Alla kategorier Mataffär Skåne Malmö Netto Saluhallen

Netto Saluhallen

Lugna Gatan 2, 211 60 Malmö — Visa karta

2.3 i betyg av 3 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 3 kunder tycker om Netto Saluhallen

 • Ami H
  Ami H skrev om Netto Saluhallen
  Ibland kan jag tycka det är synd att det är just Netto som huserar i denna vackra gamla saluhall. Netto är ju inte känd för att locka och inspirera till kulinariska läckerheter precis.
  Tyvärr utgör ju inte Netto Saluhallen något undantag, här är det lika urplockat och slutsålt som i alla andra affärer av samma slag. Samma röriga intryck och samma ostrukturerade hyllor.
  Men jag har varit med om en fantastisk personal här, det är ju noterbart iaf.
  Men gillar Netto gör jag pga deras låga priser på grönsaker, pålägg, mejerivaror och annan basmat!
  gillar detta
 • Kerstin A
  Kerstin A skrev om Netto Saluhallen
  Det går inte att undvika den klassiska gula påsen med den skottska svarta hunden på. Folk går omkring med dessa påsar överallt på stan. En anledning kan vara det billiga sortimentet som finns i denna affär. Ett veckorblad delas ut i brevlådan, med ett blandat sortiment. Som håller priser, i klass med kedjan "ÖB". Detta är en affär där jag själv endast inhandlar godis. Godiset är gott, fräscht och billigt. Dock skulle jag aldrig köpa kött (ej svenskt ursprung), men mejeriprodukter är som i andra affärer. Denna Netto butiken har systemet att om det är fler än 6 kunder i kö, tillkallas det hjälp. Detta fungerar dock ej som det ska. Jag ger butiken "3/5 recos"
  Johanna L gillar detta
 • Melina G
  Melina G skrev om Netto Saluhallen
  Vilken hämsk affär! Det är inte värt att det är billigt då det är svårt att hitta och man knappt hittar de varor man är ute efter. För mig slutade det med att jag gick till en annan matvarubutik för att kunna laga middagen. Tråkig inredning med varorna staplade på pallar och knappt någon mat som är färsk, man får planera köpet och hinna tina sina varor...
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Lugna Gatan 2, 211 60 Malmö
Kategorier