt och transport! Personalen var punktlig, trevlig och arbetade effektivt. Allt hanterades varsamt och flytten gick snabbare än förväntat. Inga skador och allt fungerade perfekt. Rekommenderas starkt!

Svar från Movella AB

TACK, vi önskar dig allt gott livet.

Ali L
Wrote about Movella AB

Fantastiskt - från start till slut. Personalen är effektiva, varsamma och hjälper dig hela vägen med ett leende på läpparna. Rekommenderar starkt!

Svar från Movella AB

STORT TACK Ali och vi önskar dig allt lycka i livet.