Nannex El Stockholm AB

Nannex El Stockholm AB

nannexel.se
5.0
Call 073-577 15 85 Share

Nannex El Stockholm AB är en auktoriserad elfirma i Stockholm som erbjuder prisvärd elservice. Vi värdesätter trygghet, kvalitet och effektivitet i varje uppdrag. Oavsett om det handlar om en trasig lampa, ny belysning, smart hem-installation eller laddbox till elbilen, så finns vi till hands dygnet runt. Vårt certifierade...

6 omdömen om Nannex El Stockholm AB

Michael K
Wrote about Nannex El Stockholm AB

Snabb och pålitlig elektriker som hjälpt mig flertals gånger! Rekommenderar er starkt att vända er till Alex på Nannex El när ni är i behov av en elektriker!

Jonny E
Wrote about Nannex El Stockholm AB

Väldigt professionell! Löste mina problem snyggt och snabbt

Ronnie V
Wrote about Nannex El Stockholm AB

Fick idag hjälp av Alex på Nannex el med att byta elcentral o byte av lite armaturer o ny inkoppling o kabeldragning till tvättmaskin. Har även blivit hjälpt av Alex tidigare och det är alltid lika roligt att träffa på en rejält proffesionell o mkt trevlig kille som honom. Har100% förtroende för honom och Nannex el. Jag rekommenderar starkt Nannex el.

Rozlin E
Wrote about Nannex El Stockholm AB

Hej! Väldigt seriös företag med kunniga anställda. Jag fick några lampor uppsatta av Nannex och även en ny eluttag installerat! Bra jobbat och tack!

Berbara R
Wrote about Nannex El Stockholm AB

Utmärkt arbete utfört av Nannex El, vi är väldigt nöjda med deras jobb och kommer använda oss ut av dom i framtiden. Dom hjälpte oss med ett nytt elskåp. Kan starkt rekommendera!

Nannex El Stockholm AB och Elin B gillar detta
Teferi T