Mycket trevligt och proffsigt bemötande.från Carl i processen att ta fram ritningar till vår ombyggnad/tillbyggnad.
Nordlind Sverige AB
Nordlind AB – Din partner genom hela byggprocessen Med över 10 års erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen erbjuder vi på Nordlind AB professionella och skräddarsydda tjänster för att förverkliga dina byggprojekt. Våra tjänster inkluderar: Certifierad kontrollansvarig: Vi säkerställer att ditt projekt följer gällande...
6 omdömen om Nordlind Sverige AB
Nordlund lever upp till mina förväntningar. Mycket professionellt och strukturerat.
Snabb återkoppling, utmärkt utfört arbete från början till slut! Kan verkligen rekommendera Nordlund!
Jag äger och driver byggfirman Byggstöd AB Jag har anlitat Nordlind flertalet gånger med ritningsuppdrag. Jag har alltid fått bra bemötande och underlag som överträffar mina förväntningar. Med Calles expertis så sköts kontakten med kommunen på ett sätt som sparar tid och pengar för både privatpersoner som företag. Jag kommer fortsätta anlita och rekommendera Nordling till kunder och kollegor.
Trevlig kille, noggrann o effektiv o ett fint resultat. Mycket nöjd o rekommenderar verkligen detta flretag.
Kanon bra företag hjälpte mig med bygglov och ritningar!!!